2008 Kasım Anneleri

canım yaa hep aklımızdaydın bugün hem orda olman hem tek olman Allah yardımcın olsun arkadaşım benimm

sağol canım..allah hepimizin yardımcısı olsun..aylardır kendimi yoğunluğa öyle kaptırmısım ki dün akşam ki korkudan sonra kendimi biraz sorguladım..allah herşeyin hayırlısını versin..unutturmasın birşeyleri...benim hatırlamamam vesile oldu..ne bileyim işte böyle şeyler...

aslında farkındayım dilekçim
zor zamanlar geçiriyoruz çoğu zaman hepimiz
ama bişiler paylaştıkça azalır bunu sende çok iyi b liyorsun
bende burda bazen yazıyorum
sonra üzülüyorum neden yazıp insanlarıda sıkıyorum
ama sonra bana destek çıkan benimle bazen aynı şeykeri yaşayan arkadaşları gördüğümde
hayat tek bana oynamıyo beni sıkmıyor anlıyorum
hele fazla belli etmesemde
HAYAT BENıM SABRIMI DENıYO bu sıralar
şükrediyorum Allahıma
acı vermesin dert vermesin

ben geldim şekerler.

diloksum geçmiş olsun depremmi olmuş?Hiç haberim yok dünyadan ya.
bende dışardaydım bugün en sevdiim ablam hastaydı ona gittim.

zeynacım nasılsın şeker.

gülbeşeker maşallah canım seninkilere boy boy ne güzel.
senin kızda benimki gibi keltoş :)))

amin canım allah hepimize yardımcı olsun..

ben de sıkıntımı derdimi vs.. burada paylaşıyorum sizlerle..hem de çok isteyerek..ama son zamnalrda tam tunayı düzene girdi diye sevinirken diş çıkarması yok ateşi yok yememesi yok uykusu...çok yoruldum..inan buraya da yazmaya kalkınca sanki o günün sıkıntılarını yine yaşamış gibi oluydum son günlerde.o nedenle girip yazamadım..canım sıkılmıştı çünkü..geçmişi okuyup muhabbete de katılamadım o nedenle yazamnadım..yoksa tabi ki b en de hepimiz gibi buarad deşarj oluyorummiyi ki burası var diyorum..öptüm seni..

dark canım hoşgeldin..evet oldu ama iyiyiz çok şükür..hissetmedim..sen nasılsın..okul yoruyordur..düşünmek bile istemiorum ..neyse hadi az kaldı..

karneler ne zaman veriliyor canım..bir de birşey rica edeceğim senden ..unutmazsan eşine sorar mısın...ücretsiz izni kesip aynı gün rapor alabilir miyim..

hoşbuldum öncelikle,
iyiyim canım,sizinde iyi olmanıza sevindim.

haziranın 12 sinde kapanıcak okullar.
1,5 ay kaldı.

ben bu hafta raporluyum canım,adanadayım annemle geldim 23 nisandan sonra.

okul ve ceren çok yoruyor.Okulsuz tek başınada yoruyor ceren.

bizimde bebeklerimiz çok zor napalım canım.biraz daha büyürlerse inş. rahatlicaz.

eşime sordum,1 hafta felan önceden yazsın dilekçesini şu tarihte göreve başlamak istiyorum diye.anca yetişiyor yazışmalar dedi.
başlayınca aynı gün sevk alıp rapor alabilir dedi.

teşekkür ederim canım..ben de haziranda gideceğim..20-25 gün sonra tayin yerimiz açıklanacak..eğer kıbrıs çıkarsa orada ücretsiz izine ayırıyorlar öğretmenleri..dolayısıyla bu yıldan kalan 15 günlük raporum boşa gider..ben de eğer kıbrıs çıkarsa gidip izin alacağım ve ev toplayacağm ve geri döneceğim..yanımda gelebilecek kimse yok...bırakabileceğim de kimse yok orada..eşimde haziranın sonuna doğru gelip bizi yolcu edip eşyaları gönderecek..çünkü biz evi tam toplamadan dönmeliyiz..tuna olduğu için..

ama kıbrıs olmazsa ne yaparım bilmiyorum..sanırım izne şubat tailine kadar devam ederim..bir bakıcı bulana kadar ..yeni bir çevrede de bakıcı bulmak zor olsa gerek..hayırlıısı bakalımm

slm kızlarrrrrrrrrrr ben geldim
hepinizi çok özledim tv mizi aldık çok şükür notebookta teyzemin kızıznda milattan kalma bi notebook vardı onu aldık zor kullanımı ama alana kadar idare edicem artık evimizi sigortalatmaya karar verdiik yeni tv ve bilgisayar olunca evde aklımız kalıcağına sigorta yaptıralım dedk allah kötü insanların şerrinden korusun hepimizi hala üstümden atamadım annemide alıp eve döndüm düzelene kadar bende kalıcak eşimn uykusu ağır o yüzden alışana kadar annem bende kalıcak buarada oğluşum annemlerde orda burda kalırken grip oldu yavrucak burnu tıkalı arada mümüklerimiz akıyo öle olunca komk değl bliorum ama bana komk gelio yiyesim gelo onu çok şeker dişlermizde çıktı iki alt ki üst bende durumlar böle canlarım ee sizlerden ne haber

sağol darkçımçok uzak kaldım kkdan çok özledm yaaa buaralar annem bende anlarsınız ya nete kızıo akşamları uğrarım yanınıza hepinizi kocaman öpüyorum iyi gecelerrrrrrrrrrrrr

gülbeşeker maşallah oğluşlarına ve kızçene..
sedacım geçmiş olsun oğluşuna...
dilekcim tekrar geçmiş olsun ben hisetmedim eşim hissetmiş söylemedi bana. tekrarı olmaz inşallah..
darkcım kızının çizelgedeki resmini her gördüğümde yiyesim geliyor çok tatlı yaa maşallah..
bende yatmadan dolanayım biraz..
iyi geceler şekerler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…