- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #25.281
aladdinde buluşcazmı çilek bırak deryayı falanlaelaelaelaelae
canım benim ağdaya gittimde onu kullancaz kısmetse kaydirigubbakcemile3
bende daha vermedim yoğurt 5 aylık olunca vermeyi düşünüyorum gerçi geçen mamadan bir deneme yapayım dedim sulu sulu bir şey oldu hiç yoğurt gibi değil günlük sütle yapmayı düşünüyorumbende daha yoğurda başlıyamadım.hergün yapacam güya.günlük ssut olsun diye bekliyorum.bide oyalanıyorum biraz daha vakit geçsin diye.şuan elma havuç la devam ediyouruz
canım pudra şekeri dök ne kadar tatlı olsada onlara ekşi geliyordurbenim kız yoğurdu sevmedi ,ağzını yüzünü ekşitiyo ,çok ta güzel mayalıyorum tatlı oluyo herhangi bi ekşilik yok ama nedense istemedi ,ağzını kitliyo veremiyorum..
bence çooook tatlı annesi pek karizmatik çıkmışbu keltoş uşağın saçları ne zaman çıkıcak acaba
gözün aydın lavinyacığımben geldim .....
kızlar keyfim yerine geldi kızım daha iyidi öğlen yanından geldim ii olmuş kuzum biraz daha yerim onu ben yeerrrrrr gülmeye başladı yine allahım kahkahalrda arttı artık ohhh be çok mutluyummmmmm:sm_cool:
bazen 2-3 dakika izletiyorum ama en çok reklamları seviyorkızlarrr bişey sorcam bebelere çizgifilm izletiomusunuz
eylül benim en büyük sorunum uyutmak elde ayakta ana kucağında her yerde en az 1 saat sallıyorum uyuyor yatağına koyuyorum anında uyanıyor artık çok yoruyor inşallah düzelir bazen pes ediyorum eşim yetişiyor hele hele gece uykusuna geçmesi çok zor oluyor 10 dan 1 e kadar salladığım oluyor gözünden uyku akıyor ama uyumuyorya sizin bebekler nasıl uyuyo allah aşkına bu kız eee eee eee ,auuuu ,guuuu sesler çıkarark uyumaya çalışıyo hemde bağıra bağıra ,ee uyuyamıyo kendi sesine tabi,emzik olunca ses çıkaramıyo onuda her zaman almıyo ..aczmendiler gibi kafa bi o yana bi bu yana döne döne bağıra çağıra uyuyo :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?