2008 Kasım Anneleri

merhaba kızlar
aferin size bugün az konuşmuşsunuz 10 sayfacık birikmiş hemen onu okudum
geceler pek sıca ve hararetli geçmiş anlaşılan allah muhabbetlerinizi bozmasın
bu arada soğan suyunu zayıflamak için mi içiyorsunuz nasıl hazırlanıyor ve süte etkisi var mı lütfen cevap...benim 14 günlük diyetim sonucunda 2,5 kilom gitmiş tam gaz devam ama göbek hala duruyor anlamıyorum bu işi...
benim eşimde ağzına sebze koymayanlardan... her etide yemez etli yemeği hiç yemez kızım ondan beter benim yemek derdimi varın siz düşünün....herkese göre yemek yapıyoruz
bu arada herkes hangi diyet grubunda...

amma konusmusunuz yaa iki dakka bos biraktim onca sayfa yapmisiniz..

pirosumm hayirli olsun canim evin,güle güle otur insl.

kocis tatilde oldugu icin kahfaltidan sonra bizim böcüge yogurt filan alalim

diye ciktik bi güzel gezdik.bu arada hipp`in bebe bisküvisini buldum,aldim bakalim begencekmi.

simdide ana-ogul babanin eline bakiyoruz bize yemek yapsin diye.

bende cıkıyorum
daha kocısın ıstedıgı kuru patlıcan dolması ıcın aktara gıdıcem
hıcte bılmıyorum nasıl yapacagımı netten baktım bır ıkı bısıler ınsa allah becerebılırım

gorusuruz kızlar...

ben hala işteyim
müfettiş geldi gene
kim bilir ne zaman bitece işleri
kim bilir ne zaman gideceğim eve
aman işte sorun olmasında az geç gideyim sorun diil

ayyy keşkem bende öğretmen olsaydım müzik öğretmenliğinii kazanmıştım sesimde güzeldir ayıptır sölemesi ama salak gibim gitmedim şimdi kafama göre muhasebe satı takılıorum ne güzel yazın tatil eve geliş saatin belli ahhhhhhhh ahhhhhhh hepsi spor akademisi sevdam yüzünden ne oldu kazanabildim mi hayırrrrrrrrrrrr ne derler pirince giderken evdeki bulgurdan da oldum bölemiydi

sen şimdi otur derdine yan yok yok böle rejim yapcam diye
liste peşinde koş

hangi arada girip kayboluyorsunuz anlamıyorum ki yine kimsecikler yok karneleri doldurdum
zeyna bu arada cuma günü oğluşun karne alıyor hediyesi hazır mı

senağlama ebet ama hlimden memnunum elimden kaçmış fırsatlar gençlük hatalaru işte 8 yıl profesyonel basketbol oynadım onun sevdasına spor akademiside spor akademisi al sana spor akademisi amannnnnnnnnnnn neysem

hangi arada girip kayboluyorsunuz anlamıyorum ki yine kimsecikler yok karneleri doldurdum
zeyna bu arada cuma günü oğluşun karne alıyor hediyesi hazır mı
ara karnemi yaww bu
bu velet bana hiç bişi demedi
senağlama ebet ama hlimden memnunum elimden kaçmış fırsatlar gençlük hatalaru işte 8 yıl profesyonel basketbol oynadım onun sevdasına spor akademiside spor akademisi al sana spor akademisi amannnnnnnnnnnn neysem
arda ile bol bol spor yap işte şimdi evde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…