- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #28.441
bu arada dün bebelacın kavanoz sebzeli maması ile meyve püresini aldım. Benim kız suratını bi ekşitti bidahada ağzını açmadı...Hiç sevmedi. Evde hazırladığım meyve pürelerini çok severek yiyordu...Demekki bunlar damak tadına uygun değilmiş....:)))))
alayım canım valla sıcak sıcak nedense bugün üşüdümzeynam cay yenı mahsul olunca guzel oturmuyor
ılla kı gecen yılın mahsulunu kullanacaksın ben anlamam daha ıyı dem verıyor
gel bır fıncan da sana ıkram edeyım
evet canım geçti neyseki ben baybmix yediriyorum elmalısını çokda seviyo içine de bisküvi atıyorum mis miszeynacım vallahi benim sıpa akşam muhallebiyi yiyince arkasından imkanı yok bir şey almaz ağzına..bu arda durmuş canım sevindim..olabilir aşıdan..şeftalili danino mu?şu bildiğimiz daninılardan mı..
ben de denemek için babymiks(doğrumu yazdım bilmiyorum) alacağım kaç gündür ama hava da inadına rüzgarlı burada..çıkamadık bir türlü..
canım ben danino yazmışım ama büyümixti benimki genel olarak nedense aklımda danino kalıyo hep sütaşın ürünlerini kullanıyorum bendevalla ben büyük oğluma nerdeyse hiç yoğurt mayalamadımdı 4.5 aylık ek gıdaya başlamıştık 6 aylıkken falan daninolara geçmiştik 2 yaşına kadar falan kullanmıştık ama şu dönemde danone hakkında çıkan şeyler midemibulandırdı açıkcası ben kullanmayı düşünmüyorum belki baby mix büyümix kullanabilirim onlar sütaşın
evet zeynacım hatta bu konuda benim komik biranım var hehe anlatiimde gülün
camları plastik doğramalar varya genel adı pimapen olan:))) ege pene gittim ölçülerimle fiyat çıkarıcam adam fiyatı çıkarıyo bende sorular soruyorum işte gri contamı çift cammı cartmı curtmu
neyse ağzımdan çıkıverdi pimapenmi diye
adam bana anlatmaya başladı bunlara genel olrak pimapen denir yoksa pimapende bi marka ilk çıktığı için genelde pimapen denir diye selpak gibi mesela dedi ben ne desem beğenirsiniz
evet doğru orkid gibi
ve doğru magmaya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?