- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #29.101
canım özel bir nedeni yok eşime la roshe posay, avene, gibi markalar vermiştim gitmiş bunu almış sebamed iyidir aslında bende onu kullanıyorum, sanırım bebek markası diye almışgnaydın
denızanası ben sebamed gunes kremı almayı dusunuyordum ama senın bubchen tercıh etmendekı sebeb neydı acaba
bız de dun aksam oglusumu yıkadık ama her zamankı gıbı kendı kuvetınde degıl
ben banyoda kuvete oturdum ve oglusumu kucagıma aldım babası da suyumuzu dokmek suretıyle bıcı bıcladık oglusu cok keyıflendı
geçmişe daha yeni baktımda çilekcim maşallah denize valla kocamanadam olmuş ve seni de tebrik ederim çok güzel bakmışsın deniz beye :)
denizanası ben sebzelerini hep günlük ve taze hazırlıyorum ve annemde aynı şekilde yapıyor kalan çorbalarını yemeklerini biz ayrı bir yerde biriktiriyoruz atmak yerine onları birleştirip içine ilave de yaparak sonrasında kendimize sebze çorbası yapıyoruz çok lezzetli çorbalar çıkıyor ortaya :))
yoğurdu için de ben danone kullanıyorum arada da baby mix veriyoruz dün annem ilk defa elmalısından almış ama benim kız onu da pek sevmemiş
denizcim ilk defa yapiyorum bendeee üzeri kizarcakmi?
sanki 4 yumurta cok diilmi?üzeri kalip gibi göründü...
ayol ne beceriksiz kadinim ben yahu.
canım benim maşallah akif paşayahatunlar selam biz geldik geçmişi okuyamadım tabii çok konuşulmuş
kontrolümüz iyi geçti çok şükür iyileşmiş 200gr almış kuzukulağı 8kilo olduk sonunda:))
onun dışında çok moralim bozuk bizim oturan boğa(abim olur kendisi)davayı açmış evimiz satılıyo
çok şey sölemek geliyo ama Allaha havale ediyorum onu artık
çok popüler olduğun için olabilirmi güzelim :hooray:kıs lelal yeni aklıma geldi nerde kı bizim fotolar msn den atta burayada koyalım ..ne hikmetse buluşmaların hepsinde ben varım allah allahhCADIARZU
kız böle güzel şeyler için kalkılmaz mı kak kak kaşdır koca dötüüüüügece gece tatlımı yapılır yahu bu ne beee ,insanı yattığı yerden mi kaldırcaksınız siz töbe töbe...
hafif pembe olcak çok pişirmek için bekletme fazladenizcim ilk defa yapiyorum bendeee üzeri kizarcakmi?
sanki 4 yumurta cok diilmi?üzeri kalip gibi göründü...
ayol ne beceriksiz kadinim ben yahu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?