2008 Kasım Anneleri

kapalıydı kk dünden beri asorticim
sıkıldım çok bende puf ne kadar alışmışız meğer
elmalıcım geçmiş olsun benim bile içim acıdı canım yaa
asortim sanada geçmiş olsun canım
ben şimdi kalkıyom bi bakiim dedim site açılmışmı
pazara gidicez balık malık faslı akşammaçta uğrarım artık
mucks

Selam kızlar ben varım gene kimse yok.

Elmalıturta geçmiş olsun canım. Bazen üşütmüş olabiliyorlar. Eğer kusma devam ederse ve bence Bengisu nun genel durumu iyi olmazsa doktoru ararsın ya da götürürsün. Bazen bizimkinde de oluyor. Ağız dolusu fışkırarak kusuyor. Ama ikinci güne bişey kalmıyor. Çoğu zaman üşüttüklerinden oluyor sanırım. Bir çocuk büyüyor ama nasıl büyüyor. Tahmin edebiliyorum o anda ne kadar kötü olduğunu. Geçmiş olsun tekrar.

slm kizlar
ya benim tosuncuk hic kucakda durmuyo kendini atip duruyo vala birgün düser bu kucakdan eller ayaklar hic durmuyo poposunu ittire ittire inmeye calisiyo sanki yürüyecekmis gibi bu arada eski yürütecimizi cikardik icinde durmayi cok seviyor ama ben bes dakika durduruyom korkuyom

selamlarrr
dün sitede sorun varmış üff bi sıkıldım ki hafta sonunu evde geçirdik çünkü hava soğuk ya bu sene bahar buralara bi uğrayamadı gitti ya benim kzıım acayip huysuz oldu ağladığını dahi duymadığım kızım 4-5 gündür durmadan ağlıyor ve iştahsızlaştı ne şebeklikler yapıyorumemsin diye diş diyeceğim ama görünürde bişey yok

günaydın kızlarrr
geçmişe hiç bakmadan önce gelip bir merhaba diyeyim dedim ..
inanılmaz yorucu ama sonrasında mutlu bir haftasonu geçirdik. malum ev taşıdık evin toparlanması değilde korktuğum kısım yerleştirme kısmı idi ve korktuğum başıma geldi.. en çok yoranda ayakkabı ve giysi bölümü :s tam mevsim değişiminin denk gelmesi bana hem yaradı hemde çok yordu allahtan 3 gün tatildi de bitirdim ..
açılmamış sadece 2 koli var evde içlerinde ne olduğunu az çok tahmin ediyorum o yüzden hiç şuanda ellemiyorum bile :))
doğalgaz ve telefon internet açık değil o yüzden bugüne kadar annemlerde kaldık ama inşallah bu akşam evime geçiyorum ..
hepinizi çok özledim bi bakayım neler olmuş ben yokken.

günaydin herkezeee..

lelalcim güle güle otur canim,tahmin edebiliyorum cok zor gecmistir ama bitirmisinyaa

senden rahati yoktur simdi.

slm kızlar
ne çok ösledim sizi bi bilseniz
ne kadar çok bağımlılık yaptınız siz bana
hep bi yanım eksik gibin oldu

lelalcim güle güle otur evinde
taşınmak zor işte tek güzel yanı
tertemiz bir ev ve her şey elden geçip düzene girmesi
zaten atalar boşuna dememiş
tebdili mekanda ferahlık vardır

elmalı turta geçmiş olsun canım
Allah korusun uykuda kusmuş dikkatli olmak lazım
eğer bi düzelme olmazsa doktora göster yada arada nane limon içir
benimkine veriyom öle olunca çok iyi geliyo

size benim dananın son hallerini göstereyim teyzeleri

ufff bır suru sey yazdım yıne gıttı
cok zor oldu 2 gundur ne baglanabıldık ne de yazdıklarımız gıttı yaww
gecmısı de okuyamıyorum hemen hata verıyor
neyse ben ıyıyım
rahatsızlıgım asırı kansızlıktan dolayıymıs
ıstırahat, beslenme programı ve tek ıcımlık kan tuplerı ıle tedavı olacakmıs
basladık 3 gunluk tatılın ardından bugun yıen ısteyım
sıkayetlerım bıraz hafıfledı ama devam edıyor
sız de ne var ne yok

