2008 Kasım Anneleri

selam kızlar sabahtan derslerim vardı ancak gelebildim geçimişi bir okuyayım dedim vallaha bir saattir onun başındayım amma kaynatmışsızınz haa öncelikle aklımda kalanları yazayım

kalimerocum ve çilekcim 6. ayınız kutlu olsun canlarım

kalimerocum tekrar geçmiş olsun iyi olmuş doktora gittiğin

mmmfcim sizede geçmiş olsun yaa hiç kıyamamıyorum kuzulara böyle hasta oldular mı

gülçiçekcim ben regl olmadım henüz ama olsamda emziririm heralde ne gibi bir sakıncası olabilirki

julicim hoşgeldin sende iyi olmuş gezmişsin kayserilerde

denizanasıcım sende özlettin kendini hoşgeldin canım KPSS ye henüz başvuru yapmadım önce bankaya para yatırmamız lazım bunun için de önce maaşı almamız lazım

oğluşumun fotosu için güzel yorumlarınıza ayrı teşekkür ederim,

asortiecim neden alışveriş sepetinin içine asla oturtmam dedin anlamadım benim bilmeğim bir zararımı var yoksa

bunun dışında lelalcim ve pirayecim yeni evleriniz hayırlı olsun diyelim ben de şu istediğim evi tutabilecek miyim bakalım

başka başka lavinyacım,zeynacım,eylülcüm, dilokscum ve ismi aklıma gelmeyen tüm arkadaşlar hepinize tekrardan merhaba

biz allaha şükür iyiyiz bir problem yok, bugün sabah dersim var hazırlanıyorum oğlan kalktı emzirdim biraz oynadım falan tekrar uyuttum annem aradı kızım biraz geç kalıcam hastayım diye ee benim de dersim var ne yapıcaz eşimin dersi yoktu seni bırakıp döneyim dedi ee çocuk ne olacak o kadar da dalgın ve güzel uyuyorki uyandırmaya kıyamadım eşim dedi ki hadi 10 dakikada atıp geleyim bişey olmaz inşallah dedi ay kabul ettim evden çıktım ama o kadar kötü oldun ki eşim eve dönene kadar ya uyanırsa bişey olursa falan diye dualar ettim meraktan derse başlayamadım sonra eşim mesaj atmış aşkım çocuk mışıl mışıl uyuyor diye, bir kez daha işimden nefret ettim, zaten nefret edecek yer arıyorum, aksi gibi bugün de bizim nazillinin büyük pazarı var her yer tıklım tıklım, bir de dünkü şehitlerden birisi nazillidenmiş yaa onun cenaze hazırlıkları var trafik o kadar sıkışıktı ki sinir oldum yaa burda herkes üzgün mutsuz yaa ölen şehitlerimiz için işte az sonra ikindi namazından sonra kalkacak cenaze

ay beyazmelekçim ne cesaret kız
ben bırakıp aşağıya çöp atmaya gidemiyorum

ölenlere ben de çok üzüldüm
akşam haber vakti yemek yiyorduk çıktı
o analar babalar valla yemeği yiyemedim acımdan
Allah nasıl biliyorsa öle yapsın onları

selam kızlar nabersiniz ben temizlik yapmaya çalışıorm şu kız uyusa artık gündüz hiç
denecek kadar az uyuyo yaa beni deli ediyoo herşey yarım kaldı

bu arada cep tel faturam 80 tl geldi yaa t ile başlayan tel.şirketi var ya bir ay iki gün bedava şeyi çıkardı
40 tan fazla gelmeye faturam artık 70 ten az gelmez oldu kampanya bitince sözde iş yaptık bizde
bedavanın acısını sonradan çıkarıyolar yaa olacak şey deil

zeynacımö valla nasıl cesaret ettim ben de bilmiyorum çocuğunu öyle evde bırakıp gidenlere kızıyordum böyle haberlerde falan duyuyoruz yaa işte mecburiyet böyle yaptı seneye de burada kalırsam bu civardan bir eve taşınacağım valla olmayacak böyle
şehitleri de sormayın yaa aynı şehirde olunca daha da fazla yaşadık acısını biraz önce yandaki caddeden geçtiler siren sesleri falan için çok kötü oldu yaa biz böyle ne zorluklarla büyütelim yavrularımızı elin adamı gelsin kıysın canına insanlık mı bu yaa

aynen öle asortie benim kocişde yaptırdı batırdılar leynn kocamı 78di sözde 120 geldi kapattırmak istedik müşteri temsilcisi bir sürü dil döktüüü ben kontörlü kullanıyorum valla çok da ii oluyor ayrıca

ben oglusa gıttım geldım
beyaz melek cok cesur gordum senı
ben uyurken bıle olsa evde yalnızken banyoya bıle gırmıyorum
hatta tuvalete bıle gıderken telsızı alıyorum yanıma ben mı cok pımpırıklıyım yawww
ama benım cok uzun bır korıdorum var duyma ve yetısme sansım cok dusuk

