2008 Kasım Anneleri

ben geçen gün yarım altınımı kaybettim yağmur telsiz kaybetmiş çokmu:))çok savruğum ben çooookkkk Allahtan kociş bişey demedi

mmmf çim yaa sorma..şimdi aklıma geldi..vallahi abartmıyorum cumhuriyet altınım yok..nerde bimliyorum..kybettim ben de..o gün ablama gittik bebeğinetakmek için. o da yanımdaydı..şimdi yok

nerden bulucam artık gitti gider başımızın gözümüzün sadakası olsun dedik oğlanın alktınlarıydı cüzdanın para gözüne koymuştum bozdurucaktık ben orda onları unut öyle günlerce gez paralardan gözükmüyolarda sonra bakkala ekmek almaya gittim bi baktım sarı ssarı parlıyo anaaa dedim dank etti ama 4 çeyrek duruyo yarım yok kimbilir nerde düşürdümyada para diye verdim birine bayram etmiştir.şaşkın karı demiştir

Bu bebekler aklımızı aldı bizim walla...
Ay benim kız cıldırtcak beni zaten iki gündür bişi war durmuo kucaga alıorum susuo
simdide beraber yazıoruz :) Uslu olan kızım cıldırdı 2 gündür :)

ayy benim ki de 4 gündür bi gıcık ki anlatama dişi çıkan kızanlar bebelerde diş çıkmadan önce böle
gıcıklıklar yapmaya başlamışmıydı acep dişi mi çıkacak kiii

mmf canım sağlık olsun ama az değilmiş gııı..
kızlar bende şimdi hero baby üye oldum hemen mail geldi..:)) inşallah numunelerimde gelir..
hipp'e de mail attım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…