geçmişi şöleee bir ite kalka okudum nedir bu sitenin durumu böyle hafta sonu da yokmuş galiba ..
şimdi geçmişten alıntılar :))
** denizanası terfin hayırlı olsun canım sonuçta en doğru kararı eminim sen vereceksin ama şunu da unutmaki doğan büyüyor bebeğin güvenli ellerde ve biz onlar için daha iyi gelecek hazırlamaya çalısıyoruz bunlarıda göz ardı etme canım.
*** elmalıcım yaşadığın sıkıntıyı ve stresi tahmin edebiliyorum canım eminimki sende çok korkmuşssundur .. yediği fazla gelmiş olabilir hazımsızlık yaşamış olabilir veya üşütmüş olabilir. takip et bakalım dilerim o anlık bir durumdur ..

kolay gelsin dileklerini ileten tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum.

denizanası herşeye 1 hafta içinde karar verdik bir anda ev bulduk 1 günde toplandık ve taşındık ..herşey duru ve durunun rahatı için :))

geçmişi şöleee bir ite kalka okudum nedir bu sitenin durumu böyle hafta sonu da yokmuş galiba ..
şimdi geçmişten alıntılar :))
** denizanası terfin hayırlı olsun canım sonuçta en doğru kararı eminim sen vereceksin ama şunu da unutmaki doğan büyüyor bebeğin güvenli ellerde ve biz onlar için daha iyi gelecek hazırlamaya çalısıyoruz bunlarıda göz ardı etme canım.
*** elmalıcım yaşadığın sıkıntıyı ve stresi tahmin edebiliyorum canım eminimki sende çok korkmuşssundur .. yediği fazla gelmiş olabilir hazımsızlık yaşamış olabilir veya üşütmüş olabilir. takip et bakalım dilerim o anlık bir durumdur ..

kolay gelsin dileklerini ileten tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum.

denizanası herşeye 1 hafta içinde karar verdik bir anda ev bulduk 1 günde toplandık ve taşındık ..herşey duru ve durunun rahatı için :))

günaydın,kaç gündür girmeye çalışıyorum siteye..
girsemde sayfaları açamıyorum umarım düzelir hiç bir şekilde geçmişe bakamadım..
bugün düzgün açılırsa buralardayım..

selam kızlar lelalcim taşınmışın hadi hayırlı olsun herkes nasıl umarım iyidir
dünden beri çok gıcık oldumm açılmıyo açılsada tadı yoktu buranın
bugünde hala kimse yokkk

Günaydın kızlaaaar.

Lelalcim hayırlı olsun ve çok çok kolay gelsin bitmez şimdi bu işler.

Asortie kafa bepanthene pastil hemen geçirir boğaz ağrını canım. Emzirirken de kullanabilirsin kendisini ayrıca.

elmalıcım geçmiş olsun kızına kusması azalır inşallah..terleyip soğumuştur muhakkak yada hava değişimide etkiliyor...
asortim seninde kızçene geçmiş olsun..
lelalcim taşınmışın güle güle otur canım ..yerleşmede kolay gelsin...

ya kaç gündür burayada giremedim ya çok sıkıldım gerçekten ne kadar alışmışım bende buraya sizlere..
düzelmiş ama sayfalar kolay açılıyor artık..

benim oğlanlar aynı ama kerem bey gece yanımıza gelmek istiyordu yatırınca uyanıyor zor uyuordu 2 gündür gece uyur vaziyetde yatırıyoruz sonra uyanıyor yine bende gidip öpüyorum ayrılıyorum yanından ses çıkarmadan uyuyor kendi kendine büyük gelişme bizim için..:)) kaanıda uyandırmıyor yani..öncede konuşuyordu ağlıyordu kaanda uyanıyordu..
kaan demişken oda artık dönebiliyor yüzüstü..
hala bebişleri dönmeyenler sakın niye benimkinde hareket yok demeyin benim oğlan bir döndü pir döndü yanii kerem ondan bir ay önce dönmeye başladı hala aynı dönüyor kollarının üzerinde kalkabiliyor ama hala sırtüstü dönemiyor ohalden... kaan ise ayaklarıyla kendini istediği yöne dönderiyor yüzüstü dönmeden istediği oyuncağını alabiyor bugünde yüzüstü dönmüş bakınıyor..
yani kerem erken dönsede aynı yerde kalıyor yakındaki oyuncakları alıyor kaan sırtüstündeyken istediği yöne dönderip oyuncağını alıyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…