2008 Kasım Anneleri

ben geldim .....
kızlar keyfim yerine geldi kızım daha iyidi öğlen yanından geldim ii olmuş kuzum biraz daha yerim onu ben yeerrrrrr gülmeye başladı yine allahım kahkahalrda arttı artık ohhh be çok mutluyummmmmm:sm_cool:

sağol canım benim ben çizgi flm değil ama bazen anakucağına oturtup herhangi bi kanal açıp çok da olmasa da 10-15 dk falan (tabi işim oldu zman ayrı:))))baktırıyorum çok seviyor benim kız tv izlemeyiii

benimkide krala bayılıyor ama klip izlemeleri ii değilmiş dediler tv de ii değil ama napan artık ya tutamıyorum benimki tükürmeyi unutmuştu yine başladı eşşek yaaaaaaa

bu ara hep kavanoz oldu gerçekten mçhiç bakm< amışım heee.. aslında bhenim yaptığımı yeömi,&#180;yo sıpalar birkere güzel yediler yapıp yapıp dökünce bendekğolaya kaçtım nzaaar..ç aralardaki boşluklar oğlumun eser i bu arada..

ya sizin bebekler nasıl uyuyo allah aşkına bu kız eee eee eee ,auuuu ,guuuu sesler çıkarark uyumaya çalışıyo hemde bağıra bağıra ,ee uyuyamıyo kendi sesine tabi,emzik olunca ses çıkaramıyo onuda her zaman almıyo ..aczmendiler gibi kafa bi o yana bi bu yana döne döne bağıra çağıra uyuyo :)))

valla benimki o sesi benden bekliyor ben susunca gözzunu açıp mızmıslanıyor yada kendi söyleniyor ben yeniden söyleyince tekrar uyku pozisyonunu alıyor

merhaba kızlar
geçmişe bir bakayım dedim akşamdan bu yana tam 40 sayfa birikmiş ben bu güne gelene kadar bir bakıyorum kimse kalmamış
umarım herkes iyidir bebişlerde sizlerde...
neyse bir kaç sayfa bakayımda ne konuşmuşsunuz anlayalım

benimkisi bazen ayakta bazende kucakta yumak istiyor ama her ne sekilde olursa olsun benim elim beyfendinin yüzünde olcak.olmadigi zaman eylülün dedigi gibi cocuk kafayi fena salliyor.elimi koyuyorum o sekilde sakinlesip uyuyor.

sedos bile bile izletmiyorum ama bazen yerde yatarken filan gözü takiliyor izliyor benimkisi.
bu arada benim günlük izledigim cizgifilmler var yumurcaktvde:) bazen onlara bakiyor benle beraber.

bende daha yoğurda başlıyamadım.hergün yapacam güya.günlük ssut olsun diye bekliyorum.bide oyalanıyorum biraz daha vakit geçsin diye.şuan elma havuç la devam ediyouruz
bende daha vermedim yoğurt 5 aylık olunca vermeyi düşünüyorum gerçi geçen mamadan bir deneme yapayım dedim sulu sulu bir şey oldu hiç yoğurt gibi değil günlük sütle yapmayı düşünüyorum

benim kız yoğurdu sevmedi ,ağzını yüzünü ekşitiyo ,çok ta güzel mayalıyorum tatlı oluyo herhangi bi ekşilik yok ama nedense istemedi ,ağzını kitliyo veremiyorum..
canım pudra şekeri dök ne kadar tatlı olsada onlara ekşi geliyordur

bu keltoş uşağın saçları ne zaman çıkıcak acaba
bence çooook tatlı annesi pek karizmatik çıkmış

gözün aydın lavinyacığım

kızlarrr bişey sorcam bebelere çizgifilm izletiomusunuz
bazen 2-3 dakika izletiyorum ama en çok reklamları seviyor

eylül benim en büyük sorunum uyutmak elde ayakta ana kucağında her yerde en az 1 saat sallıyorum uyuyor yatağına koyuyorum anında uyanıyor artık çok yoruyor inşallah düzelir bazen pes ediyorum eşim yetişiyor hele hele gece uykusuna geçmesi çok zor oluyor 10 dan 1 e kadar salladığım oluyor gözünden uyku akıyor ama uyumuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…