- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #23.801
benımde hala umudum var canımdüzelecek düzelecek sağlık sektörü inşallah .. benim hala umudum var :))
bende direk sana katılıyorumcocugun kuculen esyaları konusunda bende ılk esyalarından kucuk bır hurc ayırdım ogluma
hastane cıkısının bır tanesı, damatlıgı ve bırkac parca sık kıyafetı gıbı ama cok fazla olunca kıyamıyorum bekletmeye
ayrıca her ne kadar kardesı olsun dıye ıstesemde kesın ıkıncıyı dusunurum dıyemıyorum
onun ıcın ıhtayacı olanın ıhtyacını karsılasın kısmette ıkıncı olursa durumum oldugu surece yıne almaya calısırım dıye dusunuyorum
lelal kontrolünüz güzel geçmiş sevindim cnm..ama şu 2 lt sütü 10 lt çıkarırsın demiş ya dr onu anlamadım..benim dr da pastörize sütten yap dedi..herkes farklı söylüyor ama bence hiç biri yararsız değil..önemli olan o..
minik kalimero yarın bekleriz prensinin resimlerini..
atacım ben henüz yumurta reçel peynir vermedim..yoğurt ve meyve suyu püresi..onları da hergün biri ..bir de yemeklerin sularundan tattırıyorum...sanırım 5. ayımız dolunca haftaya çorbaya muhallebiye başlayacağız
dilokscum teşekkür ederim
canım yanlış yazmışım 2 tl lığı 10 tl liğe yazacağıma ..malum mama fiyatları ortada .. valla diyorum ya pastorize için 2 günlük pastorize sütler varmış pınarın falan onlarla yapabilirsin dedi..
bizim drda mamayı hiç söylemedi bile pastörize yada o günlüklerden dedi, ben pınarın organik sütünden yapıyorum
bizim doktorda danoneyi söylemişti evde yapamazsan onu al minik kaplarda olanlardan diye ama şimdilik gerekmedi
diloksçum benimkine vermek denmez zaten ben yerken bi parmakona tattırıyorum arada okadar.o da haftada 1 kere falan.meyveye falan başlamadım erken diyo doktor.ama çocuk bu sefer başka tatlara yabancı kalır dayemek yedirmede zorlanırsam diye korkuyorum
çilek kafa topladın mı kendini?Bunlari büyüttünüzde kiyafetmi saklamaya basladiniz:)
Ben ihtiyaci olanlara veriyorum bidaha bebegim olursa yine alirim diye düsündüm.
ama ilk zamanlarki ilk kiyafetleri ve ayakkabilarini sakliycam hatira olsun diye.
ya acaba benim kuzunundami disleri cikmaya calisiyorki?eller hep agizda kac zamandir
kasik mamasini yedirirken iki seferdir agladi sanki dis yeri acimis gibi.bakiyorum isi görünmüyor.
seni tebrik ediyorum hihoyyytya bu çenelrinizi bağlayacağım sizn haaaa
atatanem zor olsa gerek benim kızda 3 gündür pek bi huysuz bende diş kaşıyıcısını veriyorum eline şimdilik pek tutamıyor ama nasıl yalıyor yemeye çalışıyor
ben yoğurt yaparsam köy sütünden yapmayı planlıyorum opaket sütler bana pek sağlıklı gelmiyor hatta kayınvalidem mayalamıştı bize 1 çay kaşığı kızımada verdim bayıldı resmen bide bu sabah parmağımın ucuyla pekmez verdim bayıldı geçen günde emziğinin ucuna sütlaç sürmüştüm emziği nasıl emiyor anlatamam herhalde bizim kız ek gıdalara hazır artık ama mecbur kalmadıkça 6 aya kadar anne sütü devam etmek istiyorum
selam kızlar bende oığluşumu doyurdum geldim,onlar ananesiyle güne gittiler
leleacim maşallah bebeğine,allah bağışlasın.
sedacım geçmiş olsun oğluşuna,dikkat et canım yaa kısa zamanda geçer inşallah
atatanem valla bende de henüz böle bişey başlamadı ama,soğuk ıslak bişeylerin iyi geldiğini duymuştum bende,onları dene istersen,allah kolaylık versin güzelim
lelalcim maşallah kuzuna,
seda geçmiş olsun canım
atatanem bizde çok kötü olunca jel sürüyoruz
lelal hangi markayı önerdi yoğurt olarak,
birde medipolde biz doktorun yanında en az yarım saat kalıyoruz, leyla hanımdada öyleydi, oda çok şikayet ederdi ama en az yarım saat ilgilenirdi:)
sedacım geçmiş olsun canım yaa .. bebişler hasta olunca ben de bir tuhaf oluyorum .. inşallah sorunsuz atlatırsınız.
sedacım çok geçmiş olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?