2008 Kasım Anneleri

tam ne modelı bılmıyorum ama turuncu uzun anten cubukları olandan .. ben hamıleyken almıstım cok fazla deneme yapmadım nedense .. sımdı acayıp cızırtısı var ısıktan bıle etkılenıyor gece resmen basım agrıyor onun sesıne ...

julii sölemişti philips inki iyiymiş nefes alısını bıle net duyabılıyorum dıyordu ama tam modelı hangısı bak sormamıstım ..
juliii senin telsizin tam modeli nedir ??? hazır aklımdayken sorayım :))))
annemin eve de almam lazım telsız olmazsa benımkını anneme postalarım kendıme yenısını alırım .. off ne zor ya herseyden bızde ıkıser tane alınıyor resmen ıkı çocuk buyutuyorum sankı.. (

bende aldığımda buhar makinesi ile kampanyası vardı .. ikisini beraber 100 küsüre almıştım ama geçmiş zaman pek hatırlamıyorum.. bize de oldukça hesaplı gelmişti ama diyorum ya kafa şişiriyor cızırtısı .. dur bakalım gelsin seninki belkide seninki öle değildir farklı bir ürünüdür kullanmadan bişey demeyelim ...

ya sen benim kinin cızırtısını bırakta bebeğin yanına koyduğum sesli mi
ben arkadaşıma sordum çok memnunum dedi bana ama
ben gece de kullanmıyacağım ama gündüz lazım bana

bebeğin yanındakinde ses yok ,senin dinlediğinde ses var canım.. ben gece odasında yatırdığım için gece kullanıyorum holünde ışığını açık bırakıyorum o çok etkiliyor bende.. diyorum ya belkide sende hiç yapmayacak ..dene bakalım belkide sen çok memnun kalacaksın..elektronik eşyalar biraz şans işidir..kimi çok iyi çıkıyor kimide arızalı .. ben bu konularda biraz şansızlardanım :))

Ya ben anneme gitmi,stim istanbula kayınvalidemdede kalmıstım ama sanırsam annemde kayboldu
ama simdi sen deyince hatırladım bi sorim anneme ya :)))))))
Walla pek kullanmadım ya ondan heralde fazlada aramadım :)

ayy kapatıp açılıyormu lelal peki bende ki mesela sadece dinlemek için açıp kapatma düğmesi var mı
aman ne çok sordummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…