2008 Kasım Anneleri

günaydın kızlar günaydın çileğim bizde erkenciyiz bay gürültü sabah hapşura hapşura 7de kaldırdı çocuğu biraz öncede koltığunda oturuyodu çaprazlama kaydırmışkendini valla kıyısında yakaladım en ufak harekette uçucaktı hemde koltuğa değil yere:Sşimdi bağladım deli bağlar gibi oyunağıyla oynuyo
bugün iğnenin sonu yarın kontrolümüz var bakalım ne diicek

günaydın bütün annelere
bugün canım baya sıkkın..Sizlerle paylaşmak istedim..Kızım 20 gün önce falan öksürmeye başlamıştı.Doktora götürdük grip olmuş ciğerleri temiz dedi ve peditus ilaç verdi..Dünde aşıları vardı. Sağlık ocağına götürdük.Bu arada kızımın öksürüğü hala devam ediyordu. Hemşireye söyledim. Rahatsız olduğunu oda bi doktor görsün ondan sonra yapalım aşılarını dedi..Neyse çocuk doktoru olmayan bir doktor muayene etti..Cigerlerinde bişey gözükmüyor ama herihtimale karşı bi çocuk doktoruna götürün daha sonra yapalım aşılarını dedi...Sağlık ocağından çıktık hemen çocuk doktoruna götürdük..Yavrumun sol ciğeri doluymuş bu şartlarda aşısı olmaz dedi. Hemen orda genzini açmak için ilaçlı hava verdiler..Antibiyotik başladılar...Ay çok üzüldüm vallaha...O buz gibi soğuk havalarda kuzumu üşütmedik şimdi nasıl böyle oldu bi anlam veremedim...Allahım herkesin yavrularına sağlık sıhhat versin.(

günaydin canim,aman cok fena oldu bu kücük adamlar yaaa,tutabilene askolsun vallahi..

insl.iyi haberlerle gelirsin canim,sabah sabah senin sari kafa tam zinde anlasilan

dikkat et o senide kaydirir :)))))))))

gecmis olsun hilalcim,zaten bu havalar daha korkutucu bence.giydiriyoruz sicak,ciakrtiyoruz o zamanda hemen kapiyorlar iste.

cok gecmis olsun canim..

gunaydın
ben de erkencıyım hanımlar

hılal oncelıkle cok gecmıs olsun canım
bu havalar daha tehlıkelı aslında ama hemececık ıyılesır ınsa allah kuzucuk

ben dun aksam ıs cıkısı doktorumun yanına gıttım
aslında ay sonu kadın dogum kontrolum varken erken calan alarmla gorustuk kendısıyle
bende cıkan yuksek oranda lokosıt sonucu mutlaka antıbıyotık tedavısı baslanacak ve cok bol su ıcılecek dedı doktorumuz
dıger kan ılaclarımı da bır surelıgıne bırakıcaz sonra devam edersın dedı
antıbıyotıgı aldı esım benı de kandırdı fıtıl dıye aglayacaktım neredeyse ıstemem bunu dıye ama fıtıl seklınde paketlenmıs ama tablet ılactı colde sahra bulmus gıbı sevındım
geceyı klozette kıvranarak gecırdım
ınsan en dogal ıhtıyacını gıderırken bu kadar sancı ceker mı yawww
esım sagolsun termofora sıcak su koymus o benı bıraz rahatlattı 3 saat uyudum
oglusumun da dıs sancısı hat safhadaydı cıglıklarla uyandı hep babası ılgılendı ama yavrum ben klozette otururken babasının memıslerıne saldırıyormus bır umut
agrı kesıcı ılacla daha ıyıyım allah kımseye vermesın cok zormus

sız de ne var ne yok

günaydın kızlarrr

hilal geçmiş olsun tatlım ama en korkutucu olan bu havalar .. asıl bu havalarda daha çok dikkat etmek gerekiyor . üzülme ayrıca inşallah en kısa zamanda atlatırsınız.

kalimerocum geçmiş olsun canım düzelirsin yakında ama acıyı tahmin edebiliyorum.ııyyy :s

darkcım teşekkür ederim tatlım artık görüşemiyoruz da artık. bu arada laptopun hayırlı olsun canım güle güle iyi günlerde kullan.

