2008 Kasım Anneleri

sanırım belim tutmuyo hatta hissetmiyorum
bu bel kimin acaba benimki nerde
yarında mutfak beni bekliyo bakalım ne olacak zafer kimin olcek benim olmalı yoksa biz ona artık ev mutfağı demicez ne diyebiliriz lokanta mutfağı-fabrika mutfağı-ramazanda basılan mutfaklar falan mirmirmirmir
çok yoruldum ama bitti bi yemek kaldı bakalım kısmet o ne olacak delikafadulden

Ya Şu mıdeme engel olamıyorum gorklayıp duruyo daha 12,30da yedım kaynanam etlı nohut yapmıŞtı bıde bulgur pılavı bıde kÖy yoĞurdu bısÜrÜr yedım ama gene acıktım yawww ne olacak benım bu halım

kız zeyna amma çürüksün hee beline nooldu bacı :))yat dinlen bırak öyle kalsın düşücwen kalıcan biyerlerde toplayamııcaz bak uzaksın
ne diyon be :mymeka: çürük mürük
yorulduk herhalde sabah beri arpası fazla gelmiş at gibin evde koşturdum temizlik yapcam diye bi kerem bide yiğit huysuz arada onu avut yoruldum yani
yoksa ben daha 18'lik katırım aman çıtırım
valla yiğit ayaklarımda uyudu bende uzanıp dinlencem

Canım yasmin de başlamış ek gıdalara. Emziren sanırım Elifdem, Asortie bir de ben kaldık. Ay dur merak ettim var mı başka bi başlık açayım.
bende emziriyorum 2 günde birde okuldayken 1 öğün mama veriyorum salıdan sonra doktor kontrolümüz var ona göre ek gıdaya başlayacağım

vallahi pes ne diyeceğimi bilemedim

kızlar kuzuları oturtmaya başladınız mı? doktora soracaktım unuttum , ne zaman oturcak bunlar
6 aydan önce oturtulmaz canım

beyendi sanki yedi 5 tatli kasigi benimkide gündüz hic uyumuyo ya hepsini toplasan 1 saat anca 15 dakika uyuyo 3 kere bu mustafalarda var biseyler bizde en son 7400 kg simdi ne bilmiyom 8 olmustur 27 sinde randevü var bakalim
benimkide hiç uyumuyor kızlar gün içinde gece 12-1 e kadar 3 yada en fazla 4 defa uyuyorlar en fazla 20 -25 dk çok yoruluyorum

bize dr bol bol oturma egzersizi verdi 3.5 aydan beri kucakımızda oturuyo dedim de iyi yapmışınız dedi kenarlarına yastıklar koyup devrilmesin diye önünede koyuyoz yere gümlemesin diye ööle oturuyo köşeminderi gibi bide bol bol fııışşş fışşşş kayıkçı önerdi yatıp kalddırcakmışız bel kasları kuvvetlenmeden bastırmanın alemi yok dönmesinide beklemeyin önce oturmayı öğrensin dedi ne zor bu veletlerin işide kuzular daha kuzuuu

Medelanın mini pompası.Hem elektrik hem pille çalışıyo.Ben memnunum.Evdeyken Julinin pompadan kiraladım ama memnun kalmadım.Sonra bu pompayı 129 tl vererek aldım.Yani pahalı değil ve memnunum.Medelanın süt saklama kabını aldım 10 lu.İşyerinde sağıp eve götürüyorum.Steril ediliyo, biberon gibi kullanılıyor.:lepi:

zeyna pek hamarat gordum senı
o hamaratlık tarafımın bır gun benı tutmasını temennı edıyorum zıra tembellıkten oleegım
aslında cok yorgun oluyorum yoksam bende yapabılırım yanı

mmf partınınız coook eglencelı !!! gecmesıne sevındım canım

bızde tam olarak oturtmuyoruz ama kendı kendıne oturma pozısyonu almaya calısıyor
yatırınca boynundan destek alarak kalkacagını dusunuyor yavru kusum

aşkolsun mmmf kafa aramam bi daha rahatsız ettüysem :dilcikar:
asortik karı dün annesindeymiş bugünde dışardaymış eltisine gitmiş geziyo sokaki yani

sağol canıma.s.

.[/QUOTE

Rica ederim.Lavinya çalışıyo musun?Bebiş emmiyor mu?[/QUOTE]

evet canım hemde bebişim 20 günlük olduğundan beri önce hem emiyor hemde biberondan içiyordu bi ara hiç almıyordu ama şimdi geceleri ve sabhları emziriyorum canı isterse emiyor ama genelde sağarak veriyorum ben işim eskisi kadar da yoğun değil evde olunca emzirmeye çalışıyorum

juli geçmiş olsun banusuya bizde bübchen pudra kullanıyoruz hiç pişik olmadı allaha şükür tavsiye ederim eminim kremide çok iyidir

Sağol canım. Bir de ou deneyeyim bakalım nasıl olacak.

Juli şu an çok gülüyorum.Lavinyanın kafa karışmıştır.Sana benim pompa iyi gelmedi, bana da seninki.Lavinya ne düşünüyo.Komik oldu ya.sırnaşık şey.Lavinya Julininkinden kirala istersen,dene.Beğenmezsen benimkini dene.Valla durum bu.:sm_confused: Juli bu arada süt sağamayabilirim.Patron tepemde dolaşıp duruyo:mymeka:

Zeynadan kıskıs yaptım bütün evi temizledim ben de. Balkonum da temizlendi gelin 5 çayı içelim :)

Kızlar benim kuzuya belki oynar falan diye bez bebek almıştım onu verdim eline oynuyor yaaaaa :)) Ağlayacaktım büyüdün de bebekle mi oynuyorsun diye :)) Şeniz[/QUOTE]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…