2008 Kasım Anneleri

ben de geldım hanımlarrr
gunaydınnn

mmf canım oglusuna maasallah canım
oturan boga hemen hemen her aılede vardır sanırım
bır ara zeyna demıstı sanırım aslında anne babalar saglıklarında kıme ne vereceklerse verebılseler sonunda bu sekılde sorun olmaz
bızımkıler allah razı olsun herkesın hakkını taksım ettıler sızın ıcın ınsa allah hayırlısı olur canım

cılek kafa hıc usenmıyorsun heee
aksam aksam tatlı yapmaya
dun aksam kocam benı kunefe ıle odullendırdı ama kesmedı
kahvaltıda nutellayı yutacaktım neredeyse
kansız kaldım dıye habıre tatlı yıyorum sonumu dusunemıyorum

denızanası canım senın ve aılenın saglıgı yerınde olsunda sen yıne bır arasını bulur bızı ıhmal etmezsın
dınlenebılsen keske bıraz

eee anlatın bakem uzun zamandır yok yazılanlardan hıc haber var mı

günaydınn hatunlarr
bu sabah resmen kendimi yataktan kazıyarak kaldırdım ve çok zor işe geldim.allahtan yarın tatilde kızım izin verirse uyumak istiyorum artık bu hafta..
dün akşam çok yakın arkadaşlarımız bize oturmaya geldiler bir kaç ay sonra evleniyorlar ve evlilik hazırlıkları yapıyorlardı resmen onlarla beraber bende başa dönmüş gibi oldum acayip heyecanlıyım.

kıs lelal yeni aklıma geldi nerde kı bizim fotolar msn den atta burayada koyalım ..ne hikmetse buluşmaların hepsinde ben varım allah allahhCADIARZU

canım malum tasındık ve gecen hafta sonu yoktuk . adsl acılmadıgı ıcın eşim bilgisayarı daha iki gün önce kurdu sanırım bu akşam da net gelir .. kurulum olur olmaz fotoları yayınlıyorum alkisalkisalkis

günaydın mmmf,hilal,kalimero,lelal bende geldim burdayım ben hemen hemen herişte ustayım kafamçokkarıştı

çoooooook uykum var yawww
benim dana her sabah kendi rekorunu kırıp daha erken uyanıyooo
8-7-6 ve bu sabah 5 kötükedihüso
ne oluyo bu velede anlamadım ama ben yaaa
sabahın 5'inde kalkıp ne yapmak istiyo çözmüş değilim
mıkır mıkır uykusu var uyumuyo kalkın oturalım hesebında da
bizim uykumuz var bundan haberi yok
ama umudum var düzelecek inşallah
sonradan azanlardan benimkide

çilek kafa afiye olsun ağlayan pasta harika hafif kolay bir pasta
denizin anası ile beim sık sık yaptığımız bir pasta hemde

heyyyyyt
ben geldim
1 haftadır olmayınca nerden başlasam nereyi okusam şaşırdım valla
inşallah herkesler iyidir
biraz geçmişi karıştırayım da muhabbete dahil olayım
anlatacak çok şeyim var aslında
yazarım inşallah

yapıcam artık vazıfe edındım kendıme
bısı degıl benım yuzumden adam 95 kg oldu
ben kılo almıyorum nasılsa dıye bırde habıre canımı cektırıyorsunuz tatlılar ucusuyor ortalıkta kocıste benımle beraber yıyor
ben almıyorum ama o alıyor kıloyu allahtan boy gostermıyor var ama gobek olusmaya basladı bıle

bu arada dun aksam ıs cıkısı oglusuma bır suru cıcıler aldım
kocıs bıle kıskandı bana hıc boyle guzel seyler alınmadı dıye
ne zamandır ıstedıgım yemek takımını da aldım oglusumun artık kendı setınde yıyecek muhallebı ve corbalarını
mıco takımı aldım yıne bır tane daha ve bır suru badıler sortlar, sapkalar falan
bır kez daha bu sekılde alısverıs yaptım mı yazlık herseyımız tamam olur

ay çok kötüyüm...
gözümde bişey çıktı.( alt kapak şişti..Yanıyor, batıyor...of of offffffff
Eşim, vücudun yorgunluğa, uykusuzluğa artık dayanamayıp isyan ediyor sanırım diyor...
Çok acıyor yaaaaaaaaaa((

