- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #25.121
elifdem cim 5. ayınız hayırlı olsun a.s.
ya kızlar şu rap dediğniz olay nasıl veriliyor biri bana anlatsın bir zahmet yahu
canım eskiden teşkkür butonu vardı ya artık o kalktı şimdi yazdığımı yazıların sağ tarafında terazi resmi var teşekkür butonunu yerine kullanılıyor rep demek sağdaki puanın var ya senin 96 ya puan o artıyor dur veri,m sana rep
valla hatırlatırımzeyna verdinmi babymix oğlana sevdimi
bana bak sana rep veremiyom borcum olsun
mersü canım sanada günaydıngünaydın kızlaar
mmmf zeyna
a.s.nassınıız bacılarım.
anaaaa beni biri rüyasında görmüşzeynacım dün ben seni rüyamda gördüm bizim eve gelmişsin bizi ziyarete ama ev annemin eviydi öle sakin fakat garip bir rüyaydı naniknanik
dün alışverişe çıktık oğluma kendime kocişime ciciler aldık,oğlumun bezleri muhallebisi vs... bir de katı meyve sıkacağı aldım daha denemedim inşallah güzeldir bakalım,arnica diye bir marka arzumun yan ürünüymüş,inşallah iyi çıkar
dün kontrol vardı,7.800 gram olmuş bebeğim bu ay sadece 300 gram almış yaa üzüldüm :çok üzgünüm: ama doktor amcası çok iyi dedi,boyu da 66 cm olmuş. yoğurt meyve suyu ve çorba verebilirsin artık dedi,muhallebi yedirdiğimi söledim iyi dedi devam et dedi dün ilk defa verdim yoğurt hazır alışverişe gitmişken danonalerden alıp bir deneyeyim dedim sonra sizin verdiğiniz tarifle yapacağım evde aptamilli yoğurt,kayısılı almıştım danoneyi pek sevmedi yüzünü ekşite ekşite yedi bitirdi.
repledim valla bilmem farkına vardın mı ?zeyna ben verdim canım sana rep hanibenim rep?
5. ayınız kutlu olsun elifcimbu arada biz bugün 5 aylık olduuk
:hooray::hooray::hooray:
repledim valla bilmem farkına vardın mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?