2008 Kasım Anneleri

cevriye hanım ordusuyla geldi temizlik yapıyolar herhalde kaç gündür yoktu koca koca kadınlara iş yaptırıyo bunlarda hocam diye eteklerini öpüyooo

alüüüüüüüüüü nabersiniz..
anacum nasıl gidiyor rejim bakıyorum 2 günde zayıflama formunuz ilerlemiş..
ha gayrett.. kendimede diyom yanii..
benim kaan oğlan gece uyutmadı şimdi kaç saatdir uyuyordu yeni kalktı aralarda mama yedi uyanmadan..birde o kadar ses oldu kerem cırlkadı felan banamısn demedi.. bizide uykusuz bıraktı kendide kaldı ama uykusunu aldı şimdi melul melul bakıyor..o uyurken arada keremde uyudu bende uyumuşum koiş ilgilenir diye üstümü bile örtmemiş donmuşum yavv.. genelde istemesem zorla örten adam bu sefer hiç gözü görmemiş uçak uçurmaktan ..

yemeğimizi yedik bulaşıkları makineye attım kendimide buraya yaprak dökümü başlayana kadar biraz takılırım
bu arada dark kaç gündür yok inşallah bir sıkıntı yoktur aradada olsa uğrardı

slm şekercikler
bugün takılmadım size çok yoğundu işlerim valla beynim kazan gibi oldu doğru dürüst yemek bile yiyemedim ama kendime çok güzel bi deri mont aldım valla hemde hiç ummadığım bi mağazada buldum yani uzun zamandır arıyordum buldum eee sizden nbr hepiniz yaprak dökümü izlemeye kaçtınız demiiii
neyse zayıflama topiğine bi göz atayım ben sonrada neler kaynatmışsınız anlarız

Ay mmmf valla yazıcam yazıcam bişey çıkıyo. İşler yoğundu.Evde de koşturmaktan bir deevdeki diğer şahsın elindeydi bikaç gündür bilgisayar zaten benim de pilim bitmiş oluyordu gelemedim hiç. Diğer şahsın diyorum kavgalıyız gene biz. Ne iş ya siz böyle gece yarısı sporları falan :))

Eve bir geldim baba kız uyumuşlar aman dedim kafamı dinliyim ama kesin birinden biri kalkar. Ya da kız şimdi uyuyor ya gece oturur artık.

Yok canım ben de en son burada gördüm onu ama izinden sonra bu hafta işe başladı ya gene çökmüştür o. Haftasonu gibi gelir en geç heralde. Hay Allah hala uyuyorlar bu işte bi terslik var ama anlamadım. Kızın 7 buçukta acıkıp uyanması lazımdı ama ı ıh tık yok.

anaaa yine kimsecikler yok.bakin sorum var bitaneee cvp verin lütfen..

simdi;bu bebe bisküvisi hani bebelere kilo aldiriyor denildiya bunu sanirim denizanasi
ve elifsevdeden duymustum..peki ne sekilde verilirse cok kilo yapar?

ben bugün aldim bi paket cicibebe diilde hipp`in bebe bisküvisi ve istiyorumki benim danam
cok kilo almasin.yogurdunun icine bitane koydum bayila bayila yedi.

yani bu sekilde günde bir iki defa versem bisiy olmaz heralde dimi?

zaten doktorumuzda cok verme dedi ama cook ne onu anlamadim ben?

kızlar hepinize merhaba

çilekçim günde iki tane çok değil tatlım valla yoğurda bende düşünüyorum, hem tok tutar öğün yerine geçer

juli hoşgeldin canım, valla millet gece gece hikayele sporlar gırla gidiyor, benimde bıraksam roman anlatacakta bende iş yok yaşlanmışım,:)

darkı bende özledim valla izinden sonra tempo yoğun gelmiştir tabii

ayyy anam bende nete girmeme kızıo anam bende dedim mi anlayın anacım ben artıkın yarın girerim homurdanmaya başladı bilem ben kaçanzi hadi çok konuşmayınnn hadeeee mujuksss

Çilek yoğurdu tek yemiyorsa bisküviyi de sevdiyse 1 tane ver ne olacak. Tabii yanlış yönlendirmeyelim biz yine de.

Benim masal kahramanı da hala uyuyyo :)) küçüğü uyandı emzirdim öbüründen ses yok. Yok anam ya b,zden ikimizden de geçti vazgeçtik artık onsuz yaşıyoruz :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…