- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #25.521
Yok canım sıkıntı yorgunluk,zaman yetiştirememek sorunum.yemeğimizi yedik bulaşıkları makineye attım kendimide buraya yaprak dökümü başlayana kadar biraz takılırım
bu arada dark kaç gündür yok inşallah bir sıkıntı yoktur aradada olsa uğrardı
Ben geldiiiiiiiimmmmmmjuli hoşgeldin canım merak ettik canum seniii ya darktan haberin var mı?
Walla bugünde çok yorgunum ama bi bakayım zorda olsa dedim.Yok canım ben de en son burada gördüm onu ama izinden sonra bu hafta işe başladı ya gene çökmüştür o. Haftasonu gibi gelir en geç heralde. Hay Allah hala uyuyorlar bu işte bi terslik var ama anlamadım. Kızın 7 buçukta acıkıp uyanması lazımdı ama ı ıh tık yok.
İzin dede zor geliyordum ama şimdi baya baya giremedim ne iş bu ya :)kızlar hepinize merhaba
çilekçim günde iki tane çok değil tatlım valla yoğurda bende düşünüyorum, hem tok tutar öğün yerine geçer
juli hoşgeldin canım, valla millet gece gece hikayele sporlar gırla gidiyor, benimde bıraksam roman anlatacakta bende iş yok yaşlanmışım,:)
darkı bende özledim valla izinden sonra tempo yoğun gelmiştir tabii
Elleme uyusunlar masal kahramanları.Çilek yoğurdu tek yemiyorsa bisküviyi de sevdiyse 1 tane ver ne olacak. Tabii yanlış yönlendirmeyelim biz yine de.
Benim masal kahramanı da hala uyuyyo :)) küçüğü uyandı emzirdim öbüründen ses yok. Yok anam ya b,zden ikimizden de geçti vazgeçtik artık onsuz yaşıyoruz :)))
mmfcim düzelir insl.canim sen bol bol yazdir bence evde..
ya benim danacik ne zaman beni emse yada hazir mama icse aninda kusuyor ama
kasik mamalarini cikartmiyor.iki gündür hic hazir mama vermedim yalnizca emiyor ve
kasik mamasi yiyor.niye böyle sivilari cikartiyor bu deli oglan yahu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?