- 10 Ekim 2007
- 6.361
- 2.133
- 698
- 46
- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #28.321
aaa bu arada 6.ayları biten kuzuları kutlarııımmmm siteden dolayı çoğu kişiyi kutlayamadık
derin,piroşş,dark daha hatırlayamadım[/Q
canım teşekkür ederim yaşlarınıda kutlarız hepberaber inş..
üzülme dilokscum artık bebeklerimiz daha az kilo alacakmış. ilk ay gibi olmayacaklarmış. diş çıkaracaklar harektlenecekler yediklerini yakacalar. onun için sen elinden geldiğinde yedir doyur. ve sevin yediği için. yemezse daha çok geriler.en azından yesinki gücü kuvveti yerinde olsungünaydın kızlar..hımm madem hıdrellez umarım herkesin bugün edeceği duaları kabul alur..
biz dün doktara gittik..malasef tuna kilo alamamış..bu ay 400 gr..ama asıl üzüldüğüm nokta bunun 300 gramını ilk 15 gün 100 gramını son 15 günde almış..
halbuk, ilk defa tuna öğünlerini yemeye başladı..ağlamadan yiyordu..öğün aralarını uzatmıştım..acıkıyordu..tekrar gündüzlere emmeye de başlamıştı..kasesini bitiriyordu falan derken dünkü sonuÇ((
doktor sebebinin 2 dişin artarda (4 gün arayla) çıkması ,bu dönemde kaka sayımızın artması na bağladı..bazı çocuklar zor çıkarırı ve metobalizma çok hızlı çalışır dedi.o nedenle yedikelrini yakmış dedi..bir de 6. ay rutin tahlillerimiz var..onlara bir iki şey ekledi bu hafta yaptıracağız.
şimdi bu çocuğa yedirirken ohh yedi deyip sevineyim mi yoksa yedi ama yakacak yine diye üzüleyim mi..diş hassasiyeti halaaaa tüm şiddetiyle devaöm ediyor..çıktı aslında 2. dişi sanırım çok canını yakıyor.
her diş böyle mi olcak bilmiyorum..son 3 aydır gaz ve dişten iyi kilo alamadık..6 ay kilomuz sadece 7140 gram..
ben ne yapabilirim daha bilmiyorum
15 gün önce de gittim tatrtırmaya ozaman 300 ram almıştı..oradan biliyoruz mmfçim..
bir de inan ben öyle steresli telaşlı biri değilimdir..öyle içim içimi kemitrmez..yani üzülürüm ama hayata da deavm ederim ..bunu da oğluma yansıtmaya çalıştım..oma dişten işte..züğürt tesellisi..
herşeyin başı sağlık tabiki..allahıma şükürle olsun..isyanım yok asla da olamaz..korkarım..
senin sıpa nasıl alıştımı çorbalara..
bir de dr deiki sebze hergün..pırrrrrrrrrrrrrr
aa dün gece hıdrellezdi bişeyler yapan varmı unuttuk bak gördünmü gül dibine para koycaktık:bbo:
valla bildiğim küçükken bi maketimiz vardı minik minik legolardan ev yapardım onunla 3 katlı bahçeli kapısında araba olan heheeee şu anda oturduğum evden bahsediyorum :))))3 jkatıda benim diil ama olsun :)))))
gülün dibine para koyarız sabahta alıp çantamıza koyarız paramız bereketlensizn diye bi efsaneye göre hızır A.S elini sürermiş o paraya eskiden teyzem kese yapardı ben küçükken minik minik keselere o paraları koyar ağzı büzgülü onu bize veriri çantamızdataşırdık işte yapıcaz bişiler
arkadaşım kağıda göğüs çizerdi göğüsleri çok küçük diye bide kel bi herife aşıktı kel kafa çizerdi camın önüne koyardı şimdi evli 2 çocuğu da var nispeten göğüsleri büyük tabii ve kocası gittikçe kelleşiyo puhahahahhah işte isterken 2 kere düşüncen herhalde:))))))9
ne diyosuunnnnn..son ayzdığında ciddimisin sen:roflol::roflol::roflol::roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?