ayy onabişi deniyoda bizde de it dirseği denir
ne alakaysa ama öle
acır canım bi göz doktoruna görün istersen
geçmiş olsun

aynı memleketlı oldugumuzdan annemde aynı seyı soyler
her ne kadar bayat cay pamsumanını onerselerde bence hemen doktora gıt
cok cabuk mıkrop alabılen cok onemlı bır organ goz
ınsa allah cabucak gecer

puffffff canım sıkılıyo ruhum sıkılıyo daralıyom dıhandımm haa
öğleden sonra gezmeye gitmeyi planlıyorum ğer kaynanayı ikna edebilirsem arkadaşımla cafede oturup ciağa çay eşliğinde demlenmeyi düşünüyoss

günaydınnnn
dün akşam uğrayamadım çünkü misafirliğe gittik kısırları,börekleri bir güzel indiriverdim mideme:)))
mmf maşallah mehmet akife kilosu ii maşallahhhh,abinin meselesinede boşver be canım sen abinle öyle olunca aklıma hemen kardeşim geldi elimde büyüdü 4 yaşından bu yana ben baktım onu birden kenidimi senin yerine koydum çok zor be güzelim ama boşver sağlık olsunnnn
elifdem canım sende hoşgeldinnnn

Günaydın kızlar, bende geldim.
Sabah sabah bir kaza gibi bişey yaşadık.
Oğlumun eline tatlandırıcı kutusunu verdim, sesini çok seviyor diye.
Bende Müge anlıya dalmışım, kapak açılmış, baktım yüzü gözü tatlandırıcı dolu, ağzının içide tabii...
Elimi soktum boğazına kadar, hepsini çıkardım ama inşallah midesine kaçmamıştır.
Offf ya geçen gecede yataktan düştü, hemde önlemini aldığım halde.
Üstelik 2. çocuğum, nasıl böyle saçmalıkla r yapıyorum.
Çok hareketli, hiç yanlız bırakmıyorum ama 1 sn. içinde olan oluyor, aman yaaaa
inşallah midesine gitmemiştir...

günaydıııın hatunlaaaarr
hilalcim geçniş olsun cnm bencede arpacıktır o.
bak gene ağlayan pasta muhabbeti yaaa
kızım yapmayın şunu yaa insanın canını çekiyo yapmak ve yemek zorunda kalıyorum cokacimcoook

amann seraycım dikkat tatlım yaaa
tatlandırıcı filan endişelendirir insanı
düşmesid e öyle tabi ama düşe kalka büyür denir ya
ama tatlandırıcı yuta tüküre büyür hiç duymadım

günaydinnlarr,biz yeni uyandiktaa ondan anca düstüm buraya:))

aksam pasayi yikayip yatirdim,gecede bol bo lsuyunu verdim iyice mayisti benim tosuncuk

sabahta niye bu kadar uyuduysa hic anlamadim benimde isime geldi..

minigim güle güle kullansin pasan canim,laviss habire yiyosunya bravo sana:)

saphiracim hosgeldin gözüm:) yoktun sen nerelerdeydin bakiim..

seraycim hareketli olunca bebek,insan ne yapicagini sasiriyor inanki..o göxünde bahsettigin seyden

bende bi ara sürekli cikiyordu..o bir virüsmüs ve gözümde sertlesmis olarak bir yil kaldi..

korkumdan aldiramadim ben doktora sonrada gecti.sarmisak sür canim etrafina cok faydasi oluyor.

gelelim pastama:))))))) tabi benim kocis yine begenmedi..o türk tatlilarini sevmezmis cok sekerli

oluyormus falanmis filanmis...zati olmus 110 kilo yeme hayatim sen bosver dedim güldü:)))

bence bi paket kremsanti fazla geldi ayni sekiklde cikolata sosuda.bidahakine daha az yapicam

bunlari..birde santinin üzerine sosu dökünce görüntü süper oldu ama cok tasti:))) demekki bidahakine

sosu biraz sogutucam.hee bu arada sabah sabahta bi dilim yedim:))))))))))) ayyyyy gidiyorum tosuna

kahfalti yaptiricam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…