- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #23.921
Şenizslm kızlar
darkçım doğum günün kutlu olsun cnm
Şenizhelloosss ben geldimm ..
* önce yasaklılar listesini verdi bal,yumurtanın beyazı,sakatatlar,şarküteri ürünleri,patlıcan ve bakla kesinlikle yasak..
* onun dışında az yağlı ve çok çok az tuzlu baharatsız senin yediğin her yemekten ona da tattır artık dedi.
*her meyveyi sebzeyi mevsiminde yesin dedi.
* yoğurt için pastorize sütten yapma ya mamadan yoğurt yap ki o zaman 2 tl lik yoğurdu 10 tl ye getirirsin hiç anlamı yok ya da bazı markaların iki günlük sütleri var onlardan yap dedi eğerki ben evde yapıcam dersen .. ama onun dışında bir markanın yoğurdunu istersen kullanabilirsin dedi..
genel bir tablo yaptı onu verdi bunun dışında acıktığında mamaya devam ..
* bunların dışında yürüteçi önermiyor
* denizanası dfloru sordum kesinlikle hayır dedi.. bende 4 sene önce yazıyordum veriyordum hastalarıma ama artık içeriğini ve gelişimini gördükten sonra ben vermem göz göre göre dedi. kendi çocuğuna da kullanmamış ..ama çok istiyorsan yazarım elim yorulmaz dedi ..
*calpolü sordum geçenlerde kızlardan kimdi hatırlamıyorum epey korkmuştu.. ben vermiyorum calpol biliyorsun dedi biz paranox kullanıyoruz en iyi ateş düşürücüymüş ve bebeğin havale geçirmesini engellermiş. ama dedi türkiyedeki calpolde sorun yok içinde parasatemol var ingilteredeki calpolün içeriği buradakinden farklı dedi.ama yine de vermiyor.
ve geçmişten
darkcım nice nice mutlu seneler dün aslında aklımdaydı geçenlerde söylemiştin perşembe dgünüm diye ama akşam nete giremeyince öle kaldı.. yeni yaşın tüm güzellikleride beraberinde getirsin canım.
ŞenizSelam millet nabersiniz bakalım?
Darkçım iyiki doğdun hakikaten yoksa ceren tatlısını kim sevecekti böyleee..a.s.
.
Teşekkürler canım a.s.yaa darkçım bu arada hiç fırsatım olamadı d. gününü kutlamaya..şimdi yazayım ...
doğum günün kutlu olsun güzelimm:teytey::teytey:
teşekkür ederim canım .bu arada sizede geçmiş olsun.mucize geçmiş olsun cnm..ben paket sütten yapıyorum ama bi dışarı çıkınca organik süt bakacağımm
canım bizim dr aşıdan sonra ateşlenebilir diye ilk aşımısda ağrı kesici ateş düşürücü fitil vermişti.bulundurmak lazım.tabi ben geç kullandım biraz o başkamucizecim hoşgeldin
geçmiş olsun kızına benim oğlanlarda son aşılarında biraz huzursuz oldular ama ateş felan olmadı.. olsaydıda verebileceğim bir ilaç yoktu.. hç lazım olmadığı için dr. yazmadı ama bu gittiğimde unutmazsam ateş düşürücü birşeyler yazmasını isteyeceğim.. bakrsın lazım olur birgün hazır olsun...
şaphiracım devam sutu hangisi ya paket sütler değilmidiloksçum gazı var tunamızın heralde,bi damla filan verseydin.yoğurt yapımı için inek sütünü değil devam sütünü öneriyorlar.ben öyle yapıyorum
ay bende geçen ayaklarını gösterdim elini sürdürmeye çalıştım pek tınlamadı valla.Nazlıcım benim kız şimdi ayaklarıyla oynamaya başladı ya çok şeker olur heralde :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?