- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #29.201
ya ben bugün kızımı ayrı bir özledim ya sabah ayrılırken pek bir masum baktı ama hala gözümün önünde o bakışı sabah yataktan kaldırdığımda göğsüme bir sokuluşu vardı içim eridi .. günah ya uyuyan çocuğu uyandırıyorum anneme bırakabilmek için ama ne yapayım .. off offf.. neyseki 3 gün beraberiz acısını çıkartıcam tüm haftanın
çileekkkk o neee .. ısır ısır onu ay çok tatlı duruyor maşallah
ya ben bugün kızımı ayrı bir özledim ya sabah ayrılırken pek bir masum baktı ama hala gözümün önünde o bakışı sabah yataktan kaldırdığımda göğsüme bir sokuluşu vardı içim eridi .. günah ya uyuyan çocuğu uyandırıyorum anneme bırakabilmek için ama ne yapayım .. off offf.. neyseki 3 gün beraberiz acısını çıkartıcam tüm haftanın
annen uzakmı lelalcim nası götürüyosun ya sabah sabah.bende yakında başlıycam götürmeye galiba.annem geliyo benim sağolsun sabahları.ona yakın olsun diye taşındım ama yakında kadın artık yeter sen getir diyebilir.aslında o demez çünkü kıyamıyor ama annanem annemde kalacak galiba.kadın yaşlı o yüzden evde yanlız kalamaz ne yapcaz bilmiyomkendim bakamadığım için uyuz oluyorum bu tip zamanalarda.şeytan diyo bırak işi gücü ama imkansızz off off
bend etam bilmiyorum ki.ama içine derken bebeğin önüne koyulacakları soruyosun galiba.e işte bi mesleği temsilen istediğn şeyleri koy.ben olsam kitap sözlük cetvel falan koyardımokusun diye.makas falan koyan var berber olcakmış.olmasın berber falan yaww.ben yapmayı düşünmüyorum aslında ama dişler daha yok zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?