2008 Kasım Anneleri

elifdem cim 5. ayınız hayırlı olsun a.s.

ya kızlar şu rap dediğniz olay nasıl veriliyor biri bana anlatsın bir zahmet yahu

canım eskiden teşkkür butonu vardı ya artık o kalktı şimdi yazdığımı yazıların sağ tarafında terazi resmi var teşekkür butonunu yerine kullanılıyor rep demek sağdaki puanın var ya senin 96 ya puan o artıyor dur veri,m sana rep

canım yazdığımız mesajın üstünde bi terazi simgesi var ya ona tıklayıp mesajı değerlendiriyosun
ben sana yazdım mesela az önce

saolun teyzeleri teşekkür ederiiizz..
5 aylık olduk da nooldu uslandık zannediyosan yanılıyosunuz
yaramazlık artarak devam ediyor
millet büyüdükçe akıllanır bizim kız iyice zıvanadan çıkıyo

zeyna verdinmi babymix oğlana sevdimi
bana bak sana rep veremiyom borcum olsun
valla hatırlatırım
zaten borcu olan bi kaç kişi vardı onlarda duysun
verin replerimi
hiç mi teşekkür edeceğiniz bi durumum yok
ben ne işim ne ayağım be :sm_confused:
günaydın kızlaar
mmmf zeyna
a.s.nassınıız bacılarım.
mersü canım sanada günaydın
anaaaa beni biri rüyasında görmüş
ne güselll Allah hayırlara getirsin
bende akşam rüyamda kk'dan takıldım ama kimleri nası gördüm hatırlamıyom :çok üzgünüm:
valla benimkide yoğurt yemiyo akşam babymix aldım üstünde 6. aydan itibaren yazıyo
ama deneyeceğim azda olsa yoğurt girsin kursağından
umarım bişi olmaz

mrb annislerrr.'

asorti ve elifdem siz o kuzulara nazar boncugu takinda cikartin cok datlu olmuslar masalllahhhhh..

kuzucum geceyi iyi gecirdi neyseki atesimiz cikmadi.

elifcim kutlarim 5.ayinizi.

bır reptır almıs basını gıtmıs
elıfdem canım 5.ayınız kutlu olsun

canım sıkıldı yıne sagolsun kocısım bu konuda ustun performans sergılıyor
gıdeyım de barı ogluma bakayım

günaydın kızlar ; çok kötü bir gece geçirdim ; dünki aşıdan sonra gece fena ateş yaptı ,3:30 da bi

uyandım yanıyo yavrum ,uyuyan çocuğu hemen soydum ,fitil verdim ,alnına bacaklarına koltuk altlarına

ıslak bez koydum ,neye uğradığını şaşırdı yavrucak,39 derece olmuş ateşi ,neyseki yarım saat içinde

düştü ,uyudu tabi ben uyumadım ,sabah 6 gibi yine yükseldi ateş yine aynı şeyleri uyguladım fitil

dışında ,yine düştü ,şu an ateş yok ama ben korkuyorum yine çıkarsa diye tetikteyim ..böyle işte zor bi

geceydi..hiiiççç uyumadım ,annelik böyle bişeymiş uyku filan umrumda değildi ..

gecmis olsun eylül dün bende cok korktum cikarmi atesi diye ama Allahtan cikmadi bizim.

bebelere bisiy olmasinda bana olsun diyorum ben hep.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…