- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #26.681
kendimi iyi hissetmiyorum son günlerde
bu yüzden bazen takip edemiyorum sizi
kafam çok karışık
neden böle bende anlamıyorum
çok mutsuzum huzursuzum
bahar dep. diyorum
umarım daha fazla kasmaz beni
kusuruma bakmayın
sayfaya saçmaladım
ayy bende bugünn bunalım takılıyorum mutsuzum özellikle şuan
bende iyi değilim ..
QUOTE=mmmf27;6352046]bewnde de var aynı durum yaklaşık 3 haftadır bi türlü kafamı toparlıyamıyorum sepet gibi hiç mutlu değilim hep huzursuz hep düşünceli
sanırım dra gitmem gerek terapiste yaani[/QUOTE]
canım geçmiş olsun inşallah düzelir ıhlamur ver ve bol bol emzir canımslm kizlarrrr
biz bugün yine doktora gitttik öksürük gecmek bilmiyo eger haftaya kadar ecmezse veya hafiflemezse buhar makinasi vercek doktor agzina buhar tutcam cok canim SIKILDi ya dahada ilerlerse üfffffffffffff
canım o güzel oğluşuna nazar mı değiyor ne kıyamam ben ona inşallah en kısa zamanda düzelirbu çocukta ateşli hemde öksürüyo tamda aşı günü başladı aptal doktor aşı olabilir dedi bişey olursa sorarım ona büyüğüde öksürüyo diye gösterdim ağzına baktı üşütmüğş dedi ne alakaysa ateşi yok neden antibiyotik verdi anlayamadım dostlar lışverişte görsün çalışıyomu çalışıyo işte
canım kıyamam sana allah yardımcın olsun ankarada olsan elimizden gelen yardımı yapardık canım inşallah yazın bu ayrılıkların acısını çıkarırsınızcanım şöyle anlatayım..annem bi doğumuma geldi bir de ablamın doğğumuna..bir süre durup gitti.babam yalnız çünkü mersinde çalışıyor babam tabi annem de yanında olmalı..eşim 2 kere izne geldi..onları çıkarırsak geri kalan zamanlarda hep yalnızım...sadece oğllum ve ben...24 saat...eniştem uğrardı kışın bana bir şeyler alır ben idare ederdim..ya da tunayı komşuma bırakıp ben alırdım..son zamanlarda güneşli havalarda tunayı kanguruya koyup alışverişe gidiyorum taksiye atlayıp geliyorum...bir süre daha böyle yalnız kalacağım..allahtan tayinimiz çıkacak ta yaz itibari ile eşimle birlikte olacağım inşallahhhhhh
allah esirgesin bu ne güzellik böyle allah nazarlardan saklasın annesikızlar kısçem nasıl ....çok şeker değil mi....onu çoook seviyorum anasının guzusuuuuuu
[/URL][/IMG]
canım geçmiş olsun ya düzelmedi demek ben kızımı hep peditusla büyütmüştüm aslında çok iyi geliyor ama doktorun ne dediyse ona göre hareket et bol bol emzir canım bencede.. inşallah en kısa zamanda toparlargülbeşekercim maşallah kuzuna
yaa kızlar bu velet hem ateşli hem öksürüyo ateşi aşıdan sanırsam fitiille kontrol altında tutmaya çalışıyorum ateşi düşüyo öksürüğü içinde ıhlamur kaynattım içinede bi tane bebe bisküvisi attım tatlansın diye 100cc içti emzirmiştim bide ıhlamurunu içti fitilinde etkisiyle uyudu
çorba falan vermiim bol bol emziriim diyorum
peditus var evde ama ezbere kullanmak istemiyorum prospektüsünde 2 yaşın altında dr tavsiyesiyle kullanın diyo öf napsam yaa cumartesi pazar da giriyo ya şiddetlenirse naparım yavrukuşum hiç gülmüyo
canım başınızdan geçenlere çok güldüm gece gece bayağı iş çıkarmış size ... canım pudra şekeri yada bebe biskküvisi ile ver yoğurdu büyük ihtimalle o şekilde sevecektirbenim oğlum yoğurdu hiç sevmedi yaa :çok üzgünüm: ne yapsamki meyveli yedirdim sade yedirdim yine de istemedi yemek seçmiyor ama yoğurt yemiyor
canım yaşadıklarımız kolay şeyler değil hele hel ilk bebekleri olanlar tamamen yaşam şekillerini değiştirdiler her şey bebeklere göre planlanıyor istediğin zaman istediğin şeyleri yapamıyorsun bunlar gayet normal sıkıntılar ama alışınca hepsi geçecek hele bir yaz gelsin her şey çok güzel olacak sıkmayın canınızıbenim kocada genelde sakin kız aynen bende bekliyorum oda bağısın bende daha çok bağrıyım bütün içimi dökiyim ama yok,dün akşam diyo benim desteğim amatörce olmıycak böyle senin profosyonel bi desteğe ihtiyacın var psikoloğa gitmen lazım diyo gerçekten gidicem galiba bi anım bi anımı tutmuyo bi çok mutluyum bi çoookk mutsuz napçaz böyle yavv doğumdan kaynaklanan şeylermi bunlar hala ne zaman düzelcez ya
çok yofuldum kafamçokkarıştı
az ev işi yaptım üstten markete gittim geldim bitti pilim valla
ben yoğurdu gün aşırı veriyorum baymix var 6 aylıktan itibaren diyo elmalısını içine 2 de biskivi atıyom yalayıp yutuyo
bende ondan veriyorum arada birde mayalıyorum ama bitiremiyor 1 kutuyu zorlasam yediririm ama tiksindirmemek için ne zaman almıyorsa bırakıyorum
canım bu ne güzellik ya allah esirgesin tüm kasım bebişlerini allah nazarlardan saklasın canım çooooook güzel tam yemelik