2008 Kasım Anneleri

cocugun kuculen esyaları konusunda bende ılk esyalarından kucuk bır hurc ayırdım ogluma
hastane cıkısının bır tanesı, damatlıgı ve bırkac parca sık kıyafetı gıbı ama cok fazla olunca kıyamıyorum bekletmeye
ayrıca her ne kadar kardesı olsun dıye ıstesemde kesın ıkıncıyı dusunurum dıyemıyorum
onun ıcın ıhtayacı olanın ıhtyacını karsılasın kısmette ıkıncı olursa durumum oldugu surece yıne almaya calısırım dıye dusunuyorum

düzelecek düzelecek sağlık sektörü inşallah .. benim hala umudum var :))
benımde hala umudum var canım
ben genelde aksam saatlerı almaya calıstıgım ıcın cok fazla kımseyle karsılasmıyorum sıra seklınde
en fazla 15 dk beklemıslıgım var ama benden sonra hasta varsa huzursuz oluyorum dısarıda bır hasta beklettıgımden dolayı

lelal kontrolünüz güzel geçmiş sevindim cnm..ama şu 2 lt sütü 10 lt çıkarırsın demiş ya dr onu anlamadım..benim dr da pastörize sütten yap dedi..herkes farklı söylüyor ama bence hiç biri yararsız değil..önemli olan o..

minik kalimero yarın bekleriz prensinin resimlerini..

atacım ben henüz yumurta reçel peynir vermedim..yoğurt ve meyve suyu püresi..onları da hergün biri ..bir de yemeklerin sularundan tattırıyorum...sanırım 5. ayımız dolunca haftaya çorbaya muhallebiye başlayacağız

ben sağlık ocağına gidiyorum valla,en çok oradaki doktoru beğendim,hem güleryüzlü hem tatlı dilli,herşeyi örnekeriyle anlatıyor detaylı,hemşirelerimiz öylesine iyi o yüzden hiç başka biyere ihtiyacım olmadı. Zaten küçük şehir olduğu için fazla seçeneğim de yok.

ben de oğlumun küçülenlerinden bazılarını arkadaşıma verdim, onun ikiz bebekleri var çok lazım oluyor. bazılarını sakladım yakın zamanda düşünmüyorum ama belki de hiç düşünmeyeceğim yine de ikinci olursa yine giysin diye, bir de çok özelleri var mesela ilkleri onları da saklıyorum böyle kutu sandık gibi bişey alıcam hamile olduğumu öğrendiğimden beri tuttuğum bir günlüğüm var,başka ilklerinin yazılı olduğu bir güncesi var,ilk oyuncağı,ilk çorabı,badysi vs.. hepsini onun içine koyup hediye edicem bir doğum gününde mesela düşüncem o şimdilik allah nasip ederse :Saruboceq:

diloksçum benimkine vermek denmez zaten ben yerken bi parmakona tattırıyorum arada okadar.o da haftada 1 kere falan.meyveye falan başlamadım erken diyo doktor.ama çocuk bu sefer başka tatlara yabancı kalır dayemek yedirmede zorlanırsam diye korkuyorum

bende direk sana katılıyorum
3. düşünmüyorum Allahım isteyene versin ama kaza kurşununa yada gaza gelirsem durumum olduğunca alırım saklamıyı düşünmüyorum

dilokscum teşekkür ederim
canım yanlış yazmışım 2 tl lığı 10 tl liğe yazacağıma ..malum mama fiyatları ortada .. valla diyorum ya pastorize için 2 günlük pastorize sütler varmış pınarın falan onlarla yapabilirsin dedi..

bizim drda mamayı hiç söylemedi bile pastörize yada o günlüklerden dedi, ben pınarın organik sütünden yapıyorum

bizim doktorda danoneyi söylemişti evde yapamazsan onu al minik kaplarda olanlardan diye ama şimdilik gerekmedi

sen doğru yazmışsın cnm ben yanlış okumuşum..anladım şimdii:roflol:

Bunlari büyüttünüzde kiyafetmi saklamaya basladiniz:)

Ben ihtiyaci olanlara veriyorum bidaha bebegim olursa yine alirim diye düsündüm.

ama ilk zamanlarki ilk kiyafetleri ve ayakkabilarini sakliycam hatira olsun diye.

ya acaba benim kuzunundami disleri cikmaya calisiyorki?eller hep agizda kac zamandir

kasik mamasini yedirirken iki seferdir agladi sanki dis yeri acimis gibi.bakiyorum isi görünmüyor.

denizzz bu organik sütü hiç duymadım o da mı org. pazarda satılıyor..yoksa migros vs. de olur mu

atacım çocuğunun en iyi doktoru sensin...hiç tedirgin olma..fazla olmamak kaydıyla tattır..
6. ayda artık iyiden iyiye ek gıdalar yerini alacakya,bebeğinin hayatına birden girmemiş olur...

ya bu çenelrinizi bağlayacağım sizn haaaa
atatanem zor olsa gerek benim kızda 3 gündür pek bi huysuz bende diş kaşıyıcısını veriyorum eline şimdilik pek tutamıyor ama nasıl yalıyor yemeye çalışıyor
ben yoğurt yaparsam köy sütünden yapmayı planlıyorum opaket sütler bana pek sağlıklı gelmiyor hatta kayınvalidem mayalamıştı bize 1 çay kaşığı kızımada verdim bayıldı resmen bide bu sabah parmağımın ucuyla pekmez verdim bayıldı geçen günde emziğinin ucuna sütlaç sürmüştüm emziği nasıl emiyor anlatamam herhalde bizim kız ek gıdalara hazır artık ama mecbur kalmadıkça 6 aya kadar anne sütü devam etmek istiyorum

walla haklısın diloksçum azcık azcık başlasam iyi olur sen nasıl veriyosun ne veriyosun anlatırmısın?bi de su veriyonuzmu kuzucuklara?ben günde 1-2 çay kaşığı vereyim diye düşünüyorum enazından tadını bilsin diye iyi olurmuki?

çilekçim ellerini diş çıkcak yerlerde gezdir eğer kabarıksa dişler yakın zamanda gelicek demektir.bide dişler çıkacağı zaman diş etlerinin arkasında dişler hafiften beyaz beyaz görünüyo.doktoruna da sor benimki muayenede bakmıştı çünkü

çilek kafa topladın mı kendini?
benimkininde her şey ağızında battaniyesini bile kemiriyor
ama bakıyom dişlerde bi numara yok dah bende bekliyorum helecanla
seni tebrik ediyorum hihoyyyt

sedacım geçmiş olsun canım yaa .. bebişler hasta olunca ben de bir tuhaf oluyorum .. inşallah sorunsuz atlatırsınız.

sedacım çok geçmiş olsun

dilekleriniz için teşeşkkürler inşallah en kısa zamanda atlatırız buarada pazar günü 20 derece olucakmış ardayı dışarı çıkarmakla çıkarmamak arasında kaldım ee ne var ne yok hatunlar haberler sizde valla ben geçmişi okuyamadım kısa özet geçin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…