2008 Kasım Anneleri

benim kızın yıldızı çok düşük bir dışarı çıkıyor geliyor sonrasında felaket bize kök söktürüyor resmen okuyup üflemekten helak oluyoruz.
dün annemle salı pazarına çıkmışlar annem diyorki her gören şööölee bir baktı kıza tabi akşamında bize olan oldu gece 1 de zor uyuttuk ama öle böyle değil nasıl kötü ağlıyor içim acıdı resmen onun ağlamasına gece de sürekli uykusundan ağlayarak uyandı hiç böyle yapmazdı anlayacağınız zor bir gece oldu bizim için

:1shok: :1shok: :1shok: salı pazarı mı
ıyı cesaret canım yaa
hava zaten mevsım gecısı sebebıyle hastalık sacıyor bır de ustune salı pazarı
bence ozellıkle bu havada hastalık kıstan daha agır gecıyor
onun ıcın bu donemde daha da dıkkatlı olmak gerekıyor dıye dusunuyorum
bır de bızım sebekler gulucuklerıyle ılgı toplayıp nazar alırlarken daha da katmerlı olur canım
bol bol okumak lazım bız arkasına dogru nazar ayetı taktık yakasına ama yıne de nazar alıyor

şaka yapıyorum güzelim
yoksa Allaha şükür aynalarda senin dediğini diyo
bu konuda güvenim tam kendime
sana takılıyorum ben
yoksa bu kadar minik güzel ve genceciksin 1 çocuk annesisin
seni yılın en tatlı en minik en çıtır annesi seçiyorum
gelinlerimle yarışmaya gelince Allahım beni mmmf karusunun cevriyesine çevirmesin ama
sanırım yarışırım :lepi:

kalimero çok güzelsin canım oğlunlada çok yakışmışsınız
çilek benim kızımda 5de yaptı aynı şeyiii yemek lazım onlarıııı
lelal nazar boncuğu tak duru kızımıza ben çok korkarım nazardan

yedik ama uykusuda acilmasin diye cok hirpalamadim hoss zaten acikmis uykusu..

ciplak ayakla uyutuyorum ben 2 gündür,uyanip uyanip ayaklarina bakmaya calisiyor:)))

ayyy kalimerooo bunlar tam lokum,artik dislerim aciyor sIkmaktan:) yoksa isircam bunu ben.

mmf cevrisin formu yerinde anlasilan okuyup üfürdügüne göre:)

günaydın kızlar ben geldim

lelalcim nazar oluyordur yavrum yaa çitlembik o çok tatlı maşallah bir nazar boncuğu tak hep dursun üzerinde sürekli okuyup üfleyin. ben dışarı çıkmasa bile oğlumu hergün okuyorum babamıza da okutuyorum sabi çocuk bunlar annenin babanın bile nazarı değermiş bazen.

az önce iş teklifi aldım kızlar gerçi buna tam iş teklifi denemez ama ek iş teklifi desek daha doğru olur kaydirigubbakcemile3 bir sürücü kursunda davranış psikolojisi derslerine girmem isteniyor ayda bir yada iki akşam en fazla, onu da benim istediğim günlere ayarlayacaklar. Girdiğim ders başına 40tl verecekler harçlık çıkar en azından eşimle bir görüşeyim dedim ama onun da hayır diyeceğini sanmam sevdim yaa fena değil gibi geldi siz ne dersiniz sositososito

yoksa bu kadar minik güzel ve genceciksin 1 çocuk annesisin
seni yılın en tatlı en minik en çıtır annesi seçiyorum
ay bana bırseyler oluyor
ayaklarım kesıldı bırden basım donuyor ya ondan herhalll

kalimero çok güzelsin canım oğlunlada çok yakışmışsınız
tsk ederım canım a.s.

ayyy kalimerooo bunlar tam lokum,artik dislerim aciyor sIkmaktan:) yoksa isircam bunu ben.
ısır canım ona da alıssın
kocam gıbı konustum ama benım kocıs canını yakmadan ısırıyor alıssın dıyor
yıyorum senı dıye 1,80 lık herıf yuvarlanıyor yerlerde

kalimerocuğum hadi birkez daha koyuver sana zahmet bana eziyet bir görüverem o gül yüzünü kaydirigubbakcemile3

lavinyacım bu kız aynı sen yaa nasıl becerdin sipariş etsen bu kadar olur yani sırnaşık şey

herkes öyle söylüyor beyaz meleğim ve bu beni çok mutlu ediyor ama biraz babamızıda andırıyor.teşekkürler canıma.s.
lavisim yine süpersin canim..
sağol canım süper olan sensin

ya bu resimin direk gözükmesi için hangi linki seçeceğim ben yaaa

kalımerocum ben dogdugundan berı duruyu sakınmadım dısarı cıkarmaktan falan bu onun 3. veya 4. pazar tecrübesi :))
üzerinde ise 1 nazar boncuklu ayetel kursi 1 masallah birde nazar boncugu var :)) abarttım belki ama hepsi beraber gül gibi duruyor ama yok yani nazarla başa çıkılmıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…