2008 Kasım Anneleri

geçmiş olsun ececim
2 çocuk biri hasta ve 2 aile misafir
valla ben birini bile kabul edemiyorum
Allah yardımcın olsun

faceye video koydum göz atmak isteyen olursa

iyi akşamlar arkadaşlar
nasılsınız iyimisiniz kızımın durduğu muddetce bir uğrayım dedim.
beyaz melek ecemim geçmiş olsun
kız çilek gonyamızın meşhuuuuuuur yoğurt çorması sevilmezmi hiç

herkese merhaba hatunlar bugün deli bi temizlik yaptım yarın misafir gelecek yaaa sırtım ağrıyoo
şimdide kociş elecek mutfak alışverişi yapıcamm geçmişe pek bakamadım kızanlar kusura bakmayın
sadece mmmf cim rüyan hayrolsun canımcım

ecemim geçmiş olsun.. misafirinde geliyormuş onun içinde şimdiden kolay gelsin.. bende görümcemleri yeni gönderdim dün.. evde çocukla misafir ağırlamak zor tüm düzenin altüst oluyor.. aman inşallah çocukları sağlıklıdır benim görümcenin oğlu hastaydı şmdilik bişey yok ama dün birde aşımız vardı onun ateşi ara ara gösteriyor kendini...

bende ek gıda bölümüne yazdığım yoğurtlu çorbayı yaptım oğluşlara birazdan vereceğim.. bugün geç kaldık çorbaya..ikindide veriyordum hep.. öyle denk geliyordu sıra bugün böyle oldu..
kendime yaptığım yoğurtlu çorba daha farklı herkesin bildii pirinçli yumurta yaoğurt un karışımlı çorbadan..

ay selam misafir vardı ,arkadaşım geldi nasıl yağmur var burda da ,rüzgar o biçim 20 günlük bebeği yıkamış yarı kırkı diye,üstüne de doğru düzgün bişey giydirmemiş ,bizim evde giydirdiğimiz bi pijama takımı üstüne bi battaniye ,çok kızdım ,hemen kızın kalın polar eşofmanını verdim çıkarken giydirdi..ay halbuki çok bilinçli bi kızdır da nasıl yaptı böyle bi hatayı ,banyo yapan çocuğu dışarı çıkar hemde korumadan..gerçi kendi arabası ile geldi ama ne olursa olsun daha çok küçük..

neyse sonra halam geldi çay ,kahve muhabbeti derken koca geldi ,yemek hazırla yıka kaldır derken anca oturdum ..offf

mucizecim hoşgeldin geçmiş olsun haşin bakışlı oğlum hasta teyzesi öskürüyo amna bugün sanki dsaha iyi gibi çok şükürr bende onun dışında iyiyim üzülüyorum sadece oğluma
halka rüyanın etkisindeyim valla nası çıkıcam bilmem

ay ay ay elifsevdeeee hakikatende karaüzüm buu..masallahh cok seker olmuss hertarafini isir benim icin...

denizanam nerelerdesin canimmmmmm sen yaa?

mucizee kafaaa cani mtopraaaamm vallahi hic yiyemem ben yavv,hem biz cakma gonyaliyiz ehuehuehu

zeynaaaaa o yigit sebegini varyaaaa yalarr yutarim ben masallahhh sipama..

ayricaaa topraaaam gel arkadas olak senleeee facede:)

valla cilekkcigim zaten durmadan yiyoruz ya ablaalri bi tarafdan babasi bi tarafdan ben annem derken oglan tam sebek oldu türlü türlü huyu var neler yapar oldu bunlar ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…