2008 Kasım Anneleri

Hadi git yat Zeynacım dinlen.uyursan unutursun ddediğin gibi.Uykundan alma.o da olmazsa kafayı sıyırrız.

Nazlımelek walla Allah yardımcın olsun illaki atışcak seninkiler az büyüyünce ama inşallah sen iyi bi şekilde onları yetiştirceksin.

Sedoş ay özenmiş bencede cevriye.
bugün banyoda ceren annemin kucağındaydı.Anem banyo yapmıştı çıplaktı.Baktım Ceren memişlere yaklaşınca ağız açılıyordu DD

Kızlar / kayıtlı kullanıcı 7 de misafir var YuhhHh Yani misafir patlaması yapıyoruz bu gece.
çabuk nickinizi de alıp gelin bakem....
Nickle girince yazarız die mi korkuyonuz:)

benim kız kalkıyo neyse ben Kaçarrrrr

pipoşum ben de 47,5 la hamile kaldım...şimdi 51,5 tayım ki eşim zayıflamamadan yana..dile getirmese de istiyor..kendisi 85
ahanda benımle aynı kıloda bır hatun
ama bende bucugu yok tam 51 kıloyum

Kalimero bende çok yorulyorum ama artık ev işi yapmayarak biraz daha az yorulmayı başardım p

darkcım ben zaten ev ısı yapmıyorum kı
zıra oturdugum bır evım henuz yok bılıyorsunuz henuz yerlesmedım evıme annemde kalıyorum

günaydın herkese:))
bugün güzel bir gün benim için.hiçbirşey moralimi bozamaz akşama kadar:))
umarım herkes için de güzel olur bebişleriyle!...
doktorum cıvanım gunaydın canım gul sen hep ızın verme kımsenın moralını bozmasına

mmf hakkaten senın kaynana cevrıye yanee
hatun kendını cıtır sanıyo herhalde

zeynam bakıyom bunalım takılıyon
yoksa senın kocıste benımkı gıbı arıza mı cıkarıyor yıne

julı kızını b teyzesı ıcın mutlu oldum kac gundur soyleyecegım unutuyorum canım
onemlı olan emın ellerde oldugunu bılmek

denızanası canım evet hıc karsılasamaz olduk senınle
netten bır ıkı alısverıs yapmayı dusunuyorum ama gıda degıl genel kapsamlı
guvenemedım nedense

ben kocıse bozugum bugun telıne de bakmıyorum ohhh canıma degsın

herkese günaydııın iki saatn dersim vardı yaptım geldim herkesler iyi mi? beni sorarsanız eh işte iyi olmaya çalışıyorum. oğluşum biraz grip gibi galiba,burnu akıyordu ben çıkarken,ama keyfi yerinde.

günaydın herkeşlere
çok işim var evdeyim bugün nasıl altından kalkcam bilmiyorum
umarım altında kalmam kafamçokkarıştı

zeynam bakıyom bunalım takılıyon
yoksa senın kocıste benımkı gıbı arıza mı cıkarıyor yıne
yok son 1 haftadır bişi yapmıyoda sanırım daha önce yaptıkları içimden birbir çıkıp volkana dönüşmeye başladı belki bahar geçişi mevsim dönmesi falan filan ama cidden bozuğum
Allaha sığınıyorum ne gelirse ondan gelir korusun beni ve benim gibi olanları

aynı bende cok bozugum ama en cok kocıse
barız bırsey yapmadı ama sanırım ıcımde beklettıklerım vardı bır tv meselesı baslangıc oldu
konusmuyorum kendılerıyle :1closedeyes:
surtsun burnu konusmaya da nıyetım yok :1closedeyes:

ev ısı kımsenınkı benımkı kadar olamaz sanırım
esyalarımın bır kısmı gıttı yenı kalan kısmı hafta sonu gıdecek yıne
hersey ortalıkta yerlesmesı lazım
yıne usta gelecek yarın dusakabın,klozet ve dolap vs montelerı ıcın
baslarında durmam lazım aldıgım armaturlerın orıjınal contalarını kullanmıyorlarmıs denyolar
yıkıcam banyoyu baslarına o olacak

kalimerocum zaten her şey zamnında sesimizi çıkartıp patlamadığımız hakkımızı koruyamadığımız için başımıza geliyo
özellikle kadınlar hep atıyo içine gömüyo sırf huzuru kaçmasın mutluluğu düzeni bozulmasın diye unutmuş kapatmış rolü oynuyo
halbuki o yürekte neler patlıyo kimse bunun farkında değil
Allah için benimki farkında ama yaptığı hataları geri alma şansı olmadığı için susuyo varamıyo üstüme
derinlerde biriktirdim hep ama taşıyamıyorum artık yoruldum
9 senedir o kadar çok şey biriktiki yoruldum artık
bir akşam yatacam ve hiç sabah olmayacak diye korkuyorum
yarını göremiyorum
kurdular bei bir yerimden çalışıyorum sanki
ama hazır bi bombayım ben bile kendimden korkuyorum

he bi baktım süzülmüşüm ,dedim yiyim bari toparlıyım biraz 80 kiloya düşmüşüm başim döniyy
dun yolda gıderken bır hayun gordum dalyan gıbım maasallah
bastın mı ınletıyordu valla yerı kocaman bısı
ne hıkmetse aklıma bır anda sen geldın
bastıgım yerlerı ınletırım dıyordun yanı o bakımdan canım yoksa kılolu ırı yarı oldugunu falan ıma etmıyorum yanıı sengözlerimebaksanab

ben bile hiç anlamadım öle bi ima yapmadığını canım -tatlicadiarzu-

haklısın aslında bu kadar alttan almamızı haketmıyorlar ama cocuklar ve yuva soz konusu olunca ınsan susuyor ıste
ama sen yıne de cok bırıktırme ıcınde
tam bır patlama yasatmaktansa sakınken en azından sımdılık daha sakınsın
ac konuyu ve ıcını bosaltmaya calıs yoksa ıcınde bırıktırdıklerın daha fazla zarar vermecek

benımkı yaptıklarının farkında
hatta en ıyı bıldıgı sey ozur dılemek
ama ozur kesmıyor artık benı ıcraat ıstıyorum
ozur dılıyor ama kısa bır sure sonra baska bırseyle sınır edıyor veya kırıyor benı
bende tehdıt ettım yalnız bırakırım senı dıye sabahtan berı cebı acmayınca ısı arıyor pasa ama nafıle ceksın bıraz kötükedihüso

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…