2008 Kasım Anneleri

selam kızlarrr
bu pazartesilerden nefret ediyorum eminimki pazarteside beni sevmiyordur :)))
işler inanılmaz yoğundu kk yı açmamla kapamam hep bir oldu şimdi biraz da geçmişe baktım
denizanası geçmiş olsun canım babanneye aman allah korumuş gerçekten
resimler pek bir güzel maşşallah kızlarınıza kocaman olmuşlar
zayıflama konusu açılmış ben hiç girmiyorum o konulara ..çok çalışmam lazım benim ççoookkk :)))

sağol lelalcim

ya benim oğluşa bir haller oldu uyumuyor, uykusu olduğu için sürekli mızıklıyor çok fena kabızlık ayrı dert diş ayrı dert inanılmaz yoruldum

ooo resimler çekilmiş gezmelere gidilmiş ohh maşşallah maşşallah

elifdem pek keyifli görünyo senin fıstık maşşallah ona ;

asortie hatun senin kızın yüzündeki şu şaşkın ifadeye bayılıyorum ..maşşallah sizede

vereyim canlarım ama kullandığım pc de msn em dün itibariyle açılmıyor.uzun hikaye daha önce de yaşadım..neyse ekleyin ama bir ara başka pc den okeylerim..ama mail alabiliyorum..

sağol lelalcim

ya benim oğluşa bir haller oldu uyumuyor, uykusu olduğu için sürekli mızıklıyor çok fena kabızlık ayrı dert diş ayrı dert inanılmaz yoruldum

uyku problemi iki - üç gündür bizde de var.uyumak istemiyor kendisiyle konuşalım oyun oynayalım istiyor. uyuduğu zamanda mızıklana mızıklana ..arada ağlıyor uyanıyor sonra emziği veriyorum tekar dalıyor ama tam uykuya dalana akdar kök söktürüyor ..
canım bu arada sen her yemeğine zeytinyağı koyuyordun değil mi? yani ne bileyim bizde de vardı biliyorsun bu dert ama çok şükür ek gıdaya başladık başlayalı günde 2 defa falan yapıyor artık. daha rahat oldu bize ek gıda işi.

canım dünden beri muhallebi ve meyve dışında bişey vermedim zaten, verdiğimdede koyuyorum, dün yaptığım çorbayı beğenmedi, bugünde yapmadım kabız birde patates vs daha kötü yapar diye, bu çocuk doğduğundan beri var ama birgün yapmasa bile çok sancı çekiyor, senin dediğin gibi zar zor uyutuyorum 10 dakika sonra çığlık çığlığa uyanıyor daha doğrusu uykusunda ağlıyor, zorla uyandırıp sakinleştiriyorum tekrar uyutmaya çalışıyorum umarım uzun sürmez bu durum gerçekten çok gerildim

hepinise teşekür ederüm kızlar kızımın yüzünde ki şaşkın ifade resmi çeken palyaçodan kaynaklanıyor:))

iyi gecelr şekerler benden başka kimse yokherhalde kızım uykuya dalamadığı için onu sallıyorum bi yandan bi yandan da geçmişe bi bakim dedim nasılsa tam dalması 1 saati bulacak (ama benim uykuya çok ihtiyacım var yaaa

asortie benimkız öksürükden uyuyamıyor aman bu asistmidir nedir ondan sonra kızım daha da kötü oldu bende kestim hafif balgam akıntısı var demişti doktor atması için vermişti dün gece vermedim daha da rahattık beeee
eylül ya canm sen öldürsün adamı heee senin yanında insan hiç yaşlanmaz kocan çok şanslııııı:))ya hem ben geçenlerde seni rüyamda görmüştüm okumadınmı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…