- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #22.241
GEÇMİŞ OLSUN CNM VERİLMİŞ SADAKASI VARMIŞ KOCİŞİNİNgünaydın kızlarr
bugün açılış yine benden ..
öncelikle hepinize çok teşekkür ederim bir anda aceleyle çıktım netten de ofisten de ..
kociş cidden büyük kaza atlatmış kızlar arabanın ön tarafı yok sağ lastik aks kırmış herşeyi ..
allahtan kendisine birşey olmamış emniyet kemeri takılıymış çok şükür. artık cana geleceğine mala gelsin dedik ..
dün servis falan koşturduk ama işin şimdi kötü tarafı 1 hafta araba yok sigorta şirketinden muadil araç bekleniyor onun için bugün işlemler başlatılacak bir ara bende imzaya falan gidicem falan filan..az koşturuyormuşum gibi şimdi buna koşturucam ..
ee tabi bizde akşam araba olmayınca hep beraber annemlerde kaldık :)) bakalım bu akşam ansıl yapıcaz çünkü ben hafta sonu tatilindeyim artık .. evime gitmek istiyorum ..
ANAM DİKKATLİ OL AAAAAAAAAAACADIARZUaha biri sordu halimi hatırımıa.s. ..canımcım dün gece mide ve böbrek ağrısından kıvrandım sabaha kadar ..şimdi iyiyim ama..
AY BEN İLK TANIŞTIĞIMIZDA 59 DUM EVLENDİK 69 OLDUM 2 SENEDE 69 LA HAMİLE KALDIM ŞİMCİK 71 KİLOYUMMM AHAMDA REJİMDEYİM BUGÜN İTİBARİ İLE START VERİLMİŞTİR AZİMLE DUVARLARI DELMEYE KARAR VERDİM PİS HUYLUYUMDUR HEE ÖNÜME EN SEVDİĞİM ŞEYİ KOYSALAR BİLEM YEMEM ÇEKİLİN BEN GELİORUMMMMaahh aah ben eşimle ilk tanıştığımda 47 kiloydum şimdi 68 ama aradan 7 sene geçti normal canım:roflol:
kızlar kuzuları oturtmaya başladınız mı? doktora soracaktım unuttum , ne zaman oturcak bunlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?