2008 Kasım Anneleri

gecmıs olsun dıleklerı ıcın tsk ederım arkadısler

asortıe ben hıc dısarıda wc ye gırmedım ve kendım de cok dıkkatlıyımdır
sebamedın ınıtımade jelını bıle kullanıyorum temızlıgınde ama yıne de buldu benı ıste

cılekım ben evım harıcınde hıc wc ye gırmem
evımde de en cok bıten domestosdur hergun wc ye doktugum ıcın ama
esım ısyerınde ve dısarıda gırıyor bu tur hastalıklar da cınsel yolla bulastıgı ıcın ondan suphelendım
zaten ıshal o da bugunlerde sanırım ondan gectı dıye dusundum

kizlar ben dün itibariyle 5 numarali bez kullanmaya basladim..

benim dananin bacaklarini cok kizartti 4 numara,artik 5`e gectik bu cok rahat geldi..

bugün babamizin ögleden sonrasi bos bizi gezmeye götürcek,ayrica tosunun doktoru var

bakalim neler duyucamm yeni yeni.

çilek kafa doktorunuz iyi şeyler söler merak etme canım
bu arada biz hala 3 numara kullanıyos yaa sizler kaç numara bez kullanıyonuss

kokoşum bende 4 numaraya geçeli 15 -20 gün oldu valla

çilekçim nası oluyomuş o test sen orda öğren bize anlat bizde yapalım
gerçi benimki orda olsa
senin doktor çoktan yollardı rehabilitasyona
ben zaten rehabilitasyonda çalışıyorum ve buraya gelen çocuklarla bizimkileri
mükayese bile edemeyiz orda rehabilitasyon baya geniş anlamda demmekki

selam günaydın ;

bez mevzusu olmuş biz uzun zamandır 4 kullanıyoruz ama 4 + ya geçtik bu hafta sıkıyo 4 numara..asortie bence sende geç 4 e .eylülün kilosuna bakacak olursak çoktan geçmeliymişsin 3 numara sıkmıyomu..

minikcim sanirim yüz üstü yatirip basini ne kadar ve nasil dik tutabiliyor diye bakicak.

öyle birdenbire anlamsizca birakirsa az gelistigi anlamina geliyormus ve fizik tedaviye

gönderiyormus.2 ayliktan buyana bunun icin yirtiyordu doktor kendini emekler pozisyonda

tut diye.

yüzüüstünü mehmetakifde sevmiyor bir süre sonra sıkılıyo ama bu aralar yüzermiş gibi yapıyo elini ayağını öle hoşuna gidiyo alışlıyo herhalde hafiften

benim kızda desteksiz oturabiliyor ama biraz sonra hooop devriliyo ..yüzüstü sevmiyo debeleniyo emeklemeye çalışıyo sürünüyo sonra basıyo çığlığı ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…