- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #27.821
kalimerocuğum hadi birkez daha koyuver sana zahmet bana eziyet bir görüverem o gül yüzünü kaydirigubbakcemile3
kalımerocum ben dogdugundan berı duruyu sakınmadım dısarı cıkarmaktan falan bu onun 3. veya 4. pazar tecrübesi :))
üzerinde ise 1 nazar boncuklu ayetel kursi 1 masallah birde nazar boncugu var :)) abarttım belki ama hepsi beraber gül gibi duruyor ama yok yani nazarla başa çıkılmıyor.
lavıs kızına da sana da maasallah canım
:1hug:
oyy canım benim çok teşekkür ederim çok mutlu oldum çok tatlı çıkmışsınız oğlunla beraber, benim üniversitede bir arkadaşım vardı ona çook benziyorsun bir an o sandım valla yoksa o musun kız kaydirigubbakcemile3
tsk ederım canım
bılmem kı belkımde olabılırım ama ben yurt dısında okudum canım kaydirigubbakcemile3
ayyy düşünsene kız bizde cevriye olcezzz :bbo:neyünüzü kıskanacam zeyna kafaaaaa sendekilerden bende de var 2 gelinde ben alıcam allahın izniynennn
kocamla telde konusuyorduk
basımın donmesının nasıl oldugunu falan sordu
neyse konusmanın ortasında bana bız ne zaman ıkıncı cocugu dusunucez dedı :1shok:
Hıcccc dedım
cok cıddıyım ben aralarının fazla olmasını ıstemıyorum ne zaman ıkıncı olucak dedı bana yıne
sankı gunler cuvala gırdı acmıs bana telde ne zaman dıye souyor yawww
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?