2008 Kasım Anneleri

DARKÇIM HOŞGELDıN CNMCIM NE KUMBARASI KIZ BENDE GEÇMıŞı OKUYAMADIM VALLA BıZDE NE KUMBARA NE DE BıRıKıM VAR HEPSıNıN YERıNDE YELLER ESıYOR GELENı BOZDURDUK GELEN, BOZDURDUK BENDE DıODUM HARCAMICAZ HEPSı BNKAYA AMA OLMıı VALLA YA GERÇı HERŞEYı OĞLUŞUM ıÇıN YAPTIK ıLERDE ıNŞALLAH HERŞEY GÖNLÜMÜZCE OLUCAK KRıZDEYıZ KRıZZZZZZZZZZZdelikafadulden

Konuyu Toplam 8 Kullanıcı okuyor. (7 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir)
seda_1983, diloks, eylül166+, mmmf27+, nazlımelek, SAPHIRA+, _DaRKiNLiFe_+
hadi maşallah kaynıyoruz yine

hakkat baya kalabalığız.beyaz başlayınca ben kaçarım.reklamlarda filan gelirim.kızlar ya bişi sorcam ek gıdaya da yazdımdı,bu babymix yediriyorlarmış bebelere.hatta maya olarak kullanıyorlarmış çok güzel oluyormuş.katkısızmış ya süper oluyomuş.ben aldım o mix ten,sadesini.daha yedirmedim,yarın denicem inşallah.sonuçta evde kendimiz yapmak için de dışarıdan satın aldığımız yoğurdu maya olarak kullanıyoruz,e bu daha iyidir gibime geliyo

Ben daha yoğurt vermedim.
Yarın belki danone den bi iki kaşık tattırırırm.
Yada kendim mayalarım ama ev yoğurdum yok mayalık.mecbur hazır yoğurttan mayalarım.

Sedoş boyun uzun ne dert ediyosun allah aşkına yaa

geldim geldimmmm
bende face yok şekerim bilmiom bir ona şeyetmedim.. gelen arkadaşlık teklifleriyle çok arkadaşım olurdu üye olsam sonra sizde eklerdim felan..:))
msni bile nadir açıyom oda hep çevrimdışı açıyom yani..:))
ben eşiminki açıktı julininkinden yola çıktım hepiniz buldum

ya hep böyle oluyor ben geliom mmf gidiyor sorusunu hemen cevaplayamadım bebişleri uyutuyorum...
darkcım bende sabah gördüm çok şeker bişey ama şahsen ben almam iki bebeye alacak olsam daha çok şey var alınacak..ekonomik olmak lazım ne yapakk..

iyi geceler arkadaşlar

geçmişşi okuumadım ama inş.hepiniz ve bebekleriniz iyidir inş.biz biraz sorunluyuz.kızıma dun aşı yaptırdık.2 tane aşı oldu bir bi bacana bir bi bacana.birini hiç hissetmedi güle oynaya oldu.dr dedi bunu hissedip ağlıycak bu acıtır dedi dediği gibide oldu baya ağladı.aşı ateş yapmadı ama ağladı bacağında ki aşı yeri baya kızardı ve olduğu yer ateşş gibi yanıyordu ve sertleşti.kızım dünden beri okadar huysuz ki ağlayıp duruyor.hiç birşeyden memnun olmuyor birde misafirim vardı bu gün kucağımda bile surekli ağladı.simdi dayanamayıp fitil verdim de biraz uyudu.kendime çok kızdım atesi yok diye fitil vermedim bu kadar saat.halbuki fitil aynı zamanda rahatlatıyormuşta .kızım bu ay sadece 500gr almış.7 kiloya ulaşamadık.elmayla başla yoğurdu tatlandırarak verdedi.sıkıştığın zaman sebze çorbası ver dedi.büskivi ve pirinc unu çok verme kilo yapar dedi.bizde ilk elmayla başladık.yoğurdu hangi sütle yapıcam bilmiyorum.siz hangsiyle yapıyorsunuz.kutu sütleri pek tavsiye etmiyorlar.

kızlar mehaba..kaç saattir tunayla uğraşıyorum bir çocuk hep mi ağlarr...bir kere bile öff demendim ama

onun haline üzülüyorum..gözler sürekli sulu sulu..hep ayaklar çekiliyor...her günüm böyle

benim..annem diyor ki benim çocuklarımdan bir tanesi tuna gibi olsaydı ben bir daha

doğurmazım..düşünün 5 tane doğurmuşş..

şimdi daldı ama sürekli kıpırdıyor gergin bir durumda yine yhilal şeklinde yatıyor..birazdan kalkar ben de

yatayımm..çok yoruldum ..hepinizi çok seviyorum iyi gecelerr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…