2008 Kasım Anneleri

benim sıpaya bugün umutsuzca şehriyeli tavuk çorbası yaptım baktım sulu olmuş ekmek doğradım baktım gene sulu olmuş bebelacın çorbası vardı ondan 2 kaşık koydum yaladı yuttu aaaaaaa dünyanın en mutlu garısıyam ben şuan

Bende röflemi yaptım sonunda zaten köklere değmiyormuş kuaförüm hamileyken bile yaptırabilirsin dedi ama ben hamileyken yaptırmazdım.
Lavişcim güle güle giysin Yağmur, buradan aldıysan neresi olduğunu söylersin canım.Bende dışarı çıkınca sürekli kızıma oyuncak ve kıyafet alıyorum.Lcw çok güzel şeyler gelmiş taytlı etekler filan çok şirinler bir bakarsınız.Oyuncak olarak 2 tanesi kızımın çok ilgisini çekti resmini bulursam göstereyim

ben anneme ne alacagıma karar veremıyorum
alısverıse cıkalım mı dedım hayır dedı
benımde aklıma net bır sey gelmıyor daha dogrusu karar veremıyorum

kocıs bana ne alır bılınmez ama bekledıgımı bılıyor
az bucuk bırseyler alır herhalde

mmfcım afıyet bal seker olsun oglusuna sevındım ınsa allah bızım beyde bugunkı yogurdunu da yer de benı sevındırır

dun bız kocısle yemege cıkınca pasam bızım masaya saldırmaya devam ettı ama kendı yemeklerıne burun kıvırıyor

Bunu çok tavsiye ediyorum ayaklarına bakmak istiyor bir tanesi çıngırak diğeri sesli

Buda emekleme arkadaşı süper birşey kızmın çok ilgisini çekti kanatlarını açıp kapatıyor emeklemeye başlayınca dokununca tekrar şarkı söyleyerek ilerliyor

Kalimero ayakkabı çanta veya blüz yüzük, küpe ihtiyacı varsa elektrikli ev aleti bunlardan birisini alabilirsin
Kızlar Milupanın 8 tahıllı kahvaltısını aldım içine peynir ve yumurta sarısı ekliyip kahvaltı olarak vereceğim kızıma.Sizler kullandınızmı tahıl olayı kafama yattı biraz.Okadar tahılı birleştirip kahvaltı yapamazdım herhalde :))

hepinize ayrı ayrı teşekkür ederiz teyzelerii :))
seyracım güle güle kullanın cicilerinizi .. evet çoraplar benimde hoşuma gitti sen nerden almıştın bunları
bu aralar bizimkinin de favori oyuncağı ayakları ayakları ile oynuyor çekiştiriyor ağzına götürüyor çok fena halleri ayağında çorap tutmuyor çekip çıkartıyor ama belki bu çoraplar onu biraz daha oyalar.

merhaba arkadaşlar
kaç gündür siteye giremiyordum bu günde pek umudum yoktu ama açılmış
bizde yine koşturma vardı hastalığım birazcık düzeldim hafta sonu yine misafirim vardı kızımın doğum gününüde yaptık ama çok yoruldum bu günde okul çok yorucuydu
artık tatil olsun istiyorum çok yoruldum

bu arada LELLAL taşınmışsın güle güle otur maşallah bebişinede gelişimi gayet iyi
ZEYNA maşallah oğluşuna pek karizmatik çıkmış
ASORTı geçmiş olsun kızına en çok yanıktan korkarım çok dikkatli olmalıyız
bu arada unuttuğum bir şey yoktur umarım

birde aşı ile ilgili bir şey okumuştum aşının tutmadığı olur verem aşısının yerinde mutlaka iz olur onu doktorunla konuş canım 8 yaşındaki kızımında hepatit b aşıları tutmamış geçen yaptırdık

seyracım o çoraplardan bir ara dark istiyordu alsammı diye güzwel ayakalrını yeni tanıyan bebişler için..emekleme arkadaşıda güzelmiş...
maytabım afiyet olsun oğluşuna..

Kızlar kesinlikle alın derim benim kızımın çok aoyuncağı var bu ikisine bayıldı.
Lelalcim teşekkür ederim canım ben Toyikiden aldım ama ikiside Playskoolun ürünü oyuncak mağazalarından bulabilirsin

bu arada kalimerocum nasil oldun,iyisin dimi ?

daha ıyıyım canım
ılac verdı doktorum bıraz faydası oldu tabıı ama tamamen gecmedı
en az 3 ay sureyle bu ılacları kullanacaksın ama 1 ay sonra aynı testlerı tekrar ıstıyorum dedı
3 gun ıyı dınlendım

seyra kıyafet tarzı aslında noksanı yok gıbı gorunuyor ama belkı ıstedıgı bırsey vardır dıye dusunmustum ama soylemıyor
altın tarzını her yıl alıyorum ya evlılık yıldonumu ya da dogum gununde falan
sımdı farklı olsun dıyordum ama bakayım belkı elektronık bır sey alırım

hepinize ayrı ayrı teşekkür ederiz teyzelerii :))
seyracım güle güle kullanın cicilerinizi .. evet çoraplar benimde hoşuma gitti sen nerden almıştın bunları
bu aralar bizimkinin de favori oyuncağı ayakları ayakları ile oynuyor çekiştiriyor ağzına götürüyor çok fena halleri ayağında çorap tutmuyor çekip çıkartıyor ama belki bu çoraplar onu biraz daha oyalar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…