2008 Kasım Anneleri

hepinize çoook teşekkür ederim hepimizin bebişleri çok tatlı maşallah....
maşallah kızçene gülbeşeker abla
ne senin kızçen ne bizim kızanlar hiç ağlamasın
hayat ağlatmasın hep gülsünler
bahtları açık olsun inşallah

mmmf geçmiş olsun canım bence doktora danış ilaç için

çilekçim günaydınn

kalimerocum dediğin gibi aynı kaderdeyiz annem uzakta ama yakınımdada olsa yine ben onu nazlayacağım

sağol kalimerocum drunu arayıp sordum bricanyl öksürük şurubu önerdi evde vardı çıkardım dolaptan peditus şimdilik değil dedi bi böyle deniicez pazartesiye kadar eğer geçmezse ateşive öksürüğü gidicez ıhlamurda ver dedi

ayy elifdemcim ilk satiri okumamisim,cok guldm halime.

canim doktorumuza kalsa 6 aydan evel verme dedi ama

biz Deniz 20 günlükken bile corba tattirmistik:)

birde bebegin istahiyla alakali galiba simdiye kadar sorun yasamadim ben.

ilk defa tatcagi yiycegi öglen veriyorum hazim sorunu varmi yoktu diyede takip ediyorum.

birde cekinmistim 6 aydan sonra alismasi zor olur beni yorarmiki diye.

ben hic titizlenmedim yemek konusunda,corbalari icin rondo bile kullanmiyorum

zeynacim hayirdir kuzum,nedir bu degisiklik?

herkse günaydııın neler yapıyorsunuz kasım annişleri a.s. umarın herkes iyidir ben de iyi olmaya çalışıyorum

kızlaaar dün akşam başıma neler geldi bir anlatayım size de gülün halimize
bebeğim akşam 19.30 gibi uyudu,banyo yaptıracaktım ama banyo için sobayı yakmamız lazım onun yattığı odadaydı gürültü olmasın diye hadi neyse yarın yaptıralım bari dedik. saat 22.30 gibi uyandı,emdi tekrar yatacak dedim bezini değiştireyim sabah kadar uyur artık,bizim yatağımızın üstüne yatırdım çocuğu bezini açtım yeni bezini koydum altına poposunu silerken bir başladı çiş yapmaya aman allahım öle böle değil,pipiyi de dikti havaya fıskıye gibi yatak yorgan kendi üstü başı benim üstüm başım battı resmen -tatlicadiarzu-
ben çığlık atıyor o gülüyor, suratı saçları hem çiş oldu,sadece poposunu yıkayayım desem olmayacak mecbur klimayı çalıştırdım banyoya gittim sıcak suyu açtım güneş enerjisi olduğu için banyo anında hamam gibi oldu zaten yatak odası da klimayla ısınmaya başladı kendim soyundun oğlanı soydum koştuk banyoya duşa kaydirigubbakcemile3
bir güzel yıkandık duşta üşütmesin diye fazla durdurmadım tabi,hemen saçını şampuanladın vücudunu yıkadım babası sarıp sarmaladı götürdü odaya hemen ardından ben de çıktım. gittim bir güzel giydirdim emzirdim uyuttum bizim yorganın üstü resmen göl olmuş artık nevresimleri falan değiştirdim yorganı balkona attım sabunlu bezlerle sildim ama yıkatırım artık heralde içime siner mi bilmiyorum böle zaten şurada 15-20 gün sonra yorgan kullanılmaz bizim buralarda
oğluşumun pek sıkıntısı yok sabah üşütecek diye çok korktum ama biraz hapşuruyordu,peditus verdim hemen bakalım inşallah daha ileri gitmez ama keyfi yerindeydi

günaydın anneler.şöyle baktım geçmişe..nezire muazzez i gördüm maşallah annesi..çok şeker olmuş gerçekten...zeyna toparla artık kendini kuzum..nereye kadar...sana ihtiyacı olan 2 yavrun var.çilekçim beslenme konusunda sana katılıyorum..ben o kadar çeşitlendirmedim henüz ama başlıyorum artık..bu arada cevizi iyice eziyorsun değil mi..ve ne kadar koyuyorsun..

kızlar günlük verdiğiniz yoğurt ne kadar??

mmmf çim m. akif mi, hasta..aman geçer inşallah canım..cuma saati allah yardımcın olsun..hasatalık çok zor..
denizcim merhaba..kalimero merhaba..beyaz melek te burada sizlere de merhaba kızlar...adını sayamadığım herkese yani

ben de iyiyim güne gü<zel başladık yedik uyuyoruz...ben de mutfağı düzenledim ohh içim çok rahat..birazdan kalkar ..

diloks cum teşekkürler bacım ...
bizde tuna beyin resimlerini görseydik azıcık
bakalım nasıl olmuş ne kadar büyümüş....

