- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #22.381
ne diyon be :mymeka: çürük mürükkız zeyna amma çürüksün hee beline nooldu bacı :))yat dinlen bırak öyle kalsın düşücwen kalıcan biyerlerde toplayamııcaz bak uzaksın
bende emziriyorum 2 günde birde okuldayken 1 öğün mama veriyorum salıdan sonra doktor kontrolümüz var ona göre ek gıdaya başlayacağımCanım yasmin de başlamış ek gıdalara. Emziren sanırım Elifdem, Asortie bir de ben kaldık. Ay dur merak ettim var mı başka bi başlık açayım.
vallahi pes ne diyeceğimi bilemedimyaa kızlar varmı benimki gibi bal verir reçel verir ama buna çok şaşırdım neden veriyosun dedim sesi güzel olsun diye dedi:1shok:kendini genç kız sanıyo herhalde
fatih beni bile değil onu kıskanıyomuş daha çok bebeği aldığını görünce suratı ekşiyomuş neden çünkü hahahahah kıskanıyomusun yoksaaa diyo çocuğa erol taş kahkahasıyla mehmet akif kimseyi görünce onu gördüğü gibi heyecanlanmıyomuş da falanda filanda
6 aydan önce oturtulmaz canımkızlar kuzuları oturtmaya başladınız mı? doktora soracaktım unuttum , ne zaman oturcak bunlar
benimkide hiç uyumuyor kızlar gün içinde gece 12-1 e kadar 3 yada en fazla 4 defa uyuyorlar en fazla 20 -25 dk çok yoruluyorumbeyendi sanki yedi 5 tatli kasigi benimkide gündüz hic uyumuyo ya hepsini toplasan 1 saat anca 15 dakika uyuyo 3 kere bu mustafalarda var biseyler bizde en son 7400 kg simdi ne bilmiyom 8 olmustur 27 sinde randevü var bakalim
Yasmİn canım pompanın markası ne?ya bende chİcconun manuel pompasını kullanıyorum benİm kızıma ben saĞarak verİyorum aslında İİde sÜtÜm Çıkıyor ama medellanın pompalarını alsam daha da fazla Çıkacak hİssİne kapıldım ben julİ sende pompayla problem yaŞamıŞtın senİn pompanın markası ne
aşkolsun mmmf kafa aramam bi daha rahatsız ettüysem :dilcikar:
asortik karı dün annesindeymiş bugünde dışardaymış eltisine gitmiş geziyo sokaki yani
Medelanın mini pompası.Hem elektrik hem pille çalışıyo.Ben memnunum.Evdeyken Julinin pompadan kiraladım ama memnun kalmadım.Sonra bu pompayı 129 tl vererek aldım.Yani pahalı değil ve memnunum.Medelanın süt saklama kabını aldım 10 lu.İşyerinde sağıp eve götürüyorum.Steril ediliyo, biberon gibi kullanılıyor.:lepi:
sağol canıma.s.[/QUOTE
Rica ederim.Lavinya çalışıyo musun?Bebiş emmiyor mu?
peki o zaman geçti ararım gene hihoyyytalınma yavrukuşum seni seviyom biliyosun takılıyorum cicik
ver telefonunu araşalım senlede toprağımnıye benı kımse aramıooo
juli geçmiş olsun banusuya bizde bübchen pudra kullanıyoruz hiç pişik olmadı allaha şükür tavsiye ederim eminim kremide çok iyidir
Canım yok pişikle ilgili bir şey demedi. Ama sanmıyorum pişik bez değiştirdiysen falan ondan olabilir mi. Ben gecen yine bir ane huggies taktım aynen pişik şimdi primaya döndüm bakalım gecmesini bekliyorum. B teyze bübchen pişik kremini çok iyi diyor ama bakalım olmazsa yarın gidip ondan alıcam. Sağdın mı 3 saat arayla ne kadar çıktı. Benim 80-90-100 falan çıkıyor. Bazen daha fazla da oluyor.
Juli sabah 9-9,30 gibi sağdım.Birikmişti o zaman 160 cc çıktı.12,3-1 arası sağdım 130 cc çıktı.Bir de 4,30 gibi sağıyım bakalım ne olacak.Bu arada bez konusuna gelince devamlı prima kullandım ama nasıl pişik olmuş bebişim.Çok rahatsız değil ama insan üzülüyo.
Yasmin maşallah senin sütün var canım. Bence kesinlikle briiktireyim falan diye sağmamazlık etme bebeğini kendi sütünle doyur. Benimki bile çıkan miktarla doyuyor seninki kesin doyar. 2 saatte 110-120 içiiyor benimki. Hatta mamaya bile ihtiyac duymadan doyurabilirsin belki. Yaz bize 4.30 da ne çıktı merak ettim ben de :))
Yasmİn canım pompanın markası ne?ya bende chİcconun manuel pompasını kullanıyorum benİm kızıma ben saĞarak verİyorum aslında İİde sÜtÜm Çıkıyor ama medellanın pompalarını alsam daha da fazla Çıkacak hİssİne kapıldım ben julİ sende pompayla problem yaŞamıŞtın senİn pompanın markası ne
Canım bende yasmin in pompasından vardı ama o hiç çıkarmıyordu 20-30 anca çıkıyordu. Şimdi memnunum ama Ameda lactaline ikili pompa var bende. Bir de iş yerinde süreyi kısaltıyor o açıdan da iyi.
Zeynadan kıskıs yaptım bütün evi temizledim ben de. Balkonum da temizlendi gelin 5 çayı içelim :)
Kızlar benim kuzuya belki oynar falan diye bez bebek almıştım onu verdim eline oynuyor yaaaaa :)) Ağlayacaktım büyüdün de bebekle mi oynuyorsun diye :)) Şeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?