2008 Kasım Anneleri

dark ben aldımçıngıraklı patik hepsiburadadan çok şirin fosforlu turuncu rengi zürafalı 8 lira falandı, gerçi benimki henüz çok ilgilenmiyor ayaklarıyla

bu arada benim oğlumun dedesinin taktığı 10 tam altınını ameliyatım için bozdurmuştuk, geriyede bişey kalmadı zaten, oğlumuza borç yaptık anlayacağınız onları yerine koymamız gerekiyor

biröğleden sorna kayboldum maşallah amma face konuşulmuş eklentiler yapılmış :))
zeyna hadi hayırlı olsun canım izin çıkmış saan face için ..bu arada resminizde maşallah yakıyor yani :)

günaydın kızlar
çok uykum var çocuk bu gece mızırdayıp ağlayıp durdu çok yorgunum poofff
çok işim var bugün misafir gelcek sonra biz gitcez falan filan dün dötü serdim ama bugün motor takacam bakalım
kızlarrrrrrrrrr nisan 17 ye düğünümüz var yaa kıyafet almam lazım pufff kilo verjem dedim oda posss çıktı napcam yaaa
sen burger kingi ara zayıflatır onlar seni olmadı artık onların önlüklerinden hediye ederler düğünde onunla takılırsın şişkooo
bizim drumuz eğer yoğurdu reddederse babymix verebilirisin demişti
o ne ? nerde satılıyo
Ya şu çıngıraklı patiklerden alan var mı?

.....
ben görmedim onlardan nerden bulcam bende almak istiyorum
dilekçim Allah yardımcın olsun sana hep dua ediyorum okudukça çok zor durumun. ve en çok da bir offf bile deyip şikayet etmememne bayılıyorum :hooray:

günaydın kızlarr...hava o kadar güzelkiiiiii,açtım camları evi havalandırıyorum..ilk defa kuş sesleri duydum...çok mutlu başladım güne...herkese çok güzel bir hafta sonu diliyorum şekerlerrr...

zeynoşum hayırlı olsun face in

günaydın güzeller
ben bugün makinemi almaya gidicem istanbulda bahar havası var oğluşlarımı alıp önce burgere gidicez babası bizi ordan alıcak doğrumakinemi lmaya dönüşte de organik sütümüzü alıcaz hava hariiiikaaaaa bende kısmen mutluyum sizler nasılsınız güzeller

mmfcim şimdiden güle güle kullan makineni...
ohh bizimyerimizede gezin ..
dün yine sen çıkmıştın ben geldiğimde
iki bebeyle bazen kayboluveriyorum bir geliom forum motor takmış gibi ilerlemiş...:)).

merhaba sekerler..yorgun ve uykusuz bir gecenin ardinda cok sükür lokumum daha iyi.

burdada bahar havasi var ama ben korkuyorum Denizi disariya cikarmaya.

mmfcik simdiden hayirli olsun makinan canim güle güle kullanirsin insl.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…