bugün durunun kahkahaları ile güne başladım bende :))
dün güzel bir akşam geçirdik eve giderken kızıma küçük bir pasta aldım ve yemekten sonra pasta kestik hep beraber tabi bizimki elini olduğu gibi pastaya daldırdı .. annem çektikçe ben pastayı mıncıklamasına izin verdim ağzı yüzü heryer pasta oldu ama çok güzeldi hali :)) bölece yarı yaş partisini aile içinde kutlamış olduk :)

arkadaşlar çok teşekkür ederim...Kuzum inşallah en kısa zamanda düzelir..
lelal yarı yaşınız hayırlı olsun...Duruya sağlıklı sıhhatli hayırlı uzun ömürler versin allahım...

günaydınnn
hilalcim geçmiş olsun canım benim kızımda öksürüyor umarım ciğerlere sıçramaz
kalimero sana da geçmiş olsun canım allahtan eşlerimiz yanımızda bende bazen rahatsız olunca babamıza bırakıyorum yağmuru allah onları başımızdan eksik etmesin vallahiiii
darkcım laptopun hayırlı olsun ben ilk anneler gününde eylülün deyimiyle avucumu yaladım((

günaydın arkadaşlar
bende bugün güne saat 6'da cukcukcuk sesiyle uyandım
benim yavyu kuş uyanmış meme niyetine parmağını yutmaya çalışıyordu
yazıkkkkk ona halbuki uykusuda vardı emzirdim falan ama dalamadı
bölelikle ömürümden gidecek bir güne daha başladım

hilalcim çok geçmiş olsun canım. yinede ne olursa olsun bu havalara aldanmamamk lazım en çok çarpan hava bu hava zaten umarım kısa zamanda iyileşir

mmmf kafam aman dikkat seninki hepten büyüdü valla deli bağlar gibi bağla çocuğu düşüpte acımasın kuzunun bir yeri
benimkinide artık salıncakta bağlamadan bırakamıyoz hatta yüksek hiç bir yerde bırakamıyoz valla geçen gün zor yakaldım kafa üüstü çakılıyordu
dönmüyo falan dedim ya dana 1 haftada geliştirdi kendini

kalimerocum çok geçmiş olsun halini anlayabiliyorum çünki gençliğimde çok başıma gelirdi o durum ıyyy kafamçokkarıştı abartısız 2 ayda bir yaşardım hep üşütmekten yada ortak tuvaletten dolayı acısını ve yaşadığını tahmin edebiliyorum yapıyon ama hala var gibi küçük yapıyon ama ıkınası geliyo ve yanıyo ama ilaçlar iyi gelir merak etme ayrıca bende fitile razı olurdum antibiyotik haptansa sonuçta antibiyotik ve ben her antibiyotik kullanım sonunda mantar olurum :bbo:

çileğim kuşum sanada günaydın bu danlar hiç analarının yorgunluğunu anlamıyorlar değil mi?
halbuki yat uyu ne var kalkıyon yawww ilerde okul zamanı falan kalk deriz o zamanda kalkmazlar

lelalcim tekrar yarı yaşınız kutlu olsun. bizde perşembe günü kutlayacağız Allah nasip kısmet ederse

hıc ortak tuvalet kullanmadım ama esımden suphelenıyorum
kızdım zaten yarın ona da ıdrar tahlılı yaptırıcam
omrum boyunca ıkıncı kez olusum ama bu ılkınden daha beter dayanılmıyor
fıtılı ben kullanamıyorum
ayıptır solemesı hep dusuruyorum sankı
ılaca basladım ama ıcımde de hep bır suphe acaba cocuga problem olur mu dıye
doktor da sorun olmaz dedı prospektusunde de emzıren anneler kullanabılır dıyor ama ne bıleyım
termofor ustunde oturuyorum ısyerınde

ay zor uyuttum danayı
öksüren bebeişlere geçmiş olsun tam mevsimi kızlar biz bi türlükurtulamadık biliyosunuz
koca kış hasta olmadı nisanın ortasından beri kurtulamadık Allah başka keder vermesin
çok huysuz oldubu hayduıt yaa dişine baktım baya kabarmıştı geri kaçmış ne biçim diş bu ya aynı kendine bensiyo
deli kocamda hafta sonu iğnenin suıvısını krıdı bakalım nasıl yapıcaz bugün

kaliş çok geçmiş olsun aynı şeyi bende yaşıyorum şuan neden bilmiyorm ama
eşimden değildir kesin ama sanırım ortak wc den oldu benimde avmler den oldu
herkes nasıl bakiim biz sabah 7 den beri ayaktayızz malesef çok uykum varr

aman ya kadınlık bazen ne kadar rezalet oluyo ya
her şey bizi bulur herşeyi biz yaşarızx
ve hep bizden dik durup ortalığı ayakta tutmamız beklenir
biz ne kadar güçlüyüz biz he-man mıyız beeee fisfisfis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…