2008 Kasım Anneleri

ben ne oturuyorum acaba sabahın köründe dersim var kargalar kahvaltısını yapmadan (üstelik obamada var umarım bizide etkilemez) kalkıpta yatayım

hepinize iyi geceler allah rahatlık versin bebişlere ve size

gunaydınnnnn
cayımı ballı kaymaklı pogacamı aldım oturdum pc basına
kahvaltı edemedım evde cocugumla ılgılendım
benım oglanın dıs sancısı vardı yıne ama bende artık hal kalmayıp psıkoya baglayınca annem ugrastı
esımde gec geldı zatı ona patlayamadım
ya nasıl olacak bu ıs cocuk dıslıgı elıne bıle almıyor ama herseyı agzına sokmak ıstıyor
hıcbısı bulamayınca neredeyse bıleklerıne kadar ellerını sokmaya calısıyor
uykuya dalamıyor gogsumdeyse bıraksam horlayacak sankı hemen uyuyor
dıslerı cıksa da rahatlasa yavrum yaa
ustune babam da armut rendesı vermeye calısıyor aksamın 10'unda kaldım valla arada aldım cocugumu kapadım kapımı kımse gelmesın dedım
esım kedı gırdı yatmaya valla odaya

günaydın kızlar
dün gece benden sonraya şöölee bir baktım aklımda kalan tek laviş ..
laviş çok geçmiş olsun canım ya bir an önce düzelir inşallah kuzun o da çok zorlanıyordur şimdi

günaydın cicikler
akşam hiç halim yoktu 10da çocuğu aldım yattım
ama bütün gece uyandı
fenalık geldi
erken yatı diye herhalde
9da kalktım ama acaip uykum var
sıpada uyuyo daha

günaydın cicikler
akşam hiç halim yoktu 10da çocuğu aldım yattım
ama bütün gece uyandı
fenalık geldi
erken yatı diye herhalde
9da kalktım ama acaip uykum var
sıpada uyuyo daha
uyku uykunun mayasıdır canım
aslında uykunu almısındırda uyudukça uyuyasın geliyodur
aman anladın işte ya öle bişi
benimde uykum var sıpa 100 kere kalktı memelerimde hal kalmadı zaten
sabah son 2 emiş fostu oda biliyo beni emzik niyetine kullanıyo denyoooo

kız uyumadımki oğlan sürekli uyandı 20 kere kalkmışımdır herhalde hemde bi bağrıyoki sanırsın kuyruğuna basıyolar adamda beni dürtüyo baksana şuna diye bi çakıcaktım onada
ay öyle garip rüyalar gördümki Allah hayırlara çıkarsın

amin canım iyi düşün iyi olsun
valla bende gece ölü gibi uyumuşum
sadece arada mememi açtığımı hatırlıyorum gerisi iptal
ben kalkamıyom kociş kalkıyo ben yatarak emziriyom gerisini hatırlamıyom
bazen uyanır gibi oluyom bakıyom emzirmişim çocuk yatağına geri gitmiş
memem açık kalmış falan komik :1shok:

elifçim maşallah kuzuna diloksçum burdayım yavrummmmmmmmmmm
saol canımi size de maşallah
zeynacım
zehra bebeğin kilo boy ölçümü en son 3 hafta önce yapıldı
6900 kilo 66cmde boy şimdi 7yi geçmiştir heralde öğleden sonra doktora gidicez
bakalım o zaman net olarak öğrenriz
iyi dilekleriniz için teşekkürederiz

teşekkür ederiz ...

günaydın herkese,öpücükler bizden size a.s.
bir tatil gününün ertesi yine buralardayım ve başım feci şekilde ağrıyor,geçmişi okumadım o kadar olmuş ki yine inşallah herkes iyidir.
zeynacım dün ben seni rüyamda gördüm bizim eve gelmişsin bizi ziyarete ama ev annemin eviydi öle sakin fakat garip bir rüyaydı naniknanik

dün alışverişe çıktık oğluma kendime kocişime ciciler aldık,oğlumun bezleri muhallebisi vs... bir de katı meyve sıkacağı aldım daha denemedim inşallah güzeldir bakalım,arnica diye bir marka arzumun yan ürünüymüş,inşallah iyi çıkar

dün kontrol vardı,7.800 gram olmuş bebeğim bu ay sadece 300 gram almış yaa üzüldüm :çok üzgünüm: ama doktor amcası çok iyi dedi,boyu da 66 cm olmuş. yoğurt meyve suyu ve çorba verebilirsin artık dedi,muhallebi yedirdiğimi söledim iyi dedi devam et dedi dün ilk defa verdim yoğurt hazır alışverişe gitmişken danonalerden alıp bir deneyeyim dedim sonra sizin verdiğiniz tarifle yapacağım evde aptamilli yoğurt,kayısılı almıştım danoneyi pek sevmedi yüzünü ekşite ekşite yedi bitirdi.

günaydın canlarım
lelal sağol canım inan nasıl dalıyor uykuya çok öksrüyor yavrum yaa neler çekti sabaha kadar 6da emmeye kalktı saat 8de uyudu 2 saat ağladı yavrum tam uyudu 10 dk sonra uyandırmak zorunda kaldım babannesine indiriyorum yavruşu kocvişle babanneye emanet bugün sütü sağıp bıraktım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…