2008 Kasım Anneleri

selam kızlar ne haber nasılsınız
nezire hanım göz nezlesi olmuş
dr bu aralar gelenlerin çoğu bu sebebden geliyor salgın galiba dedi
dededen kalma usul ile demli bayat çay banyosu tavsiye etti ayrıca damla da verdi
bugün biraz daha iyice.. tüm teyzelerine teşekkür eder.. kendileri...

Son düzenleme:
günaydin bugün 9`a kadar uyuduk kuzucumla,herhal pudingler mayistirdi bizi:))))

aman tamam beaa kizmayin eylülle bana ayda yilda bir defa yaptim onunda hepsini yedim zati:)

masallahh nezireye co kseekr cikmis.

pirpss senin o tombalak herseyin farkindaymis kizim,yapayimda ugrasmayim diye düsünmüs anlasilan.

hatunlar selam operadan bağlanmnaya çalışıyodum sabah beri olmadı sonra firefoxda nickimi arıyodum google da bakiim diye bir sürü kadın sitesinde 2008 kasım erkek anneleri yok 2008 kasım anneleridiye hepimizin adı dolaşıyo hee ne alaka annamadım eski nickimi aradım ama şimdikini diil
üye olmadan oranın üyesi gibi burdaki yazılarımızı nasıl kullanıyolar yaa hackliicem şimdi hepsini o olucak

selam kızlar bugün daha iyiyim ama gece 2 e kadar öksürmekten uyuyamadım ben de kaltım mutfağı temizledim
saf gibi şimdi çok azaldı ama hala çaylara devaaam edelim tam geçene kadar inşallah kızçeme geçmemiştir

ya eski yazılan her şey başka bi sitede benim adım yok mesela yaşlarda ama hepiniz hemen hemen ordasınız
bu nasıl oluyor burda bir sürü şey paylaştık
bunlar başka siteye nasıl gidiyo
yoksa kendilerine site kurup buralardan alıntımı yapıyorlar
aklım karıştı ve korkmaya başladım açıkcası
özleden bile bir sürü bilgi paylaşıyoruz

yaw neler oluyor ben hec bısı anlamadım
sıteye bırılerı saldırıyor, sayfalar arası dolasılamıuyor, sureklı hata kodu
bır de ustune yazısmalarımız baska sıtelerde gorunuyor
neler oluyor burada
korkuyorum yawwww....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…