E
EU3
Ziyaretçi
- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #23.941
Denizanası annem biri ben hamileyken diğeri kızım 1 aylıkken 2 kere anjiyo oldu. İlkinde stent takıldı ikinci de yeniden tıkanan damar balonla açıldı. Bu sefer tekrar olursa kaçışı yok ameliyat olur :(( Daha 51 yaşında. Ama hala sigara içiyor. Kendini hasta edecek ne varsa yapıyor. Kızıyorum ama bir o kadar da üzülüyorum haline.[/QUOTE .!.:julicim geçmiş olsun annene canım
sen atom karıncasın hiç bir şeye boyun eğmezsin canım benim.allah ikisinede rahmet eylesin.hoŞgeldİn asortİcİĞİm valla kİmseyİ gÖremİyorum odaklanamıyorum hİÇ bİŞeye bu gÜnlerde geÇermİ dİyorum hadİ toparlan kızım sen nelerİ altettİn bu zamana kadar bunamı boyun eĞİcen dİyorum ama ÖlÜm allahın emrİ onlara da ÜzÜlÜyosun ama kocanın yaptıklarını hazmedemİyosun İŞte
ben 7 ay arayla kaybettİmannemle babamı bİlmeyenler İÇİn yazdım bİrİ 2007 bİrİ 2008 baŞı
ahhh ahhh o yarım saat bekleyip bakıııp bakıp aynı şeyi giyenlerden biri de benim.juli sözüm size değil kendime canum ya inan eski giysilerimden hiçbiri olmuyo hayatımda hamilelişkten önce 60 kiloyu hiç geçmedim ben sabah işe giderken yarım saat dolabın önünde bekliyorum valla ne giysem diyesositososito
eylulcum geçmiş olsun canım.benim mutfağım bir sefer yandı.allah korusun çok zor bi durum.allah korumuş.ayy sağolun kızlar ,bi kahvaltı yapim dedim evi yakıyodum az kalsın sen ocakta ekmekleri unut güya kızarmış ekmek yicem :)))) melisin kakasıyla uğraş derken 5 dakika içinde tava alev almış o telaşla tavayı camdan atmışım allahtan arka taraf bahçede kimseye gelmedi,birde kocadan grip bulaştı perişanım gözüm açılmıyo
julicim benim kızda ilk kahkaha ile gülmeye başladığında burada paylaşmıştım çok keyifli dimi
ya bende çok duygulanıyorum.hiç bişey tutma huyum yoktur ama kızımın eşyalarını vermeye kıyamıyorum.hepsini buyuyunce görsun istiyorum.bugunleri görduk .anne oldukları günleri de göruruz inş.bak yine duygulandım şimdi.ay kızlar kızımın ikinci posta küçülenlerini ayırdım eldivenler minik patikler ayaklı tulumlar filan nasıl küçücükler di,sanki kızım 20 yaşına gelmişte bebeklik eşyalarına bakar gibi duygulandım ,pirayenin bir sözü vardı artık onunda geçmişi var diye çok hoşuma gider bu söz ,artık bizimde küçülenlerimiz var..
cannım 2 yaşına kadar tv tehlikeli diyorlar .bebişlerin dudakları bal ball yenilmezmi.suanda yine cizgi film actim ona bakiyor.
onlara konusup ciglik atiyor.yiyesim geliyor o dudaklarini yahu..
bende hus.beye götürüyorum.gayet memnunum.hastası çok olunca randevuler sarkıyor ama olsun napalım.her an telden arayıp istediğimizide soruyoruz iyi bence.aşılarıda kendisi yapıyor .belki de senle aynı koridorda beklemişisdir birbirimizden habersiz :))))medipolde huseyın beye goturuyorum bende duzenlı olarak
canım benim arkadaşım kullanıyor çok memnun.butun aile makinenin yoğurduunu yiyormuş.walla kızlar ben yoğurt yapıcam arzumun makinesini alıcam bu linkten bakın hem ucuz hemde yorumları okudum herkes çok memnun.kapları da cam mama falan da koyulabiliyor.ayrıca kapları çıkarıp makinede mama da pişiren varmış.çok kullanışlı geldi
Hepsiburada.com : ARZUM BEBBE YOĞURT MAKİNESİ (AR853) | Bebek & Çocuk
ben geldim kimse yoktu bari biraz geçmişi okuyum dedim ,valla oku oku yeni bitti .saphiracım.senide sonunnda gördummucizecim kimse kalırsa takılırım demişsin ya,ben varım cnm)))))
sen burger kingi ara zayıflatır onlar seni olmadı artık onların önlüklerinden hediye ederler düğünde onunla takılırsın şişkoookızlarrrrrrrrrr nisan 17 ye düğünümüz var yaa kıyafet almam lazım pufff kilo verjem dedim oda posss çıktı napcam yaaa
o ne ? nerde satılıyobizim drumuz eğer yoğurdu reddederse babymix verebilirisin demişti
ben görmedim onlardan nerden bulcam bende almak istiyorumYa şu çıngıraklı patiklerden alan var mı?
.....
dilekçim Allah yardımcın olsun sana hep dua ediyorum okudukça çok zor durumun. ve en çok da bir offf bile deyip şikayet etmememne bayılıyorum :hooray:kızlar mehaba..kaç saattir tunayla uğraşıyorum bir çocuk hep mi ağlarr...bir kere bile öff demendim ama
onun haline üzülüyorum..gözler sürekli sulu sulu..hep ayaklar çekiliyor...her günüm böyle
benim..annem diyor ki benim çocuklarımdan bir tanesi tuna gibi olsaydı ben bir daha
doğurmazım..düşünün 5 tane doğurmuşş..
şimdi daldı ama sürekli kıpırdıyor gergin bir durumda yine yhilal şeklinde yatıyor..birazdan kalkar ben de
yatayımm..çok yoruldum ..hepinizi çok seviyorum iyi gecelerr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?