2008 Kasım Anneleri

bana da göndersene sedacım..

14 mekik çektim ama terlemedim..çünkü çok saçma tutunarak çektim..olsun ama daha yeni..ay güneş girdi içeri ne güzell

kızlar gönderecem de şu özle mesajı ayarlayamadım...heryeri kurcaladımsedaya gönderdim ama gitti mi acaba bu 1

gitmediyse nereden düzenleyeceğim bu da 2

ay çok üzüldüm helikopterdekilere yaa umudum yoktu ama allah ölümün bile hayırlısını versin diyorlaryaa onun gibi bişey işte senağlama

ozaman biraz bekleyin ben tunişle ilgileneyim..sonra bir düzetmeye çalışayım..haber veririm kızlar hatta yollarım tabi becerebilirsemmmm

dilokscum bak şimdi canım yukarıda kullanıcı paneline gir yanda ayarlar özellikler var oradan seçenekleri düzenle de,açılan sayfada aşağı doğru in özel mesaj sistemi aktif bölümünü işaretle en altta değişiklikleri kaydet de ,özel mesajın açılır canım..hadi kolay gelsin..

özel olan her neyse bende istiyom bana neee
ben kimin kızından aşağıyayım

ayrıca akşam kocişle konuşup şu face işini halletcem böle çok kötü hissediyorum kendimi

gerçekten izin vermezsede başkası olmak istemiyorum ne ya çok şaçma

bu da akşamki biz

zeynacım doğru söylüyosun niye izin vermiyoki ,ayrıca face de ki foto da liseli bir kız edasıyla kameralara poz vermiş,kim o allah aşkına CADIARZU
bu arada fotonuz da yakıyor yani
:hooray::hooray::hooray:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…