benim oğlum yoğurdu hiç sevmedi yaa :çok üzgünüm: ne yapsamki meyveli yedirdim sade yedirdim yine de istemedi yemek seçmiyor ama yoğurt yemiyor

kızlar ben kaçar
sohbete gidiyorum
16:30 gibi gelirim o zaman görüşürüz
öperim hepinizi by byŞeniz:teytey:

güle güle gülbesekercikkkkk

beyazmelek hikayenize cok güldüm,gece gece islatti yani ufaklik sizi.

erkek bebekelrin tek sorunu bu iste,tutamiyosunda hertarafa fiskirtiyorlar.

canim bisküvili filan denesen yogurdu!

slm kızlar
piroş u uyuttum 1 saattir uyuyo bende bişeyler daha topladım evde,eylül,lelal ya gelmek istiyorum da benim taşına o güne rastlıycakl galiba ama taşınıyım daha önce konuştuğumuz gibi bana bekliyorum kıslar
ayy ben bunalıma girdikçe kocişe sarıyıorum oda diyo bütün gün kadınlar kulübüne giriyosun orda birbirinizi gaza getirip bunalımamı giriyosunuz sizkaydirigubbakcemile3 şu erkekler hiiç anlamıyo kadınların halinden-tatlicadiarzu-
bebişi hasta olanlara da çok geçmiş olsun

gülbeşeker abla kısçeni unuttmaaadıım çok güzel maşallah
beyazmelek cnm ben yoğurdun içine bebe bisk. ya da elma püresi koyuyorum öyle çok güzel yiyo benimki dün akşam 3ünü karıştırıp verdim mesela yedi

güle güle gülbesekercikkkkk

beyazmelek hikayenize cok güldüm,gece gece islatti yani ufaklik sizi.

erkek bebekelrin tek sorunu bu iste,tutamiyosunda hertarafa fiskirtiyorlar.

canim bisküvili filan denesen yogurdu!

kaydirigubbakcemile3 sorma caınm fıskıye gibiler kaydirigubbakcemile3

bisküvili hiç denemedim ben geçen aylarda bir iki kez ıhlamurla falan bisküvi vermiştim hazımsızlık yaşadı o yüzden bisküviyi bırakmıştım doktorumuzda öle dedi şimdide yine korkuyorum bisküvi vermeye aynı şey olur diye bebeğimin karnını ağrıtıyor yaa gerçi artık daha büyüdü ama bilmem ki pazartesi bir deneyeyim bari zaten yoğurt yapmayı da beceremedim mamadan yaptım biraz sıvı olmuş o neden kaynaklandıki acaba :çok üzgünüm: tadın ben hiç sevmedim onun da yememesi normal gibi geldi, danonenin kayısılı yoğurdunu aldım onu da yemedi

önce yoğurt yapmayı bir öğrensem iyi olacak nasıl en iyi oluyor kızlar bir anlatıverin gariii senağlama

canim evde bende yapamiyorum malesef yogurt.birde bizim doktorumuz hipp`in hazir yogurtlarida gayet güvenli onlari verebilirsin dedi.zaten üzerlerinde kac aylik olduklari yaziyor.hos ben hep 6 ayliklari aliyorum oda ayri bi muamma:)

bence pirosun dedigi gibi ya elma koy yada havucu hafif kavur onu koy bebeler cok seviyor öyle.yada hazir meyvali yogurt alip icine bisküvi kir ben ilk verdigimde bir iki damla gaz ilacindan damlatmistim.

elma ve mangoyu cok seviyor benimkisi tatlari degistir bence sende.

pirosssssssss sorma bende cok sariyorum ama benim koca cok sakin hic cvp vermiyor

bu halide beni deli ediyor.bazen istiyorumki deli gibi tartisalim ama adamda tik yok.

ya zaten cok yorgunum lütfen tartisma simdi diyip cikiyor isin icinden.

beyazmelekçim ençok neyi seviyosa onla karıştır yoğurdu öyle yedir benimki bisküviyi seviyo diye ben onla karıştırıyorum havuç suyunuda içmiyo piraye bende onuda bisk.veriyorum,çilek benimkide ananası çok sevmişti sulu diye heralde nasıl çekiyodu suyunu:)
benim kocada genelde sakin kız aynen bende bekliyorum oda bağısın bende daha çok bağrıyım bütün içimi dökiyim ama yok,dün akşam diyo benim desteğim amatörce olmıycak böyle senin profosyonel bi desteğe ihtiyacın var psikoloğa gitmen lazım diyo gerçekten gidicem galiba bi anım bi anımı tutmuyo bi çok mutluyum bi çoookk mutsuz napçaz böyle yavv doğumdan kaynaklanan şeylermi bunlar hala ne zaman düzelcez ya

Ben tüm bunlari yeni anne olmamiza bagliyorum.Bi ara hep mutsuz gibiydim ve bebegime yetmedigmi bile düsünüyordum ben.iste tam o dönemde annemlerin yanina gittim ve inan bana degisiklik cok iyi geldi.döndükten sonra daha bi keyif aliyorum herseyden.

hatta esim diyorki arada yokluyorlar seni yine ne zaman gidicen? :) bazen oluyor &#168;malesef bunlar,iste böyle zamanda illaki iyi bir destege ihtiyac var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…