2008 Kasım Anneleri

kadınların daha duygusal olmalarıyla alakalı bence biraz, e işin içine annelikte girince çok daha hassa olduk, eşlerimiz de baba oldu ama pek bir değişiklik olmadı desem yalan olur benim eşim de hassaslaştı ama yine de yüzde yüz kadınları anlamaları mümkün değil doğamız gereği birbirimizi tam olarak anlayamıyoruz bence

bende oğluma armut elma hazırladım çilekten öğrenerekten rondoda ceviz öğüttüm çok ufalamadım 1 çay kaşığı kattım hamileykende yerdim ben günde 2 ceviz zekası içinmi veriyos çilekcim cevizi hergün meyvesine katiim bari

mmmfffcim hamileykende cok yedim ben zaten severimde.

bu aylardaki zeka gelisimi icin cok önemliymis onun icin veriyorum ben.

günde bazen bir bazende iki ögün.afiyet olsun tüm kuzulara.

ben neşeliyim enerjiyim hihoyyytobidi obidii kafamçokkarıştı
atın beni denizlereeeeeesenağlama

cancagızım sen cok guclu kuvvetlı bır hatunsun
kım tutar senı
kalimerocum dediğin gibi aynı kaderdeyiz annem uzakta ama yakınımdada olsa yine ben onu nazlayacağım
annemı nazladım geldım ama basım dondu valla heee

bıze de aynı ılacı vermıslerdı benım doktorum pedıtusu kullandırmadı hıc

ahaa aynı ben. bende sureklı kocıse bulasıyorum o da bana kk dan bahsedıyo
ne konusuyorsunuz aksama kadar allasen dıyor :uhm:
bısey anlatmıyorsun dı mı ozelımızden falan dı mı dıyor a.s ben de ne munasebet canıımmmm dıyorum delikafadulden

DIŞARIDA HAVA O KADAR GÜZELKİ İŞ YERİNDE OLMAK ÇOK BUNALTIYOR BENİ DE ÖĞRENCİLERİMİ DE,HEP BERABER İSYAN MI ÇIKARSAM NE YAPSAM ACABA DERSHANEDE :sm_cool:

OĞLUMU ALIP GEZMEK İSTİYORUM AMA PAZARTESİ DIŞINDA YAPAMIYORUM PUFF YAA senağlama

çok yofuldum kafamçokkarıştı

az ev işi yaptım üstten markete gittim geldim bitti pilim valla

ben yoğurdu gün aşırı veriyorum baymix var 6 aylıktan itibaren diyo elmalısını içine 2 de biskivi atıyom yalayıp yutuyo

hellllooossss kızlar ben geldim
ay anca gelebildim buralara.dün gec gerçekten fena oldum tam gribal enfeksiyon allahtan annemde kaldım kızı tutacak halim yoktu hemen ilaçlarımı aldım sonra cup yatağa .sabah daha iyi kalktım bi uyandım ki benimki bağıra bağıra şarkı sölüomuş bende dedim aşağıda neler oluyor telaşla indim ama telaşlanacak bir durum yok annaneyle sevişiyorlar.çok güldüm hallerine :)) kahvaltımızı yaptık duru hanım meyvesini yedi ve 12 de yattı .. hala uyuyor uyanmasını bekliyorum yemeğini yedirip bende çıkıcam dışarı hazır evdeyis hazır hava güzel çıkalım ana kız :)
gülbeşeker maşallah kızına çok tatlı anladığım kadarıyla flaşlara alışık poz verme durumları var :)
nazlıcım mmf geçmiş olsun kızlar ya
zeynacım bugün daha iyisin değilmi
piraye valla gelebilsen ne güzel olur bak eylül tüm kk yı ağırlayabiliyor :)
denizinanası size emirganda iyi keyfiler canım bizde elmalı ile bu hafta iptal ettik buluşmayı toplantısı vardı hatırlarsan şimdi sıkıştırmayalım araya daha geniş bir zamanda buluşuruz dedik benimde karşıdaki işim iptal oldu zaten .inşallah sende ayarlayabilirsin buluşmaya.
başka saymadığım kim kaldı hımm beyazmelek geceki mecaranızı okudum ay gözümün önünde canlandı haliniz çok komik ama insan ne yapacağını şaşırıyor bu halde gülsün mü ağlasın mı :)))
neyse kızlar benden bu kadar hepinizi ve bebişleri kocaman öpüyorumşimdi benim cadı uyanır aç aç basar yaygarayı yemeğini hazır bulundurayım da beklemesin .
şimdilik byeessss

merhabalr
dün öyle yorundumki attım kendimi yatağa babası baktı yağmur hanıma ve hala da öyleyim içim bi tuhaf sıkıntılıyım yaniii
ya kızlar benim mıcır kızım gündüz hiç uyumuyor artık gecede 12de uyumuş allahtan sabaha kadar hiç uyanmadı ya ben hala anne sütüyle devam ediyorum ağırlıklı sadece bazen gece1 kez mama veriyorum bide meyva suyu felan veriyorum ya meyvayı püre halinde versem yutabilirmikji kociş diyoki yutamaz boğullur her işime karışıyor dün sabah azıcık köy süzmesi verdim nasıl yedi anlatamam ama kociş karışıyo sadece anne sütüyle gitsin diyo bir doktor arkadaşı var o öyle demiş off sinir oldum yaaaa

gecmisolsun lelacim iyi gezmeler durucukla sana..

lavinyacim meyve püresi tabiki yutabilir,önce dene tadini filan sever insl.

ben bebek bakimi konusunda babalarin herseye karismasina karsiyim acikcasi.annelik icgüdüsü diye

birsey var.sen zaten bebegine zararli oldugunu düsündügün bisiyi vermezsinki.

ben uzun süredir püre yogurt veriyorum hepsini yiyor.yinede sen bilirsin tabiki..

valla bazen başımı ağrıtıyor valla bende kızımı alıp içeri gidiyorum valla sinir sistemim alt üst oldu yaaa
eve gidince vereceğim bebe büskiviside alacağım köy yoğurdu mayaladı babannesi denicem bakalım kızlar siz muz yediriyor musunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…