2008 Kasım Anneleri

öyle tabi daha pek minikler ama ben bazen kucağımdayken oturtuyorum öyle bi dik duruyo ki şaşırıp kalıyorum , çok seviyo benimki oturmayı gamyoncuiremsu

funny 85 senin oglun kac kg

demin armut ezmesi verdim yedi biraz

bebekler muzlu muhallebiyi cok seviyorlar ama oda bazen kabiz ediyor bende kokusuna bayiliyom kasik mamalarinn

elif oğlunun adaşı bu ayın 24 ünde 4 aylık olacak şu anda sanırım 7kg ya yaklaştık tam bilmiyorum. En son 5.850 ydi . Doktor normal dedi ama bu aralar daha sık emek istiyor daha çabuk acıkmaya başladı. uykusu da doğal olarak kısaldı bezen gündüz genelde 1 saatlik uykuyla yetiniyor acıkıp uyanıyor. beyendimi armut u mustafa paşa :))cokacimcoook

GEÇMİŞ OLSUN CNM VERİLMİŞ SADAKASI VARMIŞ KOCİŞİNİN

aha biri sordu halimi hatırımıa.s. ..canımcım dün gece mide ve böbrek ağrısından kıvrandım sabaha kadar ..şimdi iyiyim ama..
ANAM DİKKATLİ OL AAAAAAAAAAACADIARZU

aahh aah ben eşimle ilk tanıştığımda 47 kiloydum şimdi 68 ama aradan 7 sene geçti normal canım:roflol:
AY BEN İLK TANIŞTIĞIMIZDA 59 DUM EVLENDİK 69 OLDUM 2 SENEDE 69 LA HAMİLE KALDIM ŞİMCİK 71 KİLOYUMMM AHAMDA REJİMDEYİM BUGÜN İTİBARİ İLE START VERİLMİŞTİR AZİMLE DUVARLARI DELMEYE KARAR VERDİM PİS HUYLUYUMDUR HEE ÖNÜME EN SEVDİĞİM ŞEYİ KOYSALAR BİLEM YEMEM ÇEKİLİN BEN GELİORUMMMM

kızlar kuzuları oturtmaya başladınız mı? doktora soracaktım unuttum , ne zaman oturcak bunlar

CNM 4-5 AYDA YARI OTURUR 6.AYDAN İTİBARENDE OTUTTURABİLİNİOMUŞ

ÇİLEKÇİM HOŞGELDİN CNMCIM ANLAT ANLAT BİTMEZ ŞİMDİ AMA Bİ KENDİNE GEL HE BUARADA DENİZOĞLANIDA ÇOK MERAK EDİORUZ RESMİNİ KOY BİRANÖNCE

ayyyyyyyyyyyy bu kociş beni öldürecek ikide bir çocuk bakmak benim işim değil duruyo o çalışıomuş zaten allam yaaa klava:en fazla yarım saat sonra pesss allam yaaa şimdi ben gidiom ardaya bakmaya beyefendi oyun oynucakmış gelirim yine pofff

beyendi sanki yedi 5 tatli kasigi benimkide gündüz hic uyumuyo ya hepsini toplasan 1 saat anca 15 dakika uyuyo 3 kere bu mustafalarda var biseyler bizde en son 7400 kg simdi ne bilmiyom 8 olmustur 27 sinde randevü var bakalim

aaaa ben geldim kimsecikler kalmamışşşşşş

sinir oldum ya elektirikler yoktu saatlerce aşkı memnuyuda yarım izledim.
ee naptınız bakem tatlılar??

ınşallah birileri damlar birazdan aşkı memnuda bitti bekliyorum birilerini.

bende girdim bilmiyom yazan olcakmı ama herkese selammm zaten doğumdan sonra bi tuhaf oldum bilmiyom sizde ülemisiniz elatcım harıç hiçbişiğden zevk alamıyorum biliyorum tuhaf bi durum ama oofffffffffff diyorum bizimki içi,mi karartma diyo sormuyo derdin ne oda değişti zaten naniknanik

selam startuba hoşgeldin.
sen de mi depresyondasın yoksa?

ben bugün çok şükür arkadaşların sayesinde okulda bol bol güldüm.Ortamımız çok iyi ama yeni müdürümüzle bir çok konuda öğretmenler olarak anlaşamıyoruz.Hepimiz eski müdür yeni olunca, alıştığımız düzen gitsin bekliyoruz o da bi çok şeyi değiştirmeye çalışıyor.

b,z,mk, uyandı yeni emzirdim yatırdım 15 dk kalktı kerata aşimdide bizimki beşiği tıngır mıngır sallığ ben kaçım iiiiiiiiiiiiii geceler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…