2008 Kasım Anneleri

tsk ederız teyzelerı
zeyna uzun saclarının son gunlerını yasıyor cunku esım bu hafta kestırmeyı dusunuyor
ama ben elımden geldıgınde engel olmaya calısıyorum
hos cok terlıyor kesılse ıyı olur ama benım sırma saclıma cok yakısıyor

cılek benım gozume hep kucuk gelıyor ama gomlek pantolon gıyınce kucuk adam oluyor sankı buyumuste kuculmus gıbı

bıraz da fotonun etkısı tabıı normalde 7,5 kılo ancak olmustur sanırım ama delıkanlı gıbı poz verıyor

bence gayet formunda olmus kuzucun minik..yaa kesmeyin saclariniiiii cok güzeller..

bizimde yeni yeni büyüyor saclarimiz ama ben kestirmem uzun süre.zaten keselimde

gürlessin mantigi tamamen fiyaskoymus bunu hem türkiyedeki hemde burdaki doktor söylemisti.

aslında gurlesmesı ıcın kesmek ıstemıyor esım
havalar ısındıgından bu yana bası cok ıslanıyor terden ve uzun sure kurumuyor
saclar terını daha uzun sure basında ve ensesınde tutmasını saglıyor onun ıcın keselım rahatlasın dıyor hemde 3 numara olacakmıs kısacık
bence de cok guzel ama gecen hafta zor engel oldum allahtan kuaforde kapalıydı ama sımdı annemle ıkısı bır olmus bu hafta kestırıcez dıyorlar
ıstemıyorum ama cokta engel olmuyorum belkı bıraz rahatlar dıye

selamlar kuzucuğumu doyurdum ananesiyle köye gönderdim geldim, arada derslere girp çıkıyorum öss yaklaştılar çocuklar bir panik bir panik

minikcim ve seraycım maşallah subhanallah kuzucuklarınız çok tatlı çıkmış

valla biz 3 aylıkken sıfıra vurmuştuk ya
kararımız o gün de bugüne aynı yani anaokuluna başlayana kaar kestirmemek
yani tamam yanlar falan düzeltilirde uzatmak istiyoruz
bazı çocukların uzatıyorlar ya jok şirin duruyoo
tabi bide bakalım saç şekli müsait olursaaaa

benimkiside cok terliyor uyuyrken filan..doktor,cok hareketli sakinlestigi zaman enerjisi ter olarak atiliyor bol bo lsu ver dedi.

artik elimizden düsmüyor su sisemiz..

cılek ıcıyor mu duzenlı olarak suyu
bende cok terledıgı ıcın sureklı su vermek ıstıyorum ama bıberonla hıc ıcmıyor
alıstırma bardagına koydugumda da bıraazcık ıcıyor sonra agzında kopurtmek suretıyle oynuyor

ben surekli corba veriyorumya susuyor galiba iciyor biraz..

biberonla veriyordum dün suluk aldim bide ondan deniycem.

aslinda bardaktan daha güzel iciyor. alistii galiba suya ilk zamanlarki gibi

degistirmiyor suratini.

ya su cok onemliymis deli gibi terliyor bizimkiler,vücutlari kalmasin susuz..

çileğim tuna da aşırı terliyor..yastık sırılsıklam oluyor..bakalım tahlillleri yarın kendi doktorumuza göstermeye gideceğiz..az önce idrar sonucu da geldi.iddrar yollarında ilthp.var demiş ilaç yazmış dr.ben kendi dr.a göstereceğim..aradım olabilir dedi.umarım iltihap azdır..

bu arada dişler çıktı ama kaşıntı arttı..yinemi çıkacak ki..
tunacım dünyaya geldiğinden beri gazdı,dişti,iltihaptı...dünyayı böyle sancılı sanacak..umarım bu iş te düzelir de biz de rahatlarız..

ter için hastanedeki dr..bol bol su dedi..gece ağlıyor emzirrmeye çalışıyorum almıyor,emzik veriyorum atıyor..su veriyorum delşi gibi içiyor..sonra uyuyor.....o kadar yani..diş döneminde de çok istermiş kızlar..bol bol su verin.havalar da ısındı..özellikle emzirmeyen aneler daha çok vermeliymiş..

