2008 Kasım Anneleri

bende kızımın kıyafetlerinin hepsini sakladım Allah izin verirse 2.ye inşallah zaten hepsi 1 ya da 2 kez giyildi hepsini yıkadım laşdırdım hurçlara
kumbara konusuna gelince ben kzıımın altınlarını bozdurdum paralarınıda bir araya topladım vadeli hesap açtırdım orda çoğalıyor yavaş yavaş bazen maaş aldığımda eğer artıyorsa bende babasıda para yatırıyoruz kuzum için

sedacım geçmiş olsun tekrar ,eğer pazar günü hava 20 derece olacaksa oy kullanmaya kızımla beraber geze geze gideriz ay ne güzel

Sedacım gecmiş olsun yaa kızımın da burnu akıyor gibi bir e şimdi uyandı nasıl öksürdü 3 kere hasta mı acaba?? Uslu oturuyor huysuz değil ama sanırım hasta oldu (

Evin işi bitti darısı başınıza.

Kızlar tavuk but pişiricem ama nasıl yapsam karar veremedim. Haşlıyım mı tavada mı yapıyım yoksa fırında mı sizce?

bence önce biraz haşla sonra biraz salçalı su ile borcama koy üzerine de evde varsa garnitür soğan küçük küçük doğranmış patates ekle fırına at :)))

canım biz öğlen tavuğu azıcık haşlayıp pane harcıyla kızarrtık canım benimmmm çok güzel oluyorrrr

lavişçim valla ardam hasta uyuyor şimdi kuzum
eylül pazar 20 derece dio haberler bende oğluşumla giderim die hesapladım ama hasta neapsam
julicim teşekkür ederim cnmcım dikkatli olmak lazım yaa inşallah en kısa zamanda atlatırız
hani siz diodum ya bu havalar ahmak ıslatan ahmak donduran işte o ahmaklardan biride benim kaydirigubbakcemile3 incecik giyindim ananemlere giderken dondum belkide çocuk o yüzdende üşütmüş olabilir
birde hani en son rejime giriorum en güzel yemek önüme gelse yemem dedim yaa külliyen yalan emzirdiğimden mi ne tutamadım kendimi yane kısacası rejim mejim hak getire işim olmaz baskülle kaydirigubbakcemile3

sedacım ben de yeme sınırlarımı biraz aştım ama adetolduğum i.çin kendimi kısıtlamaadım..1 hafta sonra dikket etmeye başlayacağım.çünkü kendi evime gideceğim yakında görebve başlamak istiyorum..sanırım tayinimiz de çıkacak..

ben kendi çevreme beni nasıl bıraktılarsa öyle dönmek istiyorum,çünkü hiç bir kıyafetim olmaz..hepsini çok özledim kıyafetlerimin...onlaro giymek istiyorumm..ayy ne saçma bir istek...

julii hangisi kolaysa onu yap..ben olsam atarım tavaya kendi kendine pişsin çıtır çıtır..

lavinya bunları 1 saatte bile özlüyoruz yaa bir de düşün üni kazanacaklar erkekler askere gidece...o zamna ne yapacağız...çok erkne ama olsun düşünmek lazım.

ata cnm ben 70 cc yoğurt ,diger gün 30 cc kadar meyve suyu ,bazen suyu yerine püresi veriyorum..bir de yemek suyundan parmağımla tattırıyorum..

yoğurt makinası ben düşünmedim hiç..çünkü bana kendim mayalamk çok kolay geliyor..hafifi ılıt içine 1 kaşık yoğurt sar sabah dolaba..ama ilerde belki ihtiyaca göre olabilir.

su sürekli veriyorum..tattırsan bile su ihtiyacı doğarmışş

kıalr helikopter bulunmuş ama hepsi ölmüş malesef..allah hepsine rahmet eylesin..kaç gündür yemek yerken hep pnlar akılma geldi açlıktan ne haldeler diye...ben olsam ne yapardım diye..çok üzüldüm..

bende kızımla gitçem oy kullanmaya bırakçak kimsede yok zaten
ayy bulunmuşmu yazıkya dün haberlerde izlerken içim çok kötü oldu allah sabır versin yakınlarına

juli baget mi butmu eğer baget ise ben onu milföylü yapıyorum,butu haşlayıp üzerine milföyle kaplayıp yumurta sarısı ve çörek otu koyup fırınlıyorum,bu bi akşam yemeği olmasada aklınızda olsun 5 çaylarında filan ,günlerde çok güzel oluyor ..tavsiye edilir..

kıs seda o ardanın hali ne allah canını almaya emi ..çocuğu ne hale soktunuz kaydirigubbakcemile3bu arada süper bi erkek biz aşık olduk söyliyim..bu arada o pınar cansever burda z ile başlayan boynu tutuk bi hatun ,deşifre olmak istemiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…