2008 Kasım Anneleri

canım ben bıraz evhamlıyım sanırım
dısarı cok sık olmasa da cıkarıyorum ama pazar mumkun degıl
ben ıstesem kocam kesınlıkle musaade etmez
zaten annem kımmm pazara gıtmek kımmmm
ama ben kendım gıtmek ıstıyorum pazara
sırf gezmek bırseyler almak ıcın

oyy canım benim çok teşekkür ederim çok mutlu oldum çok tatlı çıkmışsınız oğlunla beraber, benim üniversitede bir arkadaşım vardı ona çook benziyorsun bir an o sandım valla yoksa o musun kız kaydirigubbakcemile3

lavinyacım babasını bilmediğimiz için sana benzetiyoruz

benim oğlumda mesela yoğunlukla babasına benziyor ama benden de bişeyler almış babasını tanımayanlar bu sana çok benziyor falan diyorlar, babayı görünce tamam vazgeçtik bu aynı babasıymış diyorlar sırnaşık şey hakikaten bazen evde babasının kucağında oturuyor ikisinin bana bakışları aynı fabrika çıkışı gibi bu kadar olur yaa kaydirigubbakcemile3 ben hep kız olursa bana benzesin erkek olursa babasına demiştim sanırım allah duamı kabul etti, ama birazda benden almış yaa mutlu etmiyor desem yalan olur alkisalkisalkis

lelalcim benim oğlanda öyle 20 günlükten beri dışarıda çarşı pazar heryeri gezdi yavrum bişeyde olmadı allaha şükür ama bende nazar boncuğunu mümkün olduğu kadar unutmamaya çalışıyorum ve her akşam felak-nas-ayetel kürsi ve ihlas surelerini mutlaka okuyorum çok inanırım böyle şeylere çünkü :Saruboceq:

tsk ederım canım
bılmem kı belkımde olabılırım ama ben yurt dısında okudum canım kaydirigubbakcemile3

kocamla telde konusuyorduk
basımın donmesının nasıl oldugunu falan sordu
neyse konusmanın ortasında bana bız ne zaman ıkıncı cocugu dusunucez dedı :1shok:
hıcccc dedım
cok cıddıyım ben aralarının fazla olmasını ıstemıyorum ne zaman ıkıncı olucak dedı bana yıne
sankı gunler cuvala gırdı acmıs bana telde ne zaman dıye souyor yawww

minigim seninkisi pek bi hizli cikti:) benim esimde hep aralarinin az olmasindan yana,ama ben istemiyorum..

Deniz lokumum enaz 4 olmali bence ama babamiza kalsa o hemen istiyor:))

aklimero seninki kafayı yedi heralde, hele bir de telde soruyor yangından mal kaçırır gibi
benimki desen sanki çocuğu kendi doğurmuş gibi bir daha çocuk yapmamak için türlü bahaneler buluyor ama şimdilik bu da benim işime geliyor

ılk dogumumun sıkıntılarını atamamısım daha uzerımden ama gercekten sankı yangından mal kacırıyormus gıbı ne zaman dıyor
bır de telde soruyor yawww

ben ıkıncı dusunme konusunda cok kararsızım
kardessızlıkte ogluma haksızlık olur dıye dusunuyorum ama benım ıcın cok zor

Kalimerocum aynı kararsızlık bende de var hem istiyorum hem istemiyorum sakal bıyık hesabı neyse bakalım biraz daha zaman geçince belki fikrimiz netleşir, ama ben öyle hemen düşünmüyorum aralarında biraz yaş farkı olsun çok önemli değil bence birinci çocuk çocuk benmerkezciliğinden kurtulmalı önce o da zaten 6 yaşını buluyor

çilekcim doğru mu diyorsun yaa çok üzüldüm haberlere falan hiç bakmamıştım bir bakayım şimdi

selam kızanlar nasılsınız bakiim ben kızıma çorba yaptım şimdi onu yedirecem
dün kaynanayla ilgili bi yanlışlık yapmışım 74 görünümlü 55 değil 55 görünümlü 74 yaşında
lavinya ve gülbeşeker çok güzel çıkmışınız hepinizde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…