- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #22.361
Juli bişi sormak istiyorum.Diş çıkarken pişik falan olur mu bebek?Azo böyle bişi dedi mi? Ha bişi daha 3-3,5 saat arayla sağ dedin ya sütü, senin ne kadar çıkıyo bir defada?
kızlar aşkolsun yaa niye kabul etmiyim gelsin tabi çok sevinirim...toplamda kaç kilo olduk:)))ben ogün kocişi gönderirim evden hem yalnız kalırız hemde oda artı 100 kilo yapmasın:)
diş çıkarcak heralde zeynoş,cnm mantı istedi kız göndert bi tabak
ya hep erkek bebeler diş çıkarttı erkekler daha erken çıkarıyo herhall
CANIM DOKTR NORMAL DEDİ ANNE SÜTÜYLE ALDIĞI İÇİN BU KİLOYU SORUN DEĞİLMİŞ OLMASIN TABİ YA VALLA KIZA SÜT OLSUN DEYİİİ YMEDİĞİM KALMIYOR 66 KİLO OLMUŞUM OFFFFFFFşakkıdıLaviş maşallah kuzuna sütün yaramış demekki.Biraz fazla gibi geldi bana kilosu hatta.Benim kız 7400 ama biz 4,5 aylığız.
canım sıkma be canını dünya iyilikle kötülükle geçip gidiyor dün de bizde fena bozuştuk insanın morlai fena oluyor ama naparsın hayat.....kalimerocum zaten her şey zamnında sesimizi çıkartıp patlamadığımız hakkımızı koruyamadığımız için başımıza geliyo
özellikle kadınlar hep atıyo içine gömüyo sırf huzuru kaçmasın mutluluğu düzeni bozulmasın diye unutmuş kapatmış rolü oynuyo
halbuki o yürekte neler patlıyo kimse bunun farkında değil
Allah için benimki farkında ama yaptığı hataları geri alma şansı olmadığı için susuyo varamıyo üstüme
derinlerde biriktirdim hep ama taşıyamıyorum artık yoruldum
9 senedir o kadar çok şey biriktiki yoruldum artık
bir akşam yatacam ve hiç sabah olmayacak diye korkuyorum
yarını göremiyorum
kurdular bei bir yerimden çalışıyorum sanki
ama hazır bi bombayım ben bile kendimden korkuyorum
ya ana kız size diyecek birşey bulamıyorum ben alemsinizdelikafaduldenaha benim kız sabahların sultanını izliyo pür dikkat
çok tatlı allah nazrdan saklasın inşallahURL=http://img21.imageshack.us/my.php?image=s5003034.jpg][/URL]
ahanda piraye de geldi market sefası...
partimi erkekler kurtlar vadisini izledi ben aşkı memnuyu kaçırdım bir sürüde laf soktu hediye almadık diye sanki çocuğu benim alla alla mutfakta kıstırdıkça bişiler dedi ama artık kaale almadığım için pek oralı olmadım
Canım yok pişikle ilgili bir şey demedi. Ama sanmıyorum pişik bez değiştirdiysen falan ondan olabilir mi. Ben gecen yine bir ane huggies taktım aynen pişik şimdi primaya döndüm bakalım gecmesini bekliyorum. B teyze bübchen pişik kremini çok iyi diyor ama bakalım olmazsa yarın gidip ondan alıcam. Sağdın mı 3 saat arayla ne kadar çıktı. Benim 80-90-100 falan çıkıyor. Bazen daha fazla da oluyor.
Juli sabah 9-9,30 gibi sağdım.Birikmişti o zaman 160 cc çıktı.12,3-1 arası sağdım 130 cc çıktı.Bir de 4,30 gibi sağıyım bakalım ne olacak.Bu arada bez konusuna gelince devamlı prima kullandım ama nasıl pişik olmuş bebişim.Çok rahatsız değil ama insan üzülüyo.
aynı durum bizdede olmuştu ama kayınvalidemle değil kendini kaynanam sanan eşimin teyzesi ile (kaynanam diyorum çünki kayınvlideme anne diyorumnaniknanik)
gittik doğum günü olduğunu işittirdi bizi çağırdığında eli boş gidince (hedaye anlamında bişey yoktu ama giderken pasta börek ne yaptıysam yada hiç bişey bulamazsak marketten çayın yanına bişey alırız..)komşularının aldığını göstermeler aynen mutfakta kıstırıp laf sokmalar.. bende kaale almamıştım...halada öyle..sırnaşık şey
eşinin teyzesi benim kayınvalide olabilirmi kaydirigubbakcemile3düşünüyorum düşünüyorum ailede ikizi olan bi yeğende yok:roflol:
maşallah piroşa arabanızda çokk gözelmişşş kullanışlı bişeye benziyor gerçekten.. bizde hastaneden dönerken uğramıştık markete iki araba aldık haliyle yanımızdan her geçen maşallah deyip geçiyorduu tosunlarıma..:))hatta birin ibıraktı kaan bey durmayınca babsı kucağına aldı keremde ozaman bebek çantasının içinde idi elini çıkarmış arabanın kenarını tutmuş bizde uyyor diye seside çıkmıyor biri şaşkın şaşkın bakınca güldük bebeği gösterince kadın diyorki "bakıyorum orda el var ama bebekte babasının kucağında yanlış görüyotum zannettim bunlar ikizmişşşşş"..:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?