- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #26.581
Benim kız bu günlerde "ayyyi, ayy" felan demeyi öğrenmiş çok şeker ya
Sizede geçmiş olsun canımcanım ne güzel hem çok eğlenceli olur hemde zayıflarsın
ama arada yinede uğra seni özlüyoruz
canım cerenimede geçmiş olsun bende vallahi temizlik yaparken ana kucağından 2 kere düşürdüm sonrada kendime çok kızdım temizlik diye çocuğu dü
darkcım hoşgeldin canım karşılaşamadık bu sefer ceren hanımda iyi anladığımız kadarıyla. bu arada halk oyunları süper sen bu sayede eski formuna çpk çabuk kavuşursun :)))
.
dark hoşgeldin ve teşekkür ederim canımm
DARKCIM sende hoşgeldin güle güle
dark gelmıs canım sevındım halk oyunlarına katılmana darısı benım basıma sosyal faalıyetlere katılma konusunda
günaydın kızlarrr
herkese güzel sorunsuz bir gün dilerim .
kalimerocum eşinin doğum günü kutlu olsun tatlım ama sende hediye konusunda pek bir yüzsüzlük yapmışsın :))
bu arada mama sandalyesi canım bizde sanki ihtiyaç gibi duruyor . açıkcası belki bu aylarda değil ama ilerki aylarda çok işimize yarayacak bir de ben ailenin tüm fertlerinin ne olursa olsun akşam yemek masasında olması olayına çok önem veriyorum.kaldı ki bizim cimcime şimdiden bize iştirak ediyor ama daha ilkel şartlarda. onunda masa ve yemek düzenine uyması için istiyorum ben mama sandalyesi.ayrıca ben salıncak falan almadım bizimki çabuk sıkılıyor o tarz şeylerden o yüzden bari ona boşuna para vermeyeyim dedim.bilmem anlatabildim mi :))
darkcım hoşgeldin güle güle :a015:
kendine ve cerene iyi bak
iyi valla be darkcım aynı işte ev işi gücü çoluk çocuk :)))benim kızda bu ara çığlık kıyamet onun sesinden konuştuğumuz anlaşılmıyo ,şarkı mı söylüyo nedir ,eğer öyleyse sesi çok kötü olcak anası gibi :)))
ALLAH SANA BİZE VERDİĞİNİN 2 KATI GÜÇ KUVVET VERSİNcanım şöyle anlatayım..annem bi doğumuma geldi bir de ablamın doğğumuna..bir süre durup gitti.babam yalnız çünkü mersinde çalışıyor babam tabi annem de yanında olmalı..eşim 2 kere izne geldi..onları çıkarırsak geri kalan zamanlarda hep yalnızım...sadece oğllum ve ben...24 saat...eniştem uğrardı kışın bana bir şeyler alır ben idare ederdim..ya da tunayı komşuma bırakıp ben alırdım..son zamanlarda güneşli havalarda tunayı kanguruya koyup alışverişe gidiyorum taksiye atlayıp geliyorum...bir süre daha böyle yalnız kalacağım..allahtan tayinimiz çıkacak ta yaz itibari ile eşimle birlikte olacağım inşallahhhhhh
teşekkür ederim canımbuyrun teyzeleri benim lokumun bir hafta önceki hali.uyumadan önceki sebeklik dönemi:))
[/url][/img]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?