bizim altta 2 tane var ve üst sağda şişlik var, çıkıcak gibi sanki yakında, diştendir umarım, çünkü benim kızımda yemezdi pek, güzel yapamıyorum herhalde, elma, muz püresinin nesini güzel yapcaksam -tatlicadiarzu-

evet ya bencede, netten alt üst sınıra baktım, bizimki ortalarda, ama yemiyor fazla bişey ondan takıldım ben, umarım dişler çıkınca yer.

canım benim sağol, biraz önce dışarı çıktığımda çektim o resmi.yerimseniben

benimkiside cok terliyor uyuyrken filan..doktor,cok hareketli sakinlestigi zaman enerjisi ter olarak atiliyor bol bo lsu ver dedi.

artik elimizden düsmüyor su sisemiz..

bizimkindede aşırı ter vardı, yastık değiştirmekten gına geldi ama kombiler kapanınca azaldı sank, şimdi sadece emince oluyor birde biraz önce dışarı çıkınca şapka taktım, su gibi olmuş kafası. Bizimkine su verince ağzını buruşturuyor, herşeyin içinde su var diye ısrar etmiyorum ama ısrar edelimmi acaba?

minikçim ya maşallah bebişine..büyümüş.uzun saçlarıyla da sanki büyük çocuk edasında ..büyüdüler gerçekten..bir ara ben de atayım fotocuk

ben sadece beslenmeden sonra değil saat başı veriyorum suyu..ihtiyacı kadar alıyor..hergün dışarı çıkıyoruz artık..çok sıcak..

merhaba kızlar
geçmişi okumaktan ancak fırsat buldum
bugün maşallah çeneler iyi çalışmış
düzeltiyorum eller...
bizde okula gittik geldim ne yemeğim var ne evmin düzeni pek bir dağınık oğluşum bütün oyuncakları ortada ama canım hiç bir şey yapmak istemiyor çok yorgunum

DİLOKS canım doktor kontrolünüz inşallah iyi geçer canım bende her doktora gidişimde stres yapıyorum gelişimine ne diyecek diye...

LAVİNYAcım sıhatler olsun bende saçımı boyatmak kestirmek ve çok uzayan kaşlarımı aldırmak istiyorum ayrıca manikür pedikür ağda....kısaca bakıma girmek istiyorum b.teyzemize rica edecem artık cuma günü gidecem maaşıda almış olurum bayağı tuzluya mal olacak bu bakım ama ne yapalım ...
bu arada kızında sende harika çıkmışsınız maşallah kızına...

ÇİLEK cim bizde daha diş olmadığı için o sıkıntı yok ama çıkınca ne yaparız bilmiyorum...

SEYRA maşallah Beril' ine allahım o ne güzellik allah nazarlardan saklasın gözleriyle yakacak ortalığı

NAZLI MELEK benim oğluşta bazen tükürüğünü yutamadığında öksürüyor normal zamanlarda öksürmüyorsa bir şey olmaz canım

DİLOKS kontrolünüzün güzel geçmesine sevindim canım maşallah kuzuna.

MİNİK KALİMERO maşallah yavruha ne tatlı çıkmış öyle allah esirgesin

SERAY cım kusan çocuk çok zor olur benim kızımda öyleydi üzme canını ve bence oğluşun çok tatlı gözüküyor maşallah oğluşuna allah esirgesin

GÜLBE ŞEKER geçmiş olsun kızına canım acaba üşüttümüki...
[

Benim oğlumda gündüzleri bol bol su içiyor gece aramıyor pek emdiği için sanırım ama gündüz değişik şeyler yiyince susuyor yavrum susadığını da anlatıyor artık, ıh-ıh-ıh-ıh falan gibi seslerle anlaşıyoruz. Babasını yada beni su içerken görürse hemen atlıyor suya,eğer susamamışsa hiç umrunda olmuyor

bende her yemekten sonra veriyorum bazen çok susamış oluyor bazen hiç içmiyor ama suyu pek sevmiyor zorla içiriyorum aslında bol su içseler kabızlık problemide yaşamazlar

hatunlar selam biz geldik geçmişi okuyamadım tabii çok konuşulmuş
kontrolümüz iyi geçti çok şükür iyileşmiş 200gr almış kuzukulağı 8kilo olduk sonunda:))
onun dışında çok moralim bozuk bizim oturan boğa(abim olur kendisi)davayı açmış evimiz satılıyo
çok şey sölemek geliyo ama Allaha havale ediyorum onu artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…