2008 Kasım Anneleri

ben geldimmmm
kalimero eşine çok güldüm valal bende kızım 4 yaşındayken felan düşünüyorum tabi rabbim nasip ederse
gülbeşeker ablacım maşallah cücüklerine ne güzel 3 tane yavru doğurmuşsun allah size bağışlasın ve paylaşımın içinde çok sağollllll
mmf canım sen demesen haberim olmayacak şimdi baktım nette çok üzüldüm yaaa kalleşlerin yaptığına bak nice çocuklar babasız anneler babalar evlatsız kalıyor en yakın zamanda bitse şu terör ama bu hükümetle çok zor çokkkkk(((
seda canım sende hoşgeldinnnnn özledik seniiiiii

öğle arasına gittim oğluşumu doyurdum oynaştım uyuttum geldim. bırakmaya kıyamıyorum işte ama uff hergün aynı şeyler :çok üzgünüm:

gülbeşekercim yeni gördüm fotoyu çok güzel çıkmış çocukların maşallah ama ne yalan söyleyeyim en çok büyük oğluna bittim maşallah o ne yakışıklılık öyle yaa allah bağışlasın hepsini

ıcımdekı tatlı ıstegını dındıremıyorum cokacimcoook

valla aynından bende de var bir tane hamileyken canım çok tatlı istiyordu doğurdum, çocuk 6 aylık olacak neredeyse hala tatlı isteği devam ediyor

kızlar yaa şaka maka ilk yarı yılımız bitiyor vallahi tabi önceden bitenler var nasıl geçiyor günler su gibi yaa 5 mayısta şöyle bir pasta alsam diyorum öyle eğlencesine üstüne de yarım mum kaydirigubbakcemile3 acaba yapsammı ki hihoyyyt

bu aradaaaaa 10 mayıs çok özel bir gün bizim için ilk anneler günümüz alkisalkisalkis

evet dun gece aklıma o geldı bakalım bızım kocısler bıze hedıye alacaklarmı bebısler adına
gecen yıl bızım beyın aklına gelmıstı ve almıstı hamıleyken ama bu sene aklına gelır mı bılmem

kalimerocum ben valla saldım çayıra mevlam kayıra :) tabıkı kızım için çıkarken falan endişelerim oluyor acaba ölemi yapsam bölemi yapsam diye ikilemde kaldığım çok oluyor ama kendımı olabıldıgınce rahat olmaya zorluyorum bırde benımde kocam çok pipirikli aslında biraz da dengesiz kız için ne zaman nerde nasıl davranacağı hiç belli olmuyor ama alıştım bu durumuna ..
annem beni pamuklar içinde büyütmüş resmen ama ne olmuş 1 yaşına gelmeden zature alerjik astım bronşit ve senelerce süren hastalıklarım o yüzden ben daha rahat davranmaya çalısıyorum.

sedoşcum özledim ben seni hemide çoookkkkk

ay benim bücür oturmuş koltuğuna adam gibi ; çizgi film izliyor bide gülüyor delimi ne :)))

geçen sene benim kocişin de aklına gelmişti ama hediye almamıştı bu sene ne yapar bilmiyorum eve hediye dergileri falan bırakıyorlar anlasaın diye gözüne gözüne sokuyorum ama umarım anlar :jeyyar: yoksa artık gerisini bilmiyorum kötükedihüso

TEŞEKKÜRLER..
CÜNEYT DE YANIMDA O DA OKUDU YAZDIKLARINI
sırnaşık şey

off cok basim agridi,niyeki yaa?

daha benim dogum hediyem bile almadi yazi bekliyoruz habire,kaldiki anneler günü hediyesi..

hatirlar insl.gidip ecis bücüs bisiy almasa bari:))))))))))))))))))

cünkü benim kocamda hediye almakabiliyeti yok ve bende bunu kabul ettim artik.

ne hediye alsa tam bir fiyasko oluyor.

ayıptır söylemesi kayınvalidem bi sütlaç yapmıştı köy sütüyle muhteşem ben 3 kase yedim çok utanıyorum
hatta kızımada verdim 3 çay kaşığı bayıla bayıla yedi kaşığı çekiyorum ağzından ağlıyor sıpa

benim kocişimde önce almamıştı doğum hediyemi ama sonradan çok güzel bir küpe aldı istediğimin bir küçüğü ama olsun yinede çok güzel
birde yağmur 4 aylık mıydı neydi doktordan sonra avmye gitmiştik avmnin kapısında biz bi kapıştık bende sinirlendim ondan ayrı kızımla gezdim 3 saat aradı açmadım sonra karşılaştık elinde bi poşet ben anladım tabi ne olduğunu bana mont almıştı beğenmemiş gibi yaptım ama harikaydıı :)))ben hediyemi bekliyorum valla hele bi almasın yerim onu yerrrr:mymeka:Çok üzgünüm çoook
kaynım geçen sene eltime kızı adına kahve fincanı almıştı çok gülmüştük anlamayan anlamıyor ne yapacaksın kaydirigubbakcemile3

benimkide hediye özürlüsü
kaç kadın var kendi hediyesini seçip sonra gidip alan :çok üzgünüm:
eee yuhhh laviş tencereyi yeseydin
kızım tut boğazını yaz geleyooo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…