2008 Kasım Anneleri

zeynacım ateşi falan varmı, sende bilirsin zaten diş belirtilerinden biride iştahsızlıktır, kontrol et bakalım belki patlatmak üzere falandır

ateş falan yok canım ama huzursuz huysuz ve iştahsız bakıyom bi numara yok dişlerde garip bi durum
an geliyo yüzümüze bakıyo bakıyo başlıyo ağlamaya bi görsen gülermisin ağlarmısın onun haline :1shok:

benim kızda cok iştehsız bu aralar
gece hatta öğlene kadar beni cok güzel emiyor ama
akşama kadar hep reddediyor beni
ben de sağıyorum hep o emmedikce ama onun gibi cıkaramıyorum tabi sütleri
nolcek bilmiyorum
ömür törpüsü bunnar yaaa

zeynacım bi 15 gün kadar önce melis de aynıydı ..hep mızmızdı ,uyurken ağlayarak uyurdu ,memeyi istemiyodu çok az emiyodu,acaba hastamı filan diyodum ama ateşi filanda yoktu..iştahsız mızmız keyifsiz bi çocuk oldu ki hiç öyle huyu yoktur bu böyle bir hafta kadar sürdü..bende karnı filan ağrıyodur diye ayaklarına sıcak su torbası karnına sıcak havlu filan koyuyodum bi önlem işte..ama şimdi maşşallah eskiye döndü ,uykusu geldimi huysuzlanıyo ayağıma koyduğum gibi uyuyo..meme desen uzun uzun emiyo memede sızıyoo bazen ..yani dönemsel bişey olabilir ..bence büyük ihtimal geçici bi durum..

aynı sorun ben de de varr...mart ayına bağladım nedense..işte züğürt tesellisi

kıyamam yiğidime bana diş gibi valla iştahsızlık, huysuzluk

geçmiş olsun canım,

acaba senin psikolojindende etkilenmiş olabilirmi? benim moralim bozuk olduğunda denizde çok huzursuz oluyor

denizzzzzz,hani şu ,bu sayfada avatarın yanındaki resmin yanında isim yazıyor ya orada mı tıklıyorum..ama herkeste aynısı çıkıyor,yok özel msj falan..beceremedim yaa..gitti eylül melis elden.:))
geç kaldımmm

:))) hay allah
evet canım şimdi benim bu mesajımda ismim yazıyorya avatarın yanında ona tıkla işte kullanıcının profilini göster, özel mesaj gönder vs vs bişiiler çıkar, neden çıkmadı anlamadım ama kapalıdır belki

maşallah kuzucuğuna cnm...arabanız da pek güzell iç hacmi geniş falan..sanırım çift yönlü,manevra kabiliyeti yüksek...güle güle kullanın:))
ilahi dilek hiç güleceğim yoktu yanii
kaydirigubbakcemile3:roflol:

URL=http://img21.imageshack.us/my.php?image=s5003034.jpg]
[/URL]

ahanda piraye de geldi market sefası...

annesi maşşşallah piroşa
kocaman olmuş

ama
üşümezmi böyle yaa
gene sen bilirsin de
market yani sonuçta eser, ceyran olur bi yerlerden
kuş kanadından esintiyle hasta olur bebişler derler
:1rolleyes::1rolleyes::1rolleyes:

dilekcim senin özel mesajında kapalı bak ne diyordiloks isimli Üyemiz ya Özel Mesaj alamıyor veya almak istemiyor. Bu sebebten dolayı Özel Mesajınızı gönderemiyoruz.
belkide o nedenle göremiyorsun

selamlar,
hayırlı cumalar kızlar,
bir saattir açık bir türlü bişey yazamadım.. herkesler iyidir inşallah..
ahanda oğlan ağlıyor uykusu geldi heralde...

belki diş belki benim yoğunluğumdan bebem böle bakalım düzelecek elbette bekliyoruz
dileğin dediği gibi marttandır marttan
sölemesi ayıptır karnım çok acıktı bişi yemedim bu kadar işin arasında şimdi mantı koydum haşlanıyo
market usulü falan değil anam yapıyo elcağızlarıyla dondurucuda saklıyoz böle çok iyi geliyo yaww cokacimcoook

dilekçim arabamızı tavsiye ederim cnm avrupada yılın arabası seçilmiş bütün özellikler mevcutkaydirigubbakcemile3
sağol elifçim,içi baya kalındı cnm sürekli kontrol etmiştim sıcacıktı eli yüzü markette baya sıcaktı zaten cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…