2008 Kasım Anneleri

Hoşbuldum Çilekcim sende hoşgeldin.
Denizin fotosunu gördüm az önce maşallah delikanlı olmuş böcük.Yerim ben onu ya.

Aslında bizim erken yatmamız lazım.

Kurtlar vadisinede arada göz atıyorum.Memati nasıl aldı Gamzeyi beaaa çok hoşuma gitti.Ayrılmaları hataydı.

selam millet ,darkcım hoşgeldin ;
ne var ne yok ?

lelalcim beklerim cicim bende tüm kk yı ağırlayacak kapasite var :)) piroş ve annesininde başımın üstünde yeri var ,ayrıca bide karagözlü var şimdi burda görünüyo .o da burda oturuyo o da gelsin ohhh süper ..

Eylülcüm hoşbuldum,iyiyim canım tatlı bir yorgunluk var.Kendimi topladım ben darısı diğer kasım annelerine.

Sende hoşgeldin nasılsın?Ohh buluşmalar olcak keyifler iyidir sizde.

Dilokscum çok tatlı oluyorlar.Maşallah yemek istiyorum varya doya doya öpüp kokluyorum.Çok şükür bugünlerimize.bakmaya doyamıyorum.Allahım esirgein hepsini.

Çileğim iyi geceler.Denizi ısır yarın yerime

iyi valla be darkcım aynı işte ev işi gücü çoluk çocuk :)))benim kızda bu ara çığlık kıyamet onun sesinden konuştuğumuz anlaşılmıyo ,şarkı mı söylüyo nedir ,eğer öyleyse sesi çok kötü olcak anası gibi :)))

Sizede geçmiş olsun canım
Çalışmalar eğlenceli cidden hemde yorucu.İnşallah göbek eriri bu tempoya.

darkcım hoşgeldin canım karşılaşamadık bu sefer ceren hanımda iyi anladığımız kadarıyla. bu arada halk oyunları süper sen bu sayede eski formuna çpk çabuk kavuşursun :)))
.

dark hoşgeldin ve teşekkür ederim canımm

DARKCIM sende hoşgeldin güle güle

dark gelmıs canım sevındım halk oyunlarına katılmana darısı benım basıma sosyal faalıyetlere katılma konusunda

darkcım hoşgeldin güle güle :a015:
kendine ve cerene iyi bak

Hepinize teşekkürler kızlar öpüyorum sizi ve bebeişlerini.a.s.

:roflol::roflol::roflol:Öyle deme o süper sese lütfen :))
bizimkide bi çığlılar bi gülücükler cilveli olcak bu kızlar.
benimki esnerken bile melodili esniyorkaydirigubbakcemile3

ALLAH SANA BİZE VERDİĞİNİN 2 KATI GÜÇ KUVVET VERSİN
gerçekten tek başına tuna gibi bi bebek büyütüyorsun
seni 2008 kasımının en iyi anası seçiyorum ve kutluyorum:hooray:

gunaydın kızlarr
ben geldım dun aksam oglum bana kustu
ısten geldıkten sonra bır akrabamız vardı onu eve bırakmam gerekıyordu
araba tutuyor zaten kadını bır de trafıge yakalanınca eve gelısım 9 oldu

cocugumda anneannesıyle oynasıyormus cagırıyorum gelmıyor sıpa
hatta gule oynaya aldım ama donup donup anneme gıtmek ıstıyor
nerdeyse donebılmek ıcın belını kıracak sınırlendım verdım anneme dus aldım
yegenıme cok kızgındım annemde uzerıne tuz bıber ekınce aksamı kızgın bır sekılde kendımı yataga atarak sonlandırdım
sabah oldu hala sınırlerım yatısmadı

neyse zeyna kafa bu sıralar hem hormonların, hem yogun tempomuzun, hem mevsım gecısının, hem de kocaların sınır bozma ıhtısası sınavının oldugu donemler
herkeste aynı semptomlar basgosterıyor yalnız degılsın (doktor gıbı konustum beaaa)

cılek lokumum cok tatlı maasallah

dıloks, mmf, elıfsevde mınıklere gecmıs olsun canlar

dark gelmıs ve kacmıs ama kızının cıglıklarından bızde de var maasallah hepımızı susturuyor

baska ne vardı bılmıyorum aklımda bısey kalmadı

buyrun teyzeleri benim lokumun bir hafta önceki hali.uyumadan önceki sebeklik dönemi:))

[/url][/img]
teşekkür ederim canım
yerim ben lokumu çok tatlı görünüyor maşallah, allah nazarlardan saklasın

herkese günaydın kızlar,

bende evdeyim bugün , bir çok şey yapmak istiyorum ama evde diil:))
emirgana kahvaltıya gidecektik bugün vazgeçtim öğleden sonra çay içmeye gidicez oğluşumda temiz hava alır böylece

zeyna, kalimero bırakmayın kendinizi kızlar, geçiş dönemleri bunlar hepimiz yaşıyoruz ara sıra,

kalimerocum benim lokumda küsüyordu bana ama son zamanlarda küsmüyor allah şükür, o yüzüme bakmayınca bende çok kötü hissediyordum

denızanası aslında kendımı bırakma gıbı bır luksum yok
sadece dun yegenıme cok kızdım daha 9 yasında ve yalan soyleyerek herkesı bırbırne dusurdu
onun ve anne babası adına uzuldum

ayyy şöööyle bi geçmişe bakayım dediydim
kızlar depresyon falan ne oluyor yani
bakııın ben bu mereti çoook iyi tanırım adamın yakasını çok zor bırakır
aman aman
sakın
bahar mahar çarpmasın dikkatli olun
dışarı çıkın hava alın açılırsınız...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…