Amaan bugünlük cesurluğum tuttu işte her zaman cesaret edebileceğim bişey değil benim de mecburiyet diyelim işe geç kalıp bu adamların lafının çekmek istemedim bu konularda çok anlayışsızlar güya anlayışlı olduklarını söyleselerde onlarla ağız dalaşına girmek istemiyorum zaten ipleri koparacak yer arıyıroum bari şu yılı sağlam bitireyim

merhaba kızlar
iki gündür o kadar kötüydümki giremedim geçmişe bir bakayım dedim tam 30 küsür sayfa okuyamadım bir ara bakarım artık umarım herkes iyidir
hafta sonu yorgunluğu bende evelki gün çıktı çok kötü ateşlendim eşim hemen doktora götürdü kansızlık + yorgunluk+ üşütme beni mahvetmiş bir sürü ilaç verdi vitamin takviyesi verdi rejimde herhalde beni zorladı bünyem iyice düştü neyseki bu gün biraz daha iyiyim raporluydum dün bu gün okula gittim çok zor geçti çok yoruldum yarında görümcemler gelecek ne yapacam bilmiyorum pazar günüde güzel kızımın doğum günü ona bir şeyler hazırlayacağım inşallah düzelirim
bu arada oğluşta olmadığı kadar huysuz hep kucak istiyor dün gündüz doğru dürüst hiç uyumadı sonra saat 9a gelirken uyuya kaldı dinlenirim biraz dedim saat gecenin 2sinde bir uyandı saat 4:30 a kadar uyutamadım o uykusuzluklada okula gittim şimdi uyudu bende biraz uyuyayım dedim ama ne mümkün gündüz ne kadar uykum olsada uyuyamıyorum
bakalım sizde ne var ne yok biraz geçmişi okuyayım böcük izin verirse

ayy kızlar söylemesi ayıp az önce tuvalate gittim bir baktım ki regl oluyorum :utangac: ay çok fena oldun elim ayağıma dolandı panik oldum ne yapacağımı şaşırdım ilk defa regl olan genç kızlar gibi hissettim kendimi, regl olmam normal dimi yani yavaş yavaş düzene girecek mi demek oluyor bu hihoyyyt

ecemim geçmiş olsun canım benim dikkat et kendini, kızının da yeni yaşı hayırlı olsun güzeller güzelini öp bizim için a.s.

asortie sana soru sormuştum ama görmedin heralde canım demişsin ya benim oğlanın resmine baktıktan sonra ben asla oturtmam alışveriş sepetine diye dedimki niye oturtmuyorsun benim bilmedğim bir zararı mı var :uhm:

BEYAZMELEKCıM bence oralar mikrop yuvasıdır hergün 50 tane çocuk oturtuyolar oralara ağzını sürüyo
elini sürüyo kimine yürüyen bebelere ayağıyla bastırıyolar ben avm de çalıştım bi süre marketinde aynen böyle şeyler oluyordu
hemde sizin gittiğiniz markettendi
o yüzden ben oralara oturtmayı çok sağlıklı bulmuyorum canım benim fikrim en azından

BEYAZMELEKCİM bence oralar mikrop yuvasıdır hergün 50 tane çocuk oturtuyolar oralara ağzını sürüyo
elini sürüyo kimine yürüyen bebelere ayağıyla bastırıyolar ben avm de çalıştım bi süre marketinde aynen böyle şeyler oluyordu
hemde sizin gittiğiniz markettendi
o yüzden ben oralara oturtmayı çok sağlıklı bulmuyorum canım benim fikrim en azından

haklısın canım yaa o konuda sana katılıyorum ama oraya oturup seyretmesi çok eğlenceli oluyor onun için de bizim için de sırnaşık şey arabasıyla gittiğmiz günlerde zaten kendi arabasında gezdiriyorum, oraya oturturkende altına birşey seriyorum örtü gibi küçük bişey, zaten sürekli kontrolümde yalamasına falan asla izin vermiyorum elleriyle tuttuktan sonra da eve gidince kıyafetlert çıkıyor eller falan siliniyor tabi %100 yeterli olmaz ama yine de biraz içim rahatlıyor

ecemim çok geçmiş olsun canım

ecemim geçmiş olsun bu halsizliğin içinde hala misafir kabul edip koşturabiliyorsun ya bravo valla sana.

geçmiş olsun ecemimcim hastasın söylesen görümcenlere genede gelirlermi
bu arada kızının doğum gününü kutlarım canım nice sneelre

ayy kızlar söylemesi ayıp az önce tuvalate gittim bir baktım ki regl oluyorum :utangac: ay çok fena oldun elim ayağıma dolandı panik oldum ne yapacağımı şaşırdım ilk defa regl olan genç kızlar gibi hissettim kendimi, regl olmam normal dimi yani yavaş yavaş düzene girecek mi demek oluyor bu hihoyyyt

ecemim geçmiş olsun canım benim dikkat et kendini, kızının da yeni yaşı hayırlı olsun güzeller güzelini öp bizim için a.s.

teşekkür ederim arkadaşlar
canım görümcemler kayseride oturuyorlar burada eşinin bir akrabasının düğünü varmış ona geliyorlar bizi çok sever gelme diyemem zaten zor olacak ama yapabileceğim bir şey yok
aslında benim bu halimi görünce zaten yardımcı olur bana bir şey yaptırmaz ama ne olursa olsun ev sahibi olunca oturamıyorsun inşallah düzelirim yarın akşama kadar
bugün bakıcı teyzemizden rica ettim yarının yemeklerini yaptı sağolsun
oğluşum sağolsun b. teyzesindeyken uyuyor biz gelince cin gibi ayakta hep kucak istiyor özlüyor herhalde...

Back
X