2008 Kasım Anneleri

lavişcim çok zor oluyor bu ev dökme kaldırma işleri kolay gelsin sana canım ya burayada gelmedi daha bahar merak etme

ay valla aniden çıktım asorti kusura kalma
çocuk durmuyo çok huysuz anlamadım
bide kocişi bulmaya çalışırken kapıda bitiverdi
oğluşum babişkosunun ayaklarında sakinleşiyor
aman ağlamasında

lavişcim kolay gelsin
evin içndeyken tadilat yapmak çok zor
Allah yardımcın olsun güzelim

Deniz Gezmiş, Yusuf Aslan ve Hüseyin ınan 6 Mayıs 1972de idam edildiler. Onların idamlarına onay verenlerin tümünü tarih silip attı. Deniz, Yusuf, Hüseyin ise bütün gençlikleriyle yaşıyorlar

üc yürek üc fidan üc güzel insan
devrimin üc gülü dillere destan..

bin ölür bin gelirler diyip hepsini saygiyla aniyorum..

zeynacim gecmis olsun canim.

laviscim kolay gelsin sanada..

benim pasa suanda babasiyla bogusuyor yerde
babamiz yarin sehir disina cikiyor,yalniz kaliyoruz yine..

zeynacim benimkisi dönme isini yuvarlanmaya cevirdi artik,birakip mutfaga
filan gidemiyorum cünkü ard arda 6-7 defa dönüyor.halinin sacaklarina yapisiyor

ve en ilginci orta sehpanin ayaklarini yemek istiyor:) cok feci olduu coook

zeynoşum geçmiş olsun...umarım çabuk geçer yiğidimizin ishali..
lavinya canım kolay gelsin...bende tırsmaya başladım bu taşınma işinden ya hadi hayırlısı....

yaa asorti sorma çoküzüldüm ben de mardindeki olaya..hatta rüyamda gördüm bu gece...ooooyyy neyse sabah oldu da kendime geldim.o çocuklara çok özel yardım gerekiyor...bir an gidip onlara sarılmak geldi içimden..

oğluşu uyttum ..ben de gidip yatayım..herkese kuuzlarıyla iyi gecelerr

ya demin geçmişi okumuştum amaunuttum yaaaa
gülbeşekr abla kızın çok güzel çok ttalı maşallah
diloks bunda sonra kilo alımları düşecek kuzuların bence kafana takma sağlıklı olsunlar yeter
zeynacım efeyede geçmiş olsun öpüyorum ikinizidee
çilekcim,diloksum ve asortiem sağolun kızlar ayrın büyük bi temzilik beni bekliyor cumaya kadar izinliyim umarım yarın hallolurrr
ya mardin olayı benide mavetti dile kolay 35 çocuk hem annesiz hem babasız bi 35ininde ya annesi öldü ya babası yardım edebilsek keşke ama yardımlar ne yazıkki yerlerine ulaşmıyorr yolsuzluk yolsuzluk üstüne((
bu arada bende deniz gezmişi ve kader arkadaşlarını saygıyla anıyorum

günaydın herkese
kızlar işe başladığımdan beri kızım çok huysuzlaştı.Eve gittiğimde beni görüp durmadan ağlıyor.( O kadar çok üzülüyorumki anlatamam.Sanırım onu bırakıp gitmeme kızıyor..Uykusu geldiği halde uyumuyor ( Çok canım sıkılıyor çookkkk

heee kocısın cay bahcelerınden toplayıp geleyım dedım ıkı dakka
cayımı yudumlarken mısafırım gelınce onunla bırlıkte karsılıklı ıctık de

zeyna gecmıs olsun canım yıgıt efeye sımdı daha ıyıdır umarım

bız dun sıtede sorun olunca kapatıp cıktık erkenden
oglusum anneannesıyle benı almaya gelmıs
arabasına kurulmus mınık pasa benı kapıda gorunce kanatlarını taktı ucacaktı neredeyse
neyse ıyıce bır mıncırıldı burada herkes ben de ısterım dıye tutturunca kucaktan kucaga gezdı sıpam
sonracıma annemı de aldım avm ye gıttık
hem alısverıs hem de anneme hedıye bakma ıslemı falan ama bulamadık anneme gore bısı
hafta sonuna kaldı artık
dısarıda o kadar yorulunca eve geldık karnını doyurup babıskosuyla oynayınca mayıstı ıyı oldu bıze de vakıt kaldı ne zamandır oturup ıkı satır zor konusuyoruz valla :asigim:
bu sabah daha ıyıyım canım tatlı ıstıyor ama yeyınce basım daha cok donuyor ne hıkmetse artık
sızden ne var ne yok

ben işyerindeyim..Dilekçelerimle cebelleşiyorum..Kızım gece hiç uyumadıYorgunluktan ve uykusuzluktan kafam masanın üstüne düştü düşecek:roflol:

kızlar sizlere bişey danışacaktım
kızımın kafası aşırı derecede terliyor...Normal zamanda değilde uyurken..Bi rahatsızlığı olabilirimmi? Kırkımız çıktığından beri nerdeyse aynı problem var.Bu arada terleme öyle bir terlemeki her on dakikada bir nerdeyse yastığını değiştiriyorum...Aranızda aynı problemi olan varmı acabaCADIARZU

umarım bu kadar terleme normaldır cunku aynı sorun bızde de var
o kadar cok kafası terlıyor kı basının altına mını havlu koyuyor ve gece degıstıyorum
sabah ne olursa olsun ustunu degıstırıyorum belkı terlemıstır dıye ama genelde kafası cok terlı oluyor

ahhhhh ahhhhhh
onceden buralar boylemıydı anacım
sıteye bır gun gıremesen 30-40 sayfa bırıkırdı okumak ıcın ugrasırdın
sımdı nerdeeee
pehhhh
herkesler gıtmıs
zatı lelal, denızanası, julı, dark, seda vs aklıma gelmeyen bır suru devamsız ıyıce gelmez oldular

terleme olayı benim büyük oğlumda da vardı hala devam ediyor
bu yapısından dolayı böle bişi olmaz korkmayın kızlar
tek sorun terli bırakıp soğutursanız hsata olur
ciddi ciddi hasta olabilir ona dikkat edin

eee kalimerocum çay nasıl
yeni mahsul ya tadı daha güzeldir

oğluşum dün arka arkaya 3 kez mıçtı ben ona bi kase
muzlu pirinç unu arkasınada şeftalili danino yedirdim
dötü durdu
sanırım bizim dişler anca kıpırdanmaya başladı
yada çarşamba günü koluna verem testi yaptılar ya
acaba diyorum omu ishal yaptı ve
bu kadar huysuzlaştırdı :çok üzgünüm:

hilalcim benim oğlumunda kafası son bir sydır terliyor..daha doğrusu gece yastıpını ıslatıyor..4 kere değiştiriyorum ..doktora sordun..vitamin eksiği olabilir dedi..önümüzdeki hafta 6. ay rutin tehlilleri var..sonuçlara bakınca göreceğiz bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…