2008 Kasım Anneleri

ilek kafa demek izlediğin çizgi filmler var he hahahha çok güldürdün beni kızzzz
benim bi heman im vardı verseler armut gibi izlerim gene onun dışında ilgimi çeken bişey olmuyoo
eşimde şirinler versinler 24 saat izler bide çok güler onlara onun gülmesine gülerim bende:)))
çilek kafa k fleks mi ne bireklam var ya puan veriyolar hatuna ordaki gacıya çok benzetiyom seni senmisin yoksam

anaaa hangi reklammmis o anlat bakiiiimmm,belki benümdürrrr

türk filmi ve cizgi film günlük izlemeliyim ben,yoksa mutsuz oluyorum.

karı bütün yiyeceklere hayır teşekkürler diyo etrafındakilerde ona puan veriyo hep 10 puan alıyo sonunda da kırmızı elbisesiyle erkeğinin kollarında buluyo kendini 100 puanla şampuan oluyo
anlamışındır umarım:))

Ya kızlar bana bi akıl verin ya
Bu kız beni deli edecek :) Ya denemedgim corba cesidi kalmadı
patates havuc ...sadece patates... brokoli patates ..fasülye domates ya
hic birini yemek istemio acaba bi dönemmi bu gecer mi bugün patates havuc yaptım
bi güzel yedi ohh dedim sonra bi ögürdü yarısını cıkardı allahım ( Ne yapabilirim bi fikriniz
warmı kızlar ya ??

canım kolay gelsin kabaklı yaptığımda benimkide yemek istememişti bir ölçü biberon maması kattım çok güzel yedi, ama bazen hiç bir şekilde yemiyor

afiyet olsun denizcim bi ara anlatsana nasil yaptigini.

yamurcum uzulme cnm belki bi donemdir bu.degisik tatlari urekli dene

illaki sevdigi vardir.

maşşallah diyorum sizee
çok değil yaa en son 10-11 falandı baktığımda amma konuşmuşsunuz :))
okudum ama aklımda kalanlar
nazlıcım maşallah oğlanlara kocaman adam olmuşlar
eylülcüm geçmiş olsun aman iyi farketmişsin gece ateşini
elifcim 5. ayınız kutlu olsun
aşı olanlara geçmiş olsun
laviş hadi kızın daha iyiymiş gözün aydın
zeyna diloks yenilenmişsiniz güle güle kullanın :)))
başka başkaa bişey varmıydıı unuttum
bu arada denizinanası :) benım dunden kalan kreplerim var nasıl oluyor o avcı boregı barı bende değerlendireyim hemen :)

lelalcim arada atladıklarım olmuş senin mesajını okuyunca gördüm

dilekcim güle güle kullan saçını, zeyna sende gül ama uzamasın.))

çilek ve lelal krepler yapıldıktan sonra kıyma ve soğanı kavuruyorum, içine tuz karabiber, pul biber atıyorum ve bu harcı krepin içine koyup dikdörtgen olacak şekilde sarıyorum, sonrada önce yumurta ardından galete ununa batırıp kızartıyorum muhteşem oluyor kesinlikle tavsiye ederim, bu arada kreplerin çok ince olması gerektiğini söylemekte fayda var, afiyet olsun:)cokacimcoook

ana denizinanası ile zeyna sizin kızanlar daha dönmüyo mu benim tosba 1 aydır dönüyor safım ya erken gidio benim i ne işse
zeyna güle güle kullanın sebep gelişme sonuç şeklinde looo

ya kızlar ben hamileyken buzluğa zeytinyağlı biber dolması atıp koymuştum hala yemedik onu bozulmuşmudur ne yapsam acaba yesek mi atsak mı yoksa fikir verin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…