2008 Kasım Anneleri

çilekcim yoğun ve yorgunum canım, biraz okuyabildim sonrada kuzuyu uyutmaya gittim, onu sallarken kitap okuduğum için biraz uzun tutuyorum sallama işini, deniz lokum nasıl bu aralar?

herkesler iyidir inşallah, beyazmelek aklımda kalmış canım bende dün okulda senin gibi oldum benim belli ama tansiyonum düşüyor, yorgunluk ve uykusuzluk sebebide, geçmiş olsun canım

gunaydın gunaydın gunaydın kasım annıslerı
bır 23 nısan sabahı daha ıse geldım ama erken cıkıcam ınsa allah
yetıstırmem gerekn bır dosya var onu halledıp gıdıcem oglusu mıncıklamaya

dun gece benım kuzu rahatsızdı
arkadasıma da gıdemedım bebek gormeye cunku benım gıdecegım saatte evlerıne gıtmek uzere yola cıkmıslardı bende evıne gıderım dıye hıc trafıge cıkmadım
dun annemın kalabalık mısafırı vardı sanırım kuzuma nazar degdı kı gece sebebsız bagırma nobetlerı vardı
en son 3'te nobetı kocıse devrettım artık halım kalmamıstı

elıfsevde kara uzumun cok tatlı maasallah canım

beyazmelek ve ecemım sızlere ve bebıslere de gecmıs olsun canlarım

zeyna kafa benım faceım yok kı sımdı ben nasıl ızleyecegım vıdeoyu
ama bu olmaz kı

cılek bende yogurt corbasını hıc sevmem ama bu corbanın konyaya has bır corba oldugunu bılmıyordum

denızanası gecmıs olsun canım
ıkı ara bır derede kıtap okuma askına hayranım keske bende yapabılsem

eylul hakıkaten arkadasın cok cesurmus
ben banyo yaptırdıgım un hıc dısarı cıkarmıyorum kı bu daha 20 gunluk bır bebek
yawww ben mı gec ıyılestım ben 20 gunlukken falan zor oturuyordum dıkıslerım yuzunden gezme falan hakgetıre

julı, dark, seda ve azodan haber alan var mı

günaydın hatunlar bi,zim tören iptal oldu beklenen son bizde erkenden kalktığımızla kaldık kocişte işe gitti mecbur tekrar neyse iyi oldu fatih çok üzüldü ama ağladı aman boşver dedim giyinirsin bize oynarsın bebem benim yaa

çilekcim yoğun ve yorgunum canım, biraz okuyabildim sonrada kuzuyu uyutmaya gittim, onu sallarken kitap okuduğum için biraz uzun tutuyorum sallama işini, deniz lokum nasıl bu aralar?

iyi canim nasil olsun iyice fena olduu kucakta zor tutuyorum.bi cocugun hic durmadan heryerti kipirdarmi yahu:)=

anliyorum canim calisincada zor oluyordur sana,lokumu öp bizim icinnnn..

cılek bende yogurt corbasını hıc sevmem ama bu corbanın konyaya has bır corba oldugunu bılmıyordum

minigim gonyalilar cok yer bu corbayi,dügünlerde bile ilk siradadir.

günaydinnnnnnn herkeze,23 nisan bayramimiz måubarek olsunhihoyyyt saka biyana kutlarim herkezin bayramini.

mmfcim üzülmustr cicukya onca hazirlanmislardir..

günaydınnn hanımlar,
benim oğlanlar bugün çok erkenci 7 de kalktık amayatakta oyalandık biraz.. 23 nisan çocuk bayramı ya hissettilermi yoksa..:))
bu arada büyük çocuğu olanların 23 nisanı kutlu olsun...
maytabım üzüldüm oğluşuna ama hastya olmasındansa törenin iptal olması daha iyi boşver.. hava soğuk yağmurlu bugün..
elifcim oğluşun çok tatlı çıkmış maşallah...
bende şimdi kahvaltılarını verdim eşim açınca burayada bir selem verim dedim..
hadi ben kaçıyorum yine kendimize kahvaltı hazırlayacağım...
görüşürüz şekerler..

bende oğlana kahvaltıda yumurta verdim attıı ağzından peynir verdim attı ağzından mikroskobik yaa vallahada mikroskobik sabrımı deniyo kesin
hem sofraya gelmek istiyo hem yemiyo dün akşam sofrada zeytin yağlı fasulye vardı yaladı yuttu bayıldı valla iskender vardı onunda yoğurtla sosundan verdim onuda yaladı yuttu sabah ona çorba yaptım 1 kaşık un kavurdum 1 bardak su ekledim 1 kaşıkta ince bulgur koydum ve yoğurt ekledim tadı tuzu yerinde ama bunuda yemiicek kesin bende zeytin yağlı fasulyeyi ezip veriririm veriimmi yok vermiim demi ağır gelebilir puff yaa

kizlar benim lokumun vücudunda kirmizi kirmizi noktalar oldu daha cok kafasinda ve kollarinda.sanirim yumurta alerji yapti kusuma.

