- 21 Nisan 2008
- 5.352
- 1.396
- 373
- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #25.321
ahhh ahhh hiç sorma asorti benimki bir kere döndu bi daha bacanı bile kimıldatmadı yok bir numara yani.zaten yere yatmayı hiç sevmiyor hep kuucakta koltuğunda bu şartlar altında bu kız ne dönecek ne yürüyecek valla,ana denizinanası ile zeyna sizin kızanlar daha dönmüyo mu benim tosba 1 aydır dönüyor safım ya erken gidio benim i ne işse
zeyna güle güle kullanın sebep gelişme sonuç şeklinde looo
kaç ay oldu canım eğer son zamanında koyduysan bişey olmaz ye gitsin afiyet olsun.ben geçen hafta son zaman koyduğum dolmaları bir güzel yedikya kızlar ben hamileyken buzluğa zeytinyağlı biber dolması atıp koymuştum hala yemedik onu bozulmuşmudur ne yapsam acaba yesek mi atsak mı yoksa fikir verin
baktim galeta unum kalmamis yarin alayimda yapayim bari.
bu arada yarindan itibaren bizim påske tatilimiz basliyor ve babamiz bir hafta boyunca evde
olucak,cok mutluyuz bunun icin.israrla ayaklarina bakiyor ama hala agzina getiremiyor
denizanacim benimksiide.
evet benimki baya bi ağır:) şimdiye kadar dönerdide göbekten yapamadı malumşakkıdıya ewt sizin kızanlar erkek bi ağırlıkları olmalı benim ki cimcime şimarık şey
ben annadımkarı bütün yiyeceklere hayır teşekkürler diyo etrafındakilerde ona puan veriyo hep 10 puan alıyo sonunda da kırmızı elbisesiyle erkeğinin kollarında buluyo kendini 100 puanla şampuan oluyo
anlamışındır umarım:))
hadi len belgesel izliyomuşbende belgesel izliyorum
mercü canımlelalcim arada atladıklarım olmuş senin mesajını okuyunca gördüm
dilekcim güle güle kullan saçını, zeyna sende gül ama uzamasın.))
çilek ve lelal krepler yapıldıktan sonra kıyma ve soğanı kavuruyorum, içine tuz karabiber, pul biber atıyorum ve bu harcı krepin içine koyup dikdörtgen olacak şekilde sarıyorum, sonrada önce yumurta ardından galete ununa batırıp kızartıyorum muhteşem oluyor kesinlikle tavsiye ederim, bu arada kreplerin çok ince olması gerektiğini söylemekte fayda var, afiyet olsun:)cokacimcoook
mersü şekerana denizinanası ile zeyna sizin kızanlar daha dönmüyo mu benim tosba 1 aydır dönüyor safım ya erken gidio benim i ne işse
zeyna güle güle kullanın sebep gelişme sonuç şeklinde looo
o ne beeekelime oyunu basliyor ben kactim kislarrrrr
kızlar bu arada bugün soğan suyuna başladımm vercem bu kiloları zayıf ve bizle dalga geçen arkadaşlara inat:dilcikar:
nası yaptın asortik soğan suyunu tadı nasıl bide süte nasıl etki etti anlatsana bacummm
ismilazım değilleri çatlatmak lazım
ikinizede :roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?