2008 Kasım Anneleri

beenn geldimm
bir ara iş o kadar yoğundu ki darlandım kendimi dışarı attım.
çok güzel bir hava var dışarıda yaz geldi sonunda :))
evett bugün yarı yaşına giren zeyna asorti ve denizanası var benim bildiğim.. hepicüğüne nice nice yaşlar diliyorummm ve öpüyorumm .

merhaba kızlar
bugün çok kötüyüm migrenim tuttu doğrudürüst ilaçta içemiyoruz çok kötüyüm uyumam lazım oğluşla geçmişe baktık onu uyuttum biraz cevap yazıp uyanmazsa biraz bende uzanacağım
Zeyna ve Asorti bebişlerinizin yarı yaşları kutlu olsun daha nice aylara yaşlara inşalah
Seyra senin kuzun mu tatlandırıcıları dökmüştü hatırlayamadım ama geçmiş olsun canım malesef çok dikkatli olmalıyız
nazlımelek canım kerem oğlanada geçmiş olsun canım biz bir bebekle zorlanıyoruz allah yardımcın olsun
Minik benim oğluşta ek gıdaya geçtiğinden beri nerdeyse gündüzleri hiç emmiyor ısrarla öğlenleri okuldan gelip emzirmeye çalışıyorum ama çok az emiyor yada hiç emmiyor doğal olarak sütte iyice azaldı umarım seninki geçici bir durumdur uyku aralarında vermeye çalışıyorum bazen biraz alıyor bende üzülüyorum ama yapacak bir şey yok

ama teyzeleri benim oğluş bir dillendi sormayın baba aba bebe mama ama anne(ama bunu tam söyleyemiyor)...öyle güzel söylüyorki sıralamıyorda bababa diye değil baba diye bastırıyor gerçi kızımda çok erken konuşmuştu yaşındayken cümle kurup beraber tekerleme söylerdik çok hoşuma gidiyor

neyse bende biraz uzanayım bari oğluş izin verirse gerçi 20 dakika sonrada kızım etütten gelecek açtır şimdi of bana uyku yok anlaşılan başım çatlıyor ama

çileekkkk o neee .. ısır ısır onu ay çok tatlı duruyor maşallah
ya ben bugün kızımı ayrı bir özledim ya sabah ayrılırken pek bir masum baktı ama hala gözümün önünde o bakışı sabah yataktan kaldırdığımda göğsüme bir sokuluşu vardı içim eridi .. günah ya uyuyan çocuğu uyandırıyorum anneme bırakabilmek için ama ne yapayım .. off offf.. neyseki 3 gün beraberiz acısını çıkartıcam tüm haftanın

of hızınıza yetişşemedim
geldim bende gezmelerden
kendime ayakkabı aldım oğlanada şortlu takım aldım onun dışında tablolar aldım eve yemek yedik gezdik tozduk iyigeldi
zeynacım yarıyaşınız kutlu olsun anacım pardon yaa vallaatlamışım herhalde öpüldün cnm
ufak kazalar geçirenlere bununla geçmiş olsun Allah bidaha göstermesin
çilek kafa sayfaları dolaşırkene senin sıpacanı gördüm yavrrriiiim pek seksi maşallah onada

canım benim oğluşta sabah çıkarken arkamızdan ağlıyor çok üzülüyorumsenağlama
ama ne yapalım yaz tatiline az zaman kaldı o zaman 3 ay ayrılmayacağız kıyamam ben ona lellalcim ama ne olursa olsun için rahattır annen en iyi şekilde bakar o sana gelemez mi

annen uzakmı lelalcim nası götürüyosun ya sabah sabah.bende yakında başlıycam götürmeye galiba.annem geliyo benim sağolsun sabahları.ona yakın olsun diye taşındım ama yakında kadın artık yeter sen getir diyebilir.aslında o demez çünkü kıyamıyor ama annanem annemde kalacak galiba.kadın yaşlı o yüzden evde yanlız kalamaz ne yapcaz bilmiyom kendim bakamadığım için uyuz oluyorum bu tip zamanalarda.şeytan diyo bırak işi gücü ama imkansızz off off

canım ne yapalım çalışanların kaderi bu yine anneniz bakıyor şanslısınız
gerçi bizim b. teyzemizde çok iyi ama...

evet çok şükür kızım emin ellerde en azından kendimi böyle teselli ediyorum.
annemle aramız araba ile 10-15 dakika sürüyor annem acıbadem de bende şimdi bulgurlu çamlıcadayım ee malum sabah trafiği de eklenince süre değişiyor tabi..
anneme çok da gel sen bizde bak diyemiyorum ona da kıymıyorum çünkü evde bir sürü iş kadını bekliyor yemekti bulaşıkdı çamaşırdı falan şimdi Duru ile beraber yapıyorlar .. arada annem de bize geliyor sabah gelip akşama yemeğe falan kalıyor öle gönderiyorum ya da eşim bırakıyor. dönüşümlü idare etmeye çalışıyoruz bir o bizde biz orada falan..

herkese merhaba, ben hala hastayım, allahtan yarın dersim yok ama oğluş uyutmazki yine

zeyna, asorti ve yasmin yarı yaşlarınız kutlu olsun şekerler, tabii bizimde hihoyyythihoyyythihoyyyt büyüdüler valla, 6 ay önce bu saatlerde ben daha doğuramamıştım paşayı, sancı çekiyordum, zaman ne çabuk geçiyor:))

bişii soracam diş buğdayı yapan olmadı heralde, ben yapmayı düşünüyorumda daha doğrusu eşim çok istiyor, nasıl yapılır neler konur içine bilen varmı?

bılırım lelal ne kadar zor oldugunu
bu sabah mınık kuzum uyuyordu bende uyandırmak zorunda kaldım
genelde bızım kucuk beyımız erkenden uyanıyor benı o uyandırıyor ama cok nadır de olsa uyursa eger kaldırmak zorunda kalıyorum
bızım evler cok yakın ama kakınca alt temızlıgı, gıyınmesı ve emmesı derken uykusu acılıyor
anneannede kahvaltısını yaptıktan sonra uyuyor yavru kusum

bend etam bilmiyorum ki.ama içine derken bebeğin önüne koyulacakları soruyosun galiba.e işte bi mesleği temsilen istediğn şeyleri koy.ben olsam kitap sözlük cetvel falan koyardım okusun diye.makas falan koyan var berber olcakmış.olmasın berber falan yaww.ben yapmayı düşünmüyorum aslında ama dişler daha yok zaten.

yok buğdayın içine ne konur onu merak ediyorum, bende eve kimseyi çağırmayacam yapıp dağıtacam, minik kovalar hazırlayacam hatıra olarakta:)) babiş istiyor yapayım dedim adettendir

bebeğin önünede laptop falan koyacam:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…