günaydınnnn
en başta biz miniklerin daha sonra bizden daha mini bebelerin 23 nisanı kutlu olsun hihoyyyt
benim büyük oğlanın gösterisi bugün olmayacaktı
hava raporlarına daha önce bakmışlar onun için 27 nisanda kutlayacaklar
en azından bugün hazırlanıp hüsrana uğramadı yavru kuşum
ama senin yavru kuşun fatihe üzüldüm mmmf kafa
valla eğer bu yaptığını yemezse sen genede dene fasulyeyi
belkim çocuk artık kendini büyümüş hissediyordur neden uğraştırıyon onu bebe mamalarıyla
o mikroskobik değil paşa paşa
bende akşam 3-4 kez bamyaya ekmek banıp yedi ki bizim yemekler acı olur daha yokmu diye çırpındı ama maselef yoğurduyla yetinmek zorunda kaldı
sabah il kahvaltımızı yaptık umarım hep böle iştahlı yer
5-6 tane bebe büskivisi çeyrek yumurta sarısı beyaz beynir tuzu alınmış ıhlamurla yaptım yedi
ben olsam yemem ya neyseeeee gamyoncuiremsu

elifsevdecim maşallah tosununa abi olmuş kızlarına tam erkek

kalimerocum senin bebeye kesin nazar değmiştir bol bol okusaydınız
Allah kem gözlerden sakınsın
video buraya eklenmiyor dimi sayfaya yani bileniniz varmı?

çilek kafam kesin bebene yumurta dokunmuştur bi gün ara ver ve bence gün aşırı yumurta ver ben ilk oğlumda onu çok yaşadım gün aşırı vermek çözüm oldu
yazın dokunma ihtimali sıcak yüzünden daha çok oluyor

bende bugün evdeyim keşke yarın 23 nisan olaydı 3 gün tatil olurdu tam taile alışıcam 1 gün iş sonra gene tatil iş mi yani
neyseki 1 mayıs cumaya geliyo delikafadulden
bende ortalıkta fazlalıkları kullanılmayanları çöp veya verilecek diye ayırıyorum
aman ne kadar çok ıvır zıvır varmış bide bana derler ne kadar boş sade evin
bu evmiiii şakacılar dolapların içini görmüyorlar
bugün bunları toplarsam c.teside kadınlar gelcek temizliğe ohhh mis gibi bayrama kadar idare eder ince temizlik

geçmiş olsun canım ya bizim kız da bi toparlanamadı bi derdi bitiyor biri başlıyor.ruyanı bilmiyorum ama çok etkilenmişsin boş veeeeeeer rüyü de geç

[ur l=http://www.glitterfy.com/] [/url]

bakalim olmusmu tombik oglum benim

olmuş olmuş hemde çok tatlı olmuşşşşşşşş

mucizee kafaaa cani mtopraaaamm vallahi hic yiyemem ben yavv,hem biz cakma gonyaliyiz ehuehuehu

zeynaaaaa o yigit sebegini varyaaaa yalarr yutarim ben masallahhh sipama..

ayricaaa topraaaam gel arkadas olak senleeee facede:)

olakda nasıl olak

ana çilek ne diyon hemşerim çakma konyalı nasıl oluyor.....

zaten sende dün iptal olsun falan diyodun dua yerine geçti demekki mmfcim.ama fatihcik üzülmuş.bizim zamanınmızda iptal falan olmazdı valla ya dona dona töören yapılırdı yada okulun içinde koridorlarda bişekilde olurdu.

:çok üzgünüm: oooooofffffff ya ne sıkıcı bir hava var buğun.zaten canım sıkılıyor havada üstüne tuz biber oldu.kızımın kulağı ağrıyor.ve memeyi red ediyor.kesinlikle emmek istemiyor.memeye koydummu başlıyor ağlamaya netten araştırdığım kadarıyla kulaklarrından olabilirmiş,hafta başında grip olmuştu kulağına vurdu demekki.ya memeyi bu bahaneyle bırakırsa diye korkuyorum,inş bırakmaz.ama sütte nedense giderek azalıyor.cumartesi kontrolumuz vardı bu güne aldık.bakalım dr ne diycek.belki aşıda yapmaz,offffffff ya bu havalar bebeğime hiç yaramadı.hangi hava yarardıysa sanki.senağlama

geçmişolsun mucizecimm inşallah çabuk atlatır
valla hatırlıyorumda bide kısa çorap zorunluydu totomuz donardı törenlerde hem bizim zamanımız da kar tatilibilem yoktu şimdikiler nazlı miirim:)))))))9
juli kafam dünürüm görüşemez olduk nerdesin yaws

yavvvv esas gonyali degülük yav,baba tarafi göcmüs gelmizz yan komsudan anamda beysehirli :))))))

vakti zamaninda cok yasamislar gonya sillede ondan gonyaliyim didim:)))

uff bugün bi giciklik var üzerimde hayirlar ola.

Şunlara bak ya bi gittik biri iskender sıkıştırıyo çocuğa öbürü bamya. Ne ediyonuz beee :))))

Özledim sizi hepiniz iyi mi, haydee hop eller havaya, bayram da iptal edildi. Sizin için üzüldüm ama kocam ateşli çok hastaydı onun için çok sevindim doğrusu.

Siz kebaplara başlarken biz hala anne sütünden başka bişey yemiyoruz iyi mi :)) Okula başlayacak neredeyse valla. Elma suyu veriyorum arada sadece.

Kaç gündür işler çok yoğundu. Hala da yoğun. ışten çıkan birileri oldu yükler arttı. Süt sağmaya bile zor vakit buluyorum bu arada. Bir tek Azo'yla konuşuyorum telefonda.

Bu akşam Kayseri'ye gidiyoruz Pazartesi günü döneceğiz. Şansımıza hava da hep yağmurlu olacakmış. Neyse atarım artık böcüğü Erciyes'te karların içine. Alışsın memleketinin havası. Benim memleketim yok bari kızımın olsun :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…