2008 Kasım Anneleri

mucizecim hoşgeldin
geçmiş olsun kızına benim oğlanlarda son aşılarında biraz huzursuz oldular ama ateş felan olmadı.. olsaydıda verebileceğim bir ilaç yoktu.. hç lazım olmadığı için dr. yazmadı ama bu gittiğimde unutmazsam ateş düşürücü birşeyler yazmasını isteyeceğim.. bakrsın lazım olur birgün hazır olsun...

slm kızlar
darkçım doğum günün kutlu olsun cnm
Şeniz

Şeniz
Maşallah kızına canım.

Selam millet nabersiniz bakalım?
Darkçım iyiki doğdun hakikaten yoksa ceren tatlısını kim sevecekti böyleee..a.s.
.
Şeniz

Hepiniza teşekkür ediyorum kızlar iyiki varsınız.

diloksçum gazı var tunamızın heralde,bi damla filan verseydin.yoğurt yapımı için inek sütünü değil devam sütünü öneriyorlar.ben öyle yapıyorum

yaa darkçım bu arada hiç fırsatım olamadı d. gününü kutlamaya..şimdi yazayım ...
doğum günün kutlu olsun güzelimm
:teytey::teytey:

dark doğum gününmüş ben nasıl kaçırdım yaw hayret kutluyorum canım kalbimin ennnn derinliklerinden Şeniz

bebeklerin altınlarından bahsetmişsiniz valla biz yedik onları zaten 30 tane filan vardı ,o arada bebeği olanlar oldu 3-5 onlara gitti ,kalanını da altın yükseldiği zaman satıp kredi borcunu ödedik kaydirigubbakcemile3 kumbara filan yok yani ,benim üç yıldır bi kumbaram var arada dolar 50-100 bütünletir yerimkaydirigubbakcemile3şimdi ondada olsa olsa 5 tl vardır ..kriz benim kumbarayı da vurdu..

mucize geçmiş olsun cnm..ben paket sütten yapıyorum ama bi dışarı çıkınca organik süt bakacağımm
teşekkür ederim canım .bu arada sizede geçmiş olsun.

canım bizim dr aşıdan sonra ateşlenebilir diye ilk aşımısda ağrı kesici ateş düşürücü fitil vermişti.bulundurmak lazım.tabi ben geç kullandım biraz o başka

diloksçum gazı var tunamızın heralde,bi damla filan verseydin.yoğurt yapımı için inek sütünü değil devam sütünü öneriyorlar.ben öyle yapıyorum
şaphiracım devam sutu hangisi ya paket sütler değilmi

Nazlıcım benim kız şimdi ayaklarıyla oynamaya başladı ya çok şeker olur heralde :))
ay bende geçen ayaklarını gösterdim elini sürdürmeye çalıştım pek tınlamadı valla.
darkcım doğum gününde kutlu olsun canıma.s.

bende iyi geceler demeye geldim.. kerem oğlan tekrar uyandı ona uğraştım..
şimdide biraz ortalığı mutfağı toplayıp yatacağım..
darkcım nice mutlu senelere canım..
kızın avatarında gördüm ayağını kemiriyor sanırım onun için güzel bişey.. kzım olsa bende süslü şeylere çok yatırım yapardım heralde.. bazı şeyler küçük olup fiyatı kocaman oluyor ve anca 1-2 kere kullanıyorsun ben o amaçlı demiştim..
sanırım benim baktığımda 4ile 8 arası bişeydi iki şeye baktım fiyatlarını karıştırmış olabilirim..
hadi geceniz iyi olsun yarın görüşürüz..

mucizecim devam sütü dedikleri bizim kullandığımız anne sütü yerine geçen biberon maması yani üzerinde devam sütü yazıyor şimdiki mamalarda..
ondan 100 cc hazırlayıp 1-2 çay kaşığı yoğurtla mayalıyorsun bende biriki kere yaptım güzel oluyor biraz yoğurda göre kıvamı dah cıvık oluyor ama oluyor yani şimdi dr. bir ay verme dediği için yapmıyorum bir dahaki aya başlayacağım tekrar yapmaya..

ya kızıma elmaya başladım demiştim ya dr önce 2 tatı kaşıgıylla başla 1 er kaşık arttırarak ver dedi.bir hafta sonra 1 elma verebilirsin dedi.ama benim kız 2 -3 kaşıkla memnun olmuyor.devamını istiyor sonra basıyor ağlamayı.siz yoğurdu ne kadar la başladınız ben sormayı unuttum.

sogol nazlımelekcim ben bilmiyordum valla.hiç mama kuullanmadım.ama sutle yapmak daha doğal olmazmı bana o hiç doğal gelmedi.bana bir arkadaşım günlük süt tavsiye etti.

yok mucizecim kutu veya şişe süt değil cnm.markada vermek yasak diyolar ama hani bebelacın,milupanın filan 1 i veya 2 si var ya,süt yerine onu kullanıyorsun cnm.ben bebelac kullanıyorum.kendi sitesinde de tarif veriyor ayrıca cebe mesajda gönderiyorlar tavsiye ederim

mucizecim anne sütüylede yapıyorlarmış cnm ben hiç denemedim.biberon mamasıyla yapılan biraz sulu oluyor.benimki hiç bir şekilde yoğurdu sevmedi yemedi.1 kez elma suyu karıştırdığımda yedi,daha sonra o şekilde de yemedi.bende çareyi dışarıdaki hazır bebek yoğurdunda buldum.bu akşam aldırdım eşime,yarın denicem bakalım yicek mi benim fırşıntı :)) yeni konuştuk bu konuyu tekrar yazıyorum senin için,hazır bebek yoğurtlarıyla da mayalayıp evde yoğurt yapıyorlarmış

valla benim sütüm karnını doyursun bebeğiminde yoğurdu kusur kalsın.
off ya benimki yine mızmızlandı babassı sakinleştiremiyor ben bi bakayım yine takılırım.tabi kimse kalırsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…