2008 Kasım Anneleri

slm kızlar valla ben tam oturuyorum yazdıklarınızı okuyorum yazı yazmaya başlıyorum pat uyanıyor benimki. Neyse size bir sorum var ACıL YARDIM bekliyorum. delikafadulden benim göğüslerim yine yara oldu çok fena resmen deri ikiye ayrılıyor emzirmekte güçleniyorum sizce 1-2 gün sütümü sağarakmı versen yoksa göğüs koruyucu birşey varmış onunlamı emzirsem. Sizde de oldumu olduysa neyle geçti. Yardım ederseniz sevinirim. Bu arada yoksa emzirmeye devammı ediim. Bana yardım edin şaşırdım kaldım:çok üzgünüm:

canım sagarken de cok acı cekersın
avent slıkon gogus ucu al ve onunla emzır acıların buyuk olcude hafıfleyecektır
ayva cekırdegınden bır jel yapılıyordu yaralar ıcın cok etkılı ama sanırım 2-3 gun suruyor yapımı
o yapılana kadar zeytınyagı veya hametan krem kullanabılırsın
emzırmeyede uc ıle devam edersın

klimero sağol canım sağarken acıdığını bilmiyordum ayva çekerdeğini suda bekletiyorsun ve jel haline geliyor dimi ben onu yüzüme temizlemek için kulanmıştım . Silikon plastik göğüs ucu aliim o zaman bari. ışallah emer onunla. sizin bebişler kaç saat uyanık kalıyor ortalama kalkınca. :ecrin_bebek:

funny canım lansinoh diye krem var bitkiözlü hem sürünce bebeğide emzirebiliyorsun..
benim oğlanlar 2 saatde bir uyuyorlar ama bazen 30dk bazen 1-2 saat de uyanıyorlar..

oo benimki 3 saat bazen 4 saat uyanık olduğu oluyor neyse o kremden bende var o yarayı geçiriyormu yoksa sadece oluşumumu engellemeye yardımcı oluyor. Bilgi için tşk dün eşim le ikiz olsa nasıl yapardık diye konuştuk aslında çok güzel olmalı ama bir o kadar da zor. Ama maşallah seninkiler büyümüş bile zorluğu azalmıştır artık bakışlara bak maşallah. :smiley-cool:

funnycim hasladigin tavugun suyuda cok iyi geliyor yara olan gogus ucuna

bunuda deneyebilirsin.ama ayva cekirdegide cok iyi gelir.azcik suya koyarsan yarim saat

icinde jel olur.

korktuğum oldu ve çorbatyı içmedi iki gözü iki çeşme oldu yavru kuş yaa
milupanın tek seferlik çorbası vardı onu yaptım hemen onu lüpletti hasbam

simdi buharda patatez,havuc ve brokoli haslaniyor insl.begenir pasam.

iki gün önce sebze püresini cok begnememisti hipp almistim.

bunu bari begensede yedirsem.

funycim yarayıda geçiriyor arkadaşımın göğsü çok kötüydü geçirdi ben fazla kullanamadım emziremediğim için..
maytabım benimkilerde geçen güzelim çorbamı püremi yemediler döktüm kavanozdakileri irm,iklilerti fela ii yiyorlşar...
aman çocuk kucağımda anca bu kadar yazdım..

ben bu hafta tarhana deneyeceğim inş. yer çünki çok vitaminli
bi çay kaşığıda saf zeytinyağı eklerim
yemeseinde yanında yatsın hasbam zaten sinir ediyo bugünlerde
he dün akşam milupanın yeşil fasulye ve domatislisini aldım bi kavanozu bitirdi canı sebze istiyormuş valla şaşırdım güzelim meyvaları yemiyordu neyse alaıyımda sebze yesin azda

çalışmam lazım iş birikti ama hala kafayı toplayamıyorum
ne olcak bu halim bilmiyom

bu arada kızlar taharna mutlaka verin ben hamileyken her gün içerdim ve çok az kg aldım doğumdan sonra da hamile kalmadan önceki kiloma geldim. Sadece çocuğa almışım her vitamin var taharnada. benimki uyandi kaçtım ben paylaşiim dedim :)

kızanlar merhaba nassınız bakiim geçmişin son anlarını okudum hepsini okuyamayacağım
herkesin 5.ayı kutlu olsun ben kaç gündür giremiyordum misafirdi gelen giden çok uğraştım yaa
ama artıkın evdeyümmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…