2008 Kasım Anneleri

mmf bende duydum benim arkadaş da doktoru güvendiğin yerden aldığın sütle yoğurt yaparsan daha iyi olur demiş.. aslında diyorlar ya prebiotik felan aslı prebiotik taze sütle yapılan yoğurta varmış...

Inek sütü muhabbeti almış başını gidiyor,inek sütü içmeye ne zaman başlıyor kızlar?
Ya uff bunlar büyüdükçe daha zor oluyor yaa bu ne,eskiden tek bir çeşitleri vardı ne güzel,şimdi ne yedirmem gerektiğini şaşırıyorum açıkçası

ya ben sizin hızınıza yetişemiyorum maşallah yani size..
mmf sizin dr demiş ya hani güvendiğin yerden sütü al falan diye.. yani ne bilim ben nerden bilicem mesela adamın nasıl inek sağdığını güvenilir mi güvenilmez mi .. ayrıca yok öle sütçüler falan bizim orada .. bu durumda ne yapıcas peki ??

slmmmmmmmmmmmm
men geldimmmmmmm
oglusum hasta ya kulaklari kizarmis fitil ve damla yazdi doktorumuz iki gecedir nöbet tutuyoz zaten anam bir aglamasi susturana ask olsun
diloks bu arada sen aklima geldin hep tuna bebek cok agliyo ya allah sabir ve kuvvet versin dedim

temizliğimi bitirdim tam okuyodum yazdılarınızı ki piroş uyandı tekrar emzir altına bak oynaş derken anca gelebildim
dilekçim allah kavuştursun cnm
brownie,mustafaata hoşgeldiniz kızlar
eylül sanada geçmiş olsun aynısı annemlerin üst kat komşusunun ve ablamında başına geldi onlarda itfaiye çağırmıştı ablamın evi 5.kat bide,komşununda kapı kapı rüzgardan kapanmıştı bebeğide içerde kalmıştı amanınn ne kötü ama itfaiye gelmişti sonra yaşasın çatalca itfsiyesi:lepi:

evet canım 4 ay bitti bugün 4 ay 4 günlük olduk sağol

afferin kız hemşo seni pek bi becerikli gördüm

bı becerıklı olasım tutmus anam
yoksa nerdeeeee
kım kaybetmıste ben bulayım

neyse ben oglusuma gıttım geldım
bugun ıslerım coktu yıne malum yenı ev tasıyacagız
bır ıkı parca bırseylerı degıstırmek lazım
cok musrıf oldum bu arada ben yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…