2008 Kasım Anneleri

mmf bugün Cevriyenin doğum günüymüş :)) Ne hediye aldın?
ay çok sinir oluyorum ya memeyi çıkarıp ağzına mı dayamış çocuğun.bence sen ona oyuncak bebek al, acıkınca ağzına emzik verilenlerden,altı değişenlerden az hevesini alsın.

darkcim sedacim hosbuldum sekerler....

hala uyumadi benim lokum,aslinda böyle yapinca isime geliyor

cünkü ne kadar gec uyursa o kadar gec uyaniyor ve benim bu aralar

sabah uykusuna cok ihtiyacim var..

cokta moralim bozuk sabah aksam zirliyorum offff gidimde yatayim ben

babasida lokumu uyutsun biraz dinleneyim en iyisi..

iyi uykular herkeze.

bende geldim ama her an gidebilirimde çok yorgunum
yapıyorum yapıyorum ama yetişemiyorum bi koyvercem korkuyorum koyverdiklerimle kendimide koyvercem o olcak. yarın boş günüm. önümde 3 gün var ama hiç bi planımda sevincimde yok. aman sıkmıcam sizide kendimle en iyisi kaçıp gitmek buralardan

çüşşş diyorum böle bi durumda akif kussun kussun üstüne üstüne
ben bunu gündüz dediydim ama kaileye alınmadığım için
neyse...
:roflol::roflol: tazacik kız taptazeee

Geçmişe göz attım ucundan kıyısından Topiğin asortiği yokmuş bugün hayırdır inşllah.

Kıs Juli kafa ne yazccam sana "telefonum bozuldu samimmmmm" yazmışın bende "Hayırdır inşallah ha yır dır in şal lah yazdım" rapunzeli sordum felan işte..
Sen anca süt sağ,zaten bide sağdıkça şişoyomuşsun Sonra böle açık kalır MeeSeeNeeN pPpPp

Nazlımelek benimkide kıskanıyo artık,ama kimi? babasını:)) Bazen mızmızlanıyo emerken babası da emecekmiş gibi yapınca hemen saldırıyo babdan önce :)) Çok tatlılar ya.Maşallah.

Elifsevde mama yiyen bebelerin koku kokarmış
benimki sevdi elma suyunu da püresini de.Karnı iyice aç mıydı?

ınaysa 3 haftada 400 gram bencede az canım.Doktorunla görüş bebeğin doymuyor olabilir.

Denizanası benimkide oturmuyo ya ayakta durayım diyor.
Zararlı felan deniliyor ama engelleyemiyorum.ayaklarını öle bi dikleştiriyo ki oturtmak mümkün olmuyor.

Ecemim erken diş niye iyi değilmiş ki? Benim kız kardeşim 4 aylıkken çıkarmış bir sorun yaşamadı çok şükür.Anneyi ısırır diye mi acaba?
Biz de bir 8 yıl sonra düşünüeüz artık:)

Çilek sen haftalarca süpürür silersin artık o evi heralde.Julini dediği gibi hele banyo sil sil bitmezAllah kolaylık versin canım.Sinirlerine bişe olmasın temizlicem diye.ben evdeyim benim evide hol götürüyo.napim temizlikle uğraşsam kızı ihmal ediyorum gibi oluyor.Boşverdim bi süre daha.

Zeyna kafa daha iyileşemedin mi walla ben geçen aferin içtim bi kaç gün.Süte geçince bebeğe ne gibi zararı var ya? ben bencil bir annemiyim acaba?

Eylülcüm geçmiş olsun.

Saphira aşınız nasıldı?Bu kötü havada?

Lelal inş. kendi evine gidersin yoksa insan dinlendiğini anlayamıyor.tekrar geçmiş olsun.

Kalimero bende çok yorulyorum ama artık ev işi yapmayarak biraz daha az yorulmayı başardım p

Yağmurrr nerdesin ya sen özlettin sen de kendini.gel böle arada yada sen hep gel :)

geceniz iyi olsun hanımlar,
oğluşları 22,30da yatırdım yataklarına biraz tv seyrettim eşim bakıyor şimdi tvye bende yatmadan bir bakayım dedim ..birazcık oyun oynadım gözüm yoruldu zaten birazdan eşim alır uçak uçuracakmışşş ..
darkcım yine babası gündüz en azından çalışır felan benim oğlanlar hep birarada şimdilik iyi gidiyordu ama dün geceden sonra biraz düşünmeye başladım bunlar yakında birbirlerine girerlermi bilmem nede olsa erkekler...
ama dediğin gibi sevilmek kıskanılmakta güzel ya maşallah oğluşlarıma tüm bebelere...:))

hayata yetişemiyorum zaman çok çabuk akıp gidiyo
24 saat az
uyumadanda olmuyo geceleri kullanıyım dicem
neyse yaa
ben gidim yatayım uyuyayım unutayım
içelim güzelleşelim hesabım :içelim:
uyuyalım unutalım
öptüm hepiciğinizi Şeniz

aha biri sordu halimi hatırımıa.s. ..canımcım dün gece mide ve böbrek ağrısından kıvrandım sabaha kadar ..şimdi iyiyim ama..
canım geçmiş olsun
61ini dolduruyo galbaa bilmiyomki pasta kesilcek hediyede bekler ayrıca ama bişeyide beğenemz adamı ayar eder((
kaynanana selamımızı söyle canum
Sedoş hoşgeldin canım, gece kuşalrı dökülüyor
Nasılsın bugün bakalım?

Laviş sen nasıl oldun kuzum?
iyileştim güzelim çabuk atlattım çok şükür

kızlar bizde bugün kontrole gittik kızım tam 8 kg olmuş maşallah doktor anne sütüne devam dedi bende yettiği kadar sağmaya devam edicem ya bizim kız yarım saattir hıçkırıyor yaaaaa

Asortik karu nerdeydi bugün gelmemeiş?

Ya benim az biraz tütüresim var.Evde herkesin uyumasını bekliyorum.Zaten çekeceğim bi iki fırt.
aman ya darkcım ne korkuyon ya
sen yetişkin bir bireysin
aklın başındaki örtmen bile olmuşsun
ister içersin ister içmezsin
kime ne kasma yak anasını satayım salonun orta yerinde sonuna kadar tüttür

ayyy okudum kıııı kafayı yemiş kııı memesini mi vermiş anam yaaa özenmiş karı kııı hor görmeyin daaa
özenmiş zaar kaydirigubbakcemile3
valla özendiyse gidecek bankaya sper olan bankaya ama yapacak 61 de bi tane gece gündüz emzirecek
mmmf kafayı düşünemiyom kesin görümce yada kayın onun kafasına kalır delikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…