- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #28.061
BEYAZMELEKCİM bence oralar mikrop yuvasıdır hergün 50 tane çocuk oturtuyolar oralara ağzını sürüyo
elini sürüyo kimine yürüyen bebelere ayağıyla bastırıyolar ben avm de çalıştım bi süre marketinde aynen böyle şeyler oluyordu
hemde sizin gittiğiniz markettendi
o yüzden ben oralara oturtmayı çok sağlıklı bulmuyorum canım benim fikrim en azından
ecemim çok geçmiş olsun canım
ecemim geçmiş olsun bu halsizliğin içinde hala misafir kabul edip koşturabiliyorsun ya bravo valla sana.
geçmiş olsun ecemimcim hastasın söylesen görümcenlere genede gelirlermi
bu arada kızının doğum gününü kutlarım canım nice sneelre
ayy kızlar söylemesi ayıp az önce tuvalate gittim bir baktım ki regl oluyorumay çok fena oldun elim ayağıma dolandı panik oldum ne yapacağımı şaşırdım ilk defa regl olan genç kızlar gibi hissettim kendimi, regl olmam normal dimi yani yavaş yavaş düzene girecek mi demek oluyor bu hihoyyyt
ecemim geçmiş olsun canım benim dikkat et kendini, kızının da yeni yaşı hayırlı olsun güzeller güzelini öp bizim için a.s.
teşekkür ederim arkadaşlar
canım görümcemler kayseride oturuyorlar burada eşinin bir akrabasının düğünü varmış ona geliyorlar bizi çok sever gelme diyemem zaten zor olacak ama yapabileceğim bir şey yok
aslında benim bu halimi görünce zaten yardımcı olur bana bir şey yaptırmaz ama ne olursa olsun ev sahibi olunca oturamıyorsun inşallah düzelirim yarın akşama kadar
bugün bakıcı teyzemizden rica ettim yarının yemeklerini yaptı sağolsun
oğluşum sağolsun b. teyzesindeyken uyuyor biz gelince cin gibi ayakta hep kucak istiyor özlüyor herhalde...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?