2008 Kasım Anneleri

doru sölüosun atiim annem duymasın sayar bana oda yazın patlıcan söğürmesi yaptı bir sürü şey yapıp buzluğuma koydu acaba onlarda bozulmuşmudur

sedacım ıspanaklada güzel oluyor aynı tarif, yada soya kıyması deneyebilirsin
bu arada söğürme ne ki

asorti benimki dün öğrendi dönmeyi tamammı, seninki kız tabii cilveli cilveli kendini zorla sevdirecekya, bizimkiler ağır abi tabi

baktim galeta unum kalmamis yarin alayimda yapayim bari.

bu arada yarindan itibaren bizim påske tatilimiz basliyor ve babamiz bir hafta boyunca evde

olucak,cok mutluyuz bunun icin.israrla ayaklarina bakiyor ama hala agzina getiremiyor

denizanacim benimksiide.

ana denizinanası ile zeyna sizin kızanlar daha dönmüyo mu benim tosba 1 aydır dönüyor safım ya erken gidio benim i ne işse
zeyna güle güle kullanın sebep gelişme sonuç şeklinde looo
ahhh ahhh hiç sorma asorti benimki bir kere döndu bi daha bacanı bile kimıldatmadı yok bir numara yani.zaten yere yatmayı hiç sevmiyor hep kuucakta koltuğunda bu şartlar altında bu kız ne dönecek ne yürüyecek valla,

ya kızlar ben hamileyken buzluğa zeytinyağlı biber dolması atıp koymuştum hala yemedik onu bozulmuşmudur ne yapsam acaba yesek mi atsak mı yoksa fikir verin
kaç ay oldu canım eğer son zamanında koyduysan bişey olmaz ye gitsin afiyet olsun.ben geçen hafta son zaman koyduğum dolmaları bir güzel yedik

denizanası vala benimde canım çekti bir ara bende deneyim şu avcı böreğini.. afiyetle yiyin gayrı..:))
benim kerem bey bir haftayı geçti dönmeye başlayalı.. kaanda daha gelişme yok..
kerem bey uyurken kendi ee sini kendi söylyor böyle inler gibi bazende bağıra bağıra sonra ses kesiliyor bir bakıyorum uyumuş kaanda başaldı şimdi onunkisi de farklı genizden geliyorkızıyor gibi uyuma sesi çıkarıyoruz..
ay benim annemde doğuma geldiğinde sarmalr yapmıştı bende hala onları yiyorum ama yazdan kalam bir iki meyve var kompostoluk çilek vişne gibi.. bazende çok yaptığğım bir yemeği dondurma kabına koyup donduruyorum bazen yemek olmayınca kolay oluyor.. geçende denemek için haşlanmış karnıbahar vardı onu koydum taş gibi tutmuş çıkardım bir ara çözülünce bayağı su bıraktı bende sıktım yumurtalayıp unlayıp kızartım üzerine sarımsaklı yoğurt güzel oldu..

kızlar slm verdiğiniz öneri çok işe yaradı şu ayva çekerdeğinden jel ve lansinoh kremi çok teşekkür. Baya düzelme var ama silikon göğüs ucunu emmedi benim sıpa neyse size iyi sohbetler. Yeni uyuttum biz kadınların işleri hiç bitmez yaaaa uyudukca iş başındayım. Öptüm hepicinizi ve bebişlerinizi hihoyyyt

gözün aydın canım

valla benimkide ayaklarına bakmakla yetiniyor bazen konuşuyor onlarla

ya ewt sizin kızanlar erkek bi ağırlıkları olmalı benim ki cimcime şimarık şey
evet benimki baya bi ağır:) şimdiye kadar dönerdide göbekten yapamadı malumşakkıdı

cnm söğürme patlıcanları közlüyorsun içine domates biberleri minik minik doğrayıp kızartıp patlıcanların içine katıosun birde sarımsak işte al sana söğürmeeee herkes farklı sölüyor adını buarada ben hamileliğimin ilk zamanlarında yapmıştım amamn içime sinmiyor atiiim bare bir yandanda müsriflik gibi gelio yaaa amannn benimki ağlıo gidiom birazdanda kocam gelir ben kaçanz,i

kızlar bu arada bugün soğan suyuna başladımm vercem bu kiloları zayıf ve bizle dalga geçen arkadaşlara inat:dilcikar:

hımmm teşekkür ederim güzel bişiii bende benzerlerini yapıyorum arasıra

oğluşuma yoğurt yedirdim 3 çorba kaşığı kadar yedi içinede 1 kaşık kayısı koydum, adam yoğurdun fazla olduğu kaşıklarda nasıl buruşturuyor suratını

bu arada avcı böreği yapanların yorumunu bekliyorum

ben annadım
zeka küpü zeynaaa
bende belgesel izliyorum
hadi len belgesel izliyomuş
çift kişilik olanlardan mı delikafadulden

mercü canım
bizde krepe bayılırız ve hafta sonu muhakak deneyecem bayaıla bayıla yiyecez umarım
sağol tarif için cokacimcoook
ana denizinanası ile zeyna sizin kızanlar daha dönmüyo mu benim tosba 1 aydır dönüyor safım ya erken gidio benim i ne işse
zeyna güle güle kullanın sebep gelişme sonuç şeklinde looo
mersü şeker
anam bizimkilermi saf seninkimi cin ben annamadım
annadığım bizimkiler harbi ağır
ve seninkinin bu hızı yiğidin kulağına gitmesin bilmiyom artıkın benneyaptımki
kelime oyunu basliyor ben kactim kislarrrrr
o ne beee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…