2008 Kasım Anneleri

Merhaba kızlar.Herkes iyidir umarım.Hangi filmdeymiş bu sahne.Geçmişi okuyamıyorum, işyerindeyim. Bu arada Piraye kızın maşallah tam ısırmalık.Valla dişlerim kaşındı.Allah nazarlardan saklasın güzel yavrunu.

merhaba kızlar
iki gündür sizleri takip edemedim
kızım çok hastaydı 2 gündür ateşini düşüremedik doktorlardayız bir sürü kan tahlili röntgen boğaz kültürü karın ultrasyonu çektirdik araştırıyorlar yavrum çok kötü oldu ama hiç bir şey yemiyor o kadar yemek seçiyorki bi zaman sonra bünyesinin zayıf düşeceği belliydi ne sebze yemeği yer ne et yer ne balık yer nasıl beslenecek anlamıyorum bebekken ne güzel her şeyi yerdi büyüdükçe seçmeye başladı oğluşta onun gibi olacak diye ödüm kopuyor yemek seçen çocuk kadar zor bir şey yok
bugün biraz daha iyi gibi uyuyor şimdi yarında gösterisi var hava buz gibi yağmur bi yağıyo bi duruyor bakalım yarın nasıl olacak inşallah yağmazda çocukların hevesi yarım kalmaz
okulda ayrı yoruluyorum eve geliyorum kızım hasta oğluş huysuz diş çıkaracak herhalde çok bunaldım tatil iyi gelecek inşallah
gerçi 2 aile misafirim geliyor görümcemlerle kaynımlar ikisindede 2şer çocuk nereye kimi yatıracam onu düşünüyorum daha yemek derdide var offffffffff offffffffffffff
ben of çekmeyeyimde kim çeksin neyse yinedesağlık olsunda yapılır bir şeyler dün gece bu yorgunlukla oturup gece 12den sonra yaprak sardım yarın pişirecem başka ne yaparım daha planlamadım
neyse başınızı ağırttım biraz geçmişe bakayım

ecemim gecmis olsun canim,peki neyle besleniyorki kizin?feriye bisiy kalmadida..

bu halde birde ik iaile misafirin gelicekmis vallahi kolay gelsi nsana iyi altindan kalkicaksin

ben bir bebeyle ne biryere gidiyorum nede eve kimseyi aliyorum cünkü toparlanamiyorum

hicbirseyi tam yapamiyorum.

ecemim hem geçmiş olsun hem de allah kolaylık versin canım ya .. evde çocuk hastayken birde üstüne kalabalık misafir ben yapamazdım şahsen .

sağol çilek lellal
çok zor ama ne yapalım
vallahi çorba yer tavuk yer kuru fasülye pilav makarna
küçükken her şeyi yerdi daha peynirin zeytinin tadını bilmez zorlayınca hemen kusar
inan evde olmayan peynir çeşidi yok ama yemez
çok zor inanın

sagligi iyi olsunda napalim ecemim bosver gerisini canim..

ayy ben yogurt corbasini hic sevmem hicte yapmadim.ama yesil mercimek agir gelmezmiki?

bize bile bazen fazla geliyor belki gaz sorunu olur..

ecemim sana da geçmiş olsun canım benim allah kolaylık ve güç versin sana canım

valla ne olduğunu ben de tam bilmiyorum hatta bir ara kalp krizinden bile şüphelendim, ama sanırım üşütmeyle alakalı bugün halsizlik var sadece, ara ara mideme sancılar giriyor sanırım midemi üşüttüm oda tüm vücut fonksiyonlarımı bozuyor geçmezse doktora gidicem zaten bakalım artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…