- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #22.281
ahanda benımle aynı kıloda bır hatunpipoşum ben de 47,5 la hamile kaldım...şimdi 51,5 tayım ki eşim zayıflamamadan yana..dile getirmese de istiyor..kendisi 85
darkcım ben zaten ev ısı yapmıyorum kı
Kalimero bende çok yorulyorum ama artık ev işi yapmayarak biraz daha az yorulmayı başardımp
doktorum cıvanım gunaydın canım gul sen hep ızın verme kımsenın moralını bozmasınagünaydın herkese:))
bugün güzel bir gün benim için.hiçbirşey moralimi bozamaz akşama kadar:))
umarım herkes için de güzel olur bebişleriyle!...
yok son 1 haftadır bişi yapmıyoda sanırım daha önce yaptıkları içimden birbir çıkıp volkana dönüşmeye başladı belki bahar geçişi mevsim dönmesi falan filan ama cidden bozuğumzeynam bakıyom bunalım takılıyon
yoksa senın kocıste benımkı gıbı arıza mı cıkarıyor yıne
afiyet olsun ihtiyacın var zaten yede büyügünaydın millet ;
yicek bişey bulamadım cicibebeyle mama yaptım kendime onu yiyom :)))
yok son 1 haftadır bişi yapmıyoda sanırım daha önce yaptıkları içimden birbir çıkıp volkana dönüşmeye başladı belki bahar geçişi mevsim dönmesi falan filan ama cidden bozuğum
Allaha sığınıyorum ne gelirse ondan gelir korusun beni ve benim gibi olanları
afiyet olsun ihtiyacın var zaten yede büyü
dun yolda gıderken bır hayun gordum dalyan gıbım maasallahhe bi baktım süzülmüşüm ,dedim yiyim bari toparlıyım biraz 80 kiloya düşmüşüm başim döniyy
ben bile hiç anlamadım öle bi ima yapmadığını canım -tatlicadiarzu-dun yolda gıderken bır hayun gordum dalyan gıbım maasallah
bastın mı ınletıyordu valla yerı kocaman bısı
ne hıkmetse aklıma bır anda sen geldın
bastıgım yerlerı ınletırım dıyordun yanı o bakımdan canım yoksa kılolu ırı yarı oldugunu falan ıma etmıyorum yanıı sengözlerimebaksanab
kalimerocum zaten her şey zamnında sesimizi çıkartıp patlamadığımız hakkımızı koruyamadığımız için başımıza geliyo
özellikle kadınlar hep atıyo içine gömüyo sırf huzuru kaçmasın mutluluğu düzeni bozulmasın diye unutmuş kapatmış rolü oynuyo
halbuki o yürekte neler patlıyo kimse bunun farkında değil
Allah için benimki farkında ama yaptığı hataları geri alma şansı olmadığı için susuyo varamıyo üstüme
derinlerde biriktirdim hep ama taşıyamıyorum artık yoruldum
9 senedir o kadar çok şey biriktiki yoruldum artık
bir akşam yatacam ve hiç sabah olmayacak diye korkuyorum
yarını göremiyorum
kurdular bei bir yerimden çalışıyorum sanki
ama hazır bi bombayım ben bile kendimden korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?