- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #22.261
çüşşş diyorum böle bi durumda akif kussun kussun üstüne üstünejulicim tattırmadım desem yeridir son 10 gündür bi kere elma havuç püresi verdim tattırdım sadece 2 kaşık eşimçorbasından 2 çay kaşığı tatırıyo geçen günçikolata yalattılar kızdım bıraktılar benimmikro kesin yemek seçicek
aa geçen gün benimakıllı kaynanam çocuk durmuyo diye memesine tutmuş ağlamış benimki kesinlikle koklamadı bile nefesini tuttu diyo iyi yapmış dedim ne işi var senin memenin çocuğun ağzında Allah aşkına
ben bunu gündüz dediydim ama kaileye alınmadığım içinMmmmf kız patlattınız mı maytapları hehehehehehe. İyi ki doğduuuuuum, gördün mü 61 oldum, özgürüm kanatlandım, durmadım ayaklandım :))))))))) Fotoları çektiysen gönder yarına manşet yapıyım :))))
:roflol::roflol: tazacik kız taptazeeeyaa kızlar varmı benimki gibi bal verir reçel verir ama buna çok şaşırdım neden veriyosun dedim sesi güzel olsun diye dedi:1shok:kendini genç kız sanıyo herhalde
fatih beni bile değil onu kıskanıyomuş daha çok bebeği aldığını görünce suratı ekşiyomuş neden çünkü hahahahah kıskanıyomusun yoksaaa diyo çocuğa erol taş kahkahasıyla mehmet akif kimseyi görünce onu gördüğü gibi heyecanlanmıyomuş da falanda filanda
canım geçmiş olsunaha biri sordu halimi hatırımıa.s. ..canımcım dün gece mide ve böbrek ağrısından kıvrandım sabaha kadar ..şimdi iyiyim ama..
kaynanana selamımızı söyle canum61ini dolduruyo galbaa bilmiyomki pasta kesilcek hediyede bekler ayrıca ama bişeyide beğenemz adamı ayar eder((
iyileştim güzelim çabuk atlattım çok şükürSedoş hoşgeldin canım, gece kuşalrı dökülüyor
Nasılsın bugün bakalım?
Laviş sen nasıl oldun kuzum?
aman ya darkcım ne korkuyon yaAsortik karu nerdeydi bugün gelmemeiş?
Ya benim az biraz tütüresim var.Evde herkesin uyumasını bekliyorum.Zaten çekeceğim bi iki fırt.
özenmiş zaar kaydirigubbakcemile3ayyy okudum kıııı kafayı yemiş kııı memesini mi vermiş anam yaaa özenmiş karı kııı hor görmeyin daaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?