2008 Kasım Anneleri

ayy bende bugünn bunalım takılıyorum mutsuzum özellikle şuan

bende iyi değilim ..

QUOTE=mmmf27;6352046]bewnde de var aynı durum yaklaşık 3 haftadır bi türlü kafamı toparlıyamıyorum sepet gibi hiç mutlu değilim hep huzursuz hep düşünceli
sanırım dra gitmem gerek terapiste yaani
[/QUOTE]

slm kizlarrrr
biz bugün yine doktora gitttik öksürük gecmek bilmiyo eger haftaya kadar ecmezse veya hafiflemezse buhar makinasi vercek doktor agzina buhar tutcam cok canim SIKILDi ya dahada ilerlerse üfffffffffffff
canım geçmiş olsun inşallah düzelir ıhlamur ver ve bol bol emzir canım

canım o güzel oğluşuna nazar mı değiyor ne kıyamam ben ona inşallah en kısa zamanda düzelir

canım kıyamam sana allah yardımcın olsun ankarada olsan elimizden gelen yardımı yapardık canım inşallah yazın bu ayrılıkların acısını çıkarırsınız

kızlar kısçem nasıl ....çok şeker değil mi....onu çoook seviyorum anasının guzusuuuuuu

[/URL][/IMG]
allah esirgesin bu ne güzellik böyle allah nazarlardan saklasın annesi

canım geçmiş olsun ya düzelmedi demek ben kızımı hep peditusla büyütmüştüm aslında çok iyi geliyor ama doktorun ne dediyse ona göre hareket et bol bol emzir canım bencede.. inşallah en kısa zamanda toparlar

benim oğlum yoğurdu hiç sevmedi yaa :çok üzgünüm: ne yapsamki meyveli yedirdim sade yedirdim yine de istemedi yemek seçmiyor ama yoğurt yemiyor
canım başınızdan geçenlere çok güldüm gece gece bayağı iş çıkarmış size ... canım pudra şekeri yada bebe biskküvisi ile ver yoğurdu büyük ihtimalle o şekilde sevecektir

canım yaşadıklarımız kolay şeyler değil hele hel ilk bebekleri olanlar tamamen yaşam şekillerini değiştirdiler her şey bebeklere göre planlanıyor istediğin zaman istediğin şeyleri yapamıyorsun bunlar gayet normal sıkıntılar ama alışınca hepsi geçecek hele bir yaz gelsin her şey çok güzel olacak sıkmayın canınızı

teyzeleri piraye geldiiii
bantını ben yaptım piroşta size göstermek için mankenlik yapıyo:))

canım bu ne güzellik ya allah esirgesin tüm kasım bebişlerini allah nazarlardan saklasın canım çooooook güzel tam yemelik

gelelim bana
okuldan geldim pazartesi müfettişler gelecekmiş o yüzden bayağı bir yoğunduk
hava berbat öğlen bir dolu yağdı her yer bembeyazdı
şimdi de bir açıyor bir kapıyor
çok yorgundum allahtan oğluş uyuyor bende biraz burada takılıyorum
canım gezmek istiyor ama bu havada imkansız

bendeeee istiyorum senağlama
2 gelinim olcakmış onlar kazık kadar olup gelcek napayım ozaman böle süsleyememkii
maşallah piroş hanım
ayy kalimero sendekinden bi tanede bende var yapalım belkim kız olur diyoo
hatta utanmadan belki ikiz olur diyo
çüşşş dedim sen beni öldürmek mi istiyon ya adam dedim :mymeka: delüüü

ZEYNA, ASORTı, EYLÜL, MMMF neymiş o dünkü haliniz öyle bu ne karamsarlık şöyle bir silkelenin bakalım yaz tatili planları yapın 1-2 ay sonrasını düşünün iyi gelecektir
ben her bunalıma girdiğimde gideceğimiz otele bakıyorum içim rahatlıyor şimdiden garantiye aldım tatili allahtan erken rezervasyonlar var

ha ha ha ha hepsı aynı sanırım
benım kocıs hamılelıgımı ogrendıgınde hatım ındırecektı neredeyse ınsa allah ıkız olur dıye
sımdı dıyor kı hemen bır tane daha yapalım kız olur arkasından bırkac yıl arayla yıne erkek olur tamam baska ıstemem dıyor

[
bende gezmek istiyorum yarın c.tesi biyerlere gidebilirim inş hava müsade ederse tabüü

bende gezmek ıstıyorum ınsa allah hava pazar gunu de guzel olur
yarın temızlık var evde kadını taaa gecen haftadan cagırdım mıs gıbı olucak heryer
pazar gunu koıcs evı kırletmesın dıye gezmeye gıdıcem yoksa gezmek kııııımmmm ben kıııımmm canım

vallahi kızın yeri bambaşkaydı bende ilk hamileliğimde hep bir kızım olsun istemiştim allah kalbime göre verdi
ama erkekte farklıymış allaha şükürler olsun sağlıklı iki evladım var allah isteyen herkese nasip etsin

BEN DE KOCAMA DİYORUM BİR TANE DAHA YAPALIM KIZ OLSUN DİYE KOCAM BANA DİYOR YOOOK OLMAZ KANDIRAMAZSIN DİYE kaydirigubbakcemile3
TERSİNE DÜNYA İŞTE kaydirigubbakcemile3

PİROŞA BAYILDIM YAA O NE GÜZELLİK MAŞALLAH

ECEMİM DENEYECEĞİM BAKALIM YOĞURDU İNŞALLAH SEVER

lokumun corbasi hazir,bakalim begencekmi beyfendi bi uyansinda önce..

pazar beni nohut beyinci kocam yine kulübte savas yapicakmis bende ayarladim

kizlari disarda cafede oturcaz.hava iyi olursa disarda kapali olursa filanda iceriye geceriz.

ama bundan önce pazar gidicem diye cumartesi bizi gezdirip gönlümüzü almali:))))))))))

yarın canım oğluşum tam 5 aylık oluyor kocaman oldu maşallah nasıl zaman geçiyor aslında daha dün gibi doğuma gittiğim
duygulandım bak şimdi
biraz ilk günlere bakayım

:1shok:
valla ben ıkıncıye pek cesaret edemem hıc gıbı gelıyor
cok zor geldı bana hamılelık ve calısırken zor
ıkıncıyı yaptıgımda ıs hayatımı bıtırmem lazım

canım bende öyle diyordum allah kızıma uzun ömür versin bir daha mı asla diyordum ama 8 sene sonra bir anda istedik iyikide istemişiz ve allahım nasip etmiş sende kesin istersin ve bence sakın uzun ara vermeyin peş peşe büyürler bazen diyorumki oğluşum 15 yaşına gelince 50 yaşında olacağım belkide bir çok şeyi birlikte yapamayacağız üzülüyorumda

yarın canım oğluşum tam 5 aylık oluyor kocaman oldu maşallah nasıl zaman geçiyor aslında daha dün gibi doğuma gittiğim
duygulandım bak şimdi
biraz ilk günlere bakayım

canımben de arada 2009 kasım annelerine bakıyorum da hamileleliğim geliyor..gerçekten çok yok katettik...nasıl da büyüyorlarr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…