2008 Kasım Anneleri

selam kızlar ben yani yorgun savaşçı geldi<.<
Sizleri çok özledim sizlerde beni çok özlemişsiniz anlaşılan CANLARIMMMŞeniz
Kaç gün oldu bilemiyorum baya oldu heralde gelmeyeli.
Annem geldikten sonra Julinin de dediği gibi çalışma temposu, ev işi ve CEREn çok zorluyor beni.

23 Nisan hazırlıklarına da başladık hal kalmıyor bende.

Dün mü ondan önceki gün mü ne bi geldim.Ama nickimle bir türlü giremedim.Walla bende biraz okudum geçmişi çıktım.Kimse beni özlememişti yada dile getirilmemiştisenağlama

.Bugün çok şükür nickimde sorun çıkmadı.
Beni soran sormayan,merak eden etmeyen herkese teşekkürler..

yemeğimizi yedik bulaşıkları makineye attım kendimide buraya yaprak dökümü başlayana kadar biraz takılırım
bu arada dark kaç gündür yok inşallah bir sıkıntı yoktur aradada olsa uğrardı
Yok canım sıkıntı yorgunluk,zaman yetiştirememek sorunum.

juli hoşgeldin canım merak ettik canum seniii ya darktan haberin var mı?
Ben geldiiiiiiiimmmmmm

Walla bugünde çok yorgunum ama bi bakayım zorda olsa dedim.

İzin dede zor geliyordum ama şimdi baya baya giremedim ne iş bu ya :)

Elleme uyusunlar masal kahramanları.
Gecede birlikte takılır onlar D Sen uyursun :jeyyar:

aman yaa kociş hasta gerçi o hastalık hastası ama bahar geldi ya benimkinede geldiler dünkü masal kahramanının yerinde yeller esiyo çok nazlı yaaa
oğlanda çok huysuz
büyükte onun şapkasını takıyo memesinide ağzına alıyo anakucağına kuruluyo aman gönlü olsun içi gitmesin derken mehmet akiften daha bebek oldu bu
herkes bi alem valla
oğlanın ara karnesi geldi fena diil yazısını güzelleştiremedik bi türlü arapça farsça bişeyler yazıp duruyo kendinden başkada kimse okuyamıyo yazısını
yalnız kafama takılan ne biliyomusunuz hani demiştim ya bikız var eli uzun galba diye o olay tescillendi öğretmen bile anlamış arkadaşlarışahit olmuş aldığına o kızın karnesinin hepsi çok iyiymiş bu öğretmen ne yapmaya çalışıyo anlamadım öğretmen arkadaşlar aydınlatırmısınız beni please
çilekcim bende yoğurduna 2 tane koyuyorum bebe bisküvisi az önce yedirdim yoğurdunu biraz tok tutsun diye
ek gıda işini oturtamadık hala sabah emiyo 11 de falan uyuyo 12.30 da falan kalkıyo emmek istiyo hadi emziriim diyorum bu seferde çorba saati geçiyo
öğleden sonra meyve püresiyle demirini ve vitaminini veriyorum bidaha uyuyo 4 gibi falan e kalkınca emiyo anca akşama 8-8.30 gibi yoğurdunu veriyorum cicibebeyle yatarkende emiyo
neyse oturur herhalde zamanla daha 3. günümüz neyse emsinde valla ek gıda çokta enterese etmiyo beni böle böle tatlara alışıcak nasıl olsa

dark hosgeldin sekercim..

julicim aslinda isin özeti su;bisküvilerin sekilleri cok güzeldi

böyle kücük kücük kedicikten yapmislar..bende aldim dayanamadim.

yogurdu bisküviyle daha cok sevdi ve yedi katayim bari hergün birer tane.

haa birde boyutlari cicibebeden daha b&#168;&#168;uyük o yüzden birer koyucam.

offfff napsamki canimda sIkIldI sanki...

bizimkilerde yere yattilar emeklemeye calisiyorlar kücügü birakinda büyügü cok komik oluyor.

osuratsiz sinir adam gidiyor 3 yasindaki bebe geliyor:)))))))))))))))

mmfcim düzelir insl.canim sen bol bol yazdir bence evde..

ya benim danacik ne zaman beni emse yada hazir mama icse aninda kusuyor ama

kasik mamalarini cikartmiyor.iki gündür hic hazir mama vermedim yalnizca emiyor ve

kasik mamasi yiyor.niye böyle sivilari cikartiyor bu deli oglan yahu?

çilekçim benimkide aynı biberon maması yada meyve suyu içince çok kusuyor, ama muhallebi, püre vs yiyince daha az kusuyor

Hoşbuldum Çilekcim
Ah Deniz oğlan emekliyor mu ne güzel.
benim kzıın hiç öyle bir girişimi olmayacak hemen yürümede gözü.
Minik bir martı gibi adımları Allahım çok şeker Maşallah.Bende yürüteç almak istiyorum yprumlarınızı okudum.Ama yinede alacağım galiba..

bende yarım ölçek muhallebi yapıyorum.ek gıda olarak.

Bazen elma suyuna bazen de biberon mamasına 2-3 tane cici bebe kırıp yediriyorum.

selamlar,
dark hoşgeldinnnnn valla dillendirmesekte yokluğun hissediliyor canım gerçekten..
maytapcım Allah kolaylık versin iki taneyle zor oluyordur düzelir inşallah yazısı..
bnede oğlanlara gece muhlalebisi yedirdim birazdan yatıracağım hazır babaları bakarken geldim yine..
kızlar ben bugün yoğurt yaptım mamayla 2 çay kaşığı 100 de 100 doğal yoğurt bilinen bir markanın koydum ama tutmamıştı 4 saat tutulması gerekiyordu ben 6 saat tutmuşum.. bende döktüm ynei yaptım inş. bu tutar ..
geçen ay yaptıklarım tutuyordu dr. verme deyince bırakmıştım şimdi tekrar başladık..

Hoşbuldum nazlıcım,
yoğurdu niye verme dedi ki doktorun.ılk verilen ek gıdalardan değil mi yoğurt?

Ya ben bugün ara karneleri doldurcaktım kaldı yarına.unutmam inşallah yarın doldurmayı.

höyyyytttt ben geldim

ama gideyomm

darkcım hoşgeldin
dile gelmedi ama özledik seni

ececim elifcim cevaplar için sağolun
bakalım bizimki ne getirek

mmf kafa karne niyetine ama dediğin gibi yazı berbat kendi bile okuyamıyo bizimki tek fark bu seninki ile

çilek kafa ben daha hiç bisküvi vermedim valla ne kadar vermem gerek hatta başlamam gerekiyormu onu bilem bilmiyorum konu ile ilgili yardımcı olamıcam

diloksun pc iyice kafayı sıyırmış facede yazmış gördüm umarım en kısa zamanda döner sahnelere

ben kaçar kafam bi dünya
herkeze iyi geceler öptüm sizi

hoşgeldin dark canım

dileğide özledim valla ne zamandır görmüyorum

bu arada benim denizin sağ eline verdiğim çıngırağı ısrarlasol eline geçiriyor sol elinde oynuyor, solakmı olacak acaba?

ay selam hava çok güzeldi ,attım kızı arabaya eşimin kuzenine gittim oturmaya ,akşamda kociş geldi almaya ,ordan avm ye ordan da eveeee,salıncak aldık kızıma çok şeker ,geldiğinden beri inmiyo yaw içinden ,uyudu kaldı içinde valla pek sevdi..
geçmişe bakmadım ben yokken abuk bişey olmadı heralde olduysa biri beni dürtsün ..

darkcım benimkiler prematüre ya maytabın deyişiyle mikroskobik..:)) ondan dolayı arken doğdukları için aylarını düzeltiyorlar şimdi benimkiler 6 aylık ama 5 aylık oluyor düzeltilince o zamanda 3,5 aylık felandı düzeltilmiş ondan ağır gelir diye verme dedi.. ama bu ay yoğurda tekrar başladık işde..

yok darkcim emeklemiyorda fok baligi gibi

govdeyi ilerletiyorrrr.bizimde canimioz sIkildi

lokum uyurmuki diye ciktik arabayla disariya bu saatte

biraz dolastk ama beyfendi anca muzik dinledi ve uyumadi.

simdi uyutayim artik,iyi uykular herkeze.

selam millet ben geldim dicem ama yine herkes yatağa kocişlerinin yanına koşmuş.ben bugün özüme döndümmmm yarabbim ne kadar mutllu oldum ya.sonunda röflei yaptırdım.hemde senelerden beri gittiğim kuaförüme değil,kabuğumu kırdım başka bir kuaföre gittim inanılmaz güzel yaptı.hayatımdaki en güzel röfle diyebilirim.

bu akşam 5 aylık olduğu için duru okyanusun doktor randevusu vardı.maşallah herşey yolundaymış 5.545 gr 63 cm olmuş kuzum.böyle giderse yaşaıtarını yakalar dedi doktor.
tarhana,mercimek,yoğurtlu un,domates,blendırdan çekilmiş şehriye çorbası içebilir dedi.sebze çorbaları,5,5 aylık olunca da et suyu ve tavuk suyu vericekmişiz.hazır mamaları,kutu olsun kavonoz olsun hepsini verebilirsiniz dedi.babymix filanda verebilirmişiz.
bugün baya mutlu oldum ben,paylaşmak istedim sizinle tabiki.hep hüzünleri paylaşacak değiliz ya )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…