E
EU3
Ziyaretçi
- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #22.341
kızlar ya bişi sorcam size
benimki 3-4 gündür alması gereken mamayı almıyo yani mesela normalde bu ayda bu kiloda 120-150 ml içmesi lazım ben biz bazı öğün 60 ml zor bitirtiyoruz çok nadirdir 90 içiyo bayram yapıyoz neden bu iştahsızlık ve acıkmama.
bide sürekli mızır mızır uyuyo 15 dakka sonra kalkıyo ve hep huzursuz mutsuz anlamıyorum nedendirki.
bu hafta sonu iyice takip etcem olmazsa p.tesi doktora götürüyüm diyorum iştahsızlığı için. yavrum eriyip gitcek anası gibin
ayy dilek bize özel mesaj atıcak heralde başlık parası talebiyle ilgili ..neyse ben onu muhasebeye aktarıyım
kızlar ya bişi sorcam size
benimki 3-4 gündür alması gereken mamayı almıyo yani mesela normalde bu ayda bu kiloda 120-150 ml içmesi lazım ben biz bazı öğün 60 ml zor bitirtiyoruz çok nadirdir 90 içiyo bayram yapıyoz neden bu iştahsızlık ve acıkmama.
bide sürekli mızır mızır uyuyo 15 dakka sonra kalkıyo ve hep huzursuz mutsuz anlamıyorum nedendirki.
bu hafta sonu iyice takip etcem olmazsa p.tesi doktora götürüyüm diyorum iştahsızlığı için. yavrum eriyip gitcek anası gibin
URL=http://img21.imageshack.us/my.php?image=s5003034.jpg][/URL]
ahanda piraye de geldi market sefası...
ee tismin üzerine geliyorum açılmıyor kutucuk falan özel msaj içinn
:))) hay allahdenizzzzzz,hani şu ,bu sayfada avatarın yanındaki resmin yanında isim yazıyor ya orada mı tıklıyorum..ama herkeste aynısı çıkıyor,yok özel msj falan..beceremedim yaa..gitti eylül melis elden.:))
geç kaldımmm
ilahi dilek hiç güleceğim yoktu yaniimaşallah kuzucuğuna cnm...arabanız da pek güzell iç hacmi geniş falan..sanırım çift yönlü,manevra kabiliyeti yüksek...güle güle kullanın:))
URL=http://img21.imageshack.us/my.php?image=s5003034.jpg][/URL]
ahanda piraye de geldi